Съпругата на Брус Уилис: Трудно е по време на празници

Тя говори открито за грижите за екшън звездата
29 дек 2023 13:34, Александър Попов
17
Съпругата на Брус Уилис: Трудно е по време на празници
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Съпругата на Брус Уилис, Ема Хеминг Уилис, винаги е говорила открито за трудностите, свързани с диагнозата деменция и грижите за него.

Сега тя говори също толкова откровено за нарасналите трудности и емоции, свързани с влошаването на здравето на актьора от "Умирай трудно", в сезона на празниците.

68-годишният Брус е диагностициран за първи път с афазия миналата година, преди диагнозата му да бъде актуализирана на фронтотемпорална деменция, чиито симптоми включват личностни промени, проблеми с общуването, проблеми с придвижването, намалено самосъзнание и др.

След коледния уикенд Ема се включи в Instagram и разказа за значението на това да имаш близка мрежа за подкрепа, която според нея съпругът ѝ нарича "вътрешен кръг".

В началото на откровеното видео тя каза, че току-що е разговаряла по телефона със своя "скъпа" приятелка, с която е "поплакала добре", и каза: "Наистина е важно да имаш човек, на когото можеш да повериш чувствата си. Вместо да ги затваряш в себе си и да се стараеш да се справиш с нещата, което аз съм склонна да правя. Но знаете ли, празниците са трудни. Годишнините са трудни, но за мен тази година наистина беше свързана с изграждането на общност", откровена е Ема.

"Брус го нарича "вътрешен кръг". Това са хората, които имаме щастието да имаме в живота си и на които можем да се обадим, да се доверим и да разчитаме. Имам късмета да имам вътрешен кръг от хора, които не предлагат начин да поправят нещата, а могат просто да изслушват. Това ми помага изключително много. През изминалата година за мен беше наложително най-накрая да успея да изградя общност и връзка. И вие се появихте. Хора от всички сфери на живота, които споделят една и съща нещастна нишка, която ни свързва. Получавам безброй съобщения за любов и подкрепа, защото Брус е толкова обичан", допълва тя.

Предишният пост на Ема беше в чест на Брус и тяхната 16-годишнина, за която тя сподели сладка снимка на двамата, прегърнати един до друг, докато са на тропическа почивка.

"16 години с този специален мъж. Любовта и обожанието ми към него само растат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: брус уилис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
ЕДИН ПРИЯТЕЛ ДАНЧО ПОЧИНА НА 58 ГОДИНИ ДНЕС СИ ЖИВ УТРЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ Е ВАЖНОТО Е ДА СИ ЖИВЕЕШ ЖИВОТА КОЛКОТО МОЖЕШ ПО ДОБРЕ МНОГО Е ТРЕВОЖНО И АЗ МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ НЯМА НАЧИН
14
1
 
0
 
! Отговори
Няма страшно преди 3 месеца
Той умира трудно.
13
0
 
3
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
МОЯТА МАЙКА ОЩЕ НА 36 ГОДИНИ ПОЧИНА ОТ РАК БОЛЕСТИ НЯМА НАЧИН, НА КОЙТО КАКВОТО МУ Е ПИСАНО
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сигурно трябва да гледа и родителите си, а и да събере децата на празник.
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
когато трябва да смени памперса му,ще видим колко много го обича.
10
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
не може да дефекира,да се храни,напълно е неадекватен,не може дори да преглъща.
9
0
 
9
 
! Отговори
Този Който преди 3 месеца
Само който не е имал роднина с деменция може да хейти грозно по темата. Молете се да не ви идва на главата такава грижа.
8
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
пак ли тая? ще повърна
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато се раздаваш на младини и се хвърляш в огъня, после на старини си дроб сърма. Такъв е живота.
6
3
 
1
 
! Отговори
Blue Moon Agency преди 3 месеца
Never mind Bruce, hold on to the chair! Allyce Beasley
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С богатство на стойност 300 милиона долара Брус Уилис е един от много богатите холивудски актьори (а в холивуд гладни и бедни няма). Освен това семейството му притежава акции и ценни книжа на стойност още няколко стотин милиона ,яхта малък самолет и хеликоптер. Каквото и да им се случи ще бъдат добре уверявам ви .
4
8
 
10
 
! Отговори
ПОДКРЕПА преди 3 месеца
Подкрепям Брус , да е жив и здрав . Пожелавам на Съпругата му и Семейството спокойствие . Учуден съм на Съпругата и Семейството на Шумахер - крият го като умрял пенсионер за да му взимат Пенсията и Застраховката .
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едно време свещеникът в нашето село, дядо Влайчо казваше- когато виждате, че болният си върви, ще се молите на Бога, за да не страда душата и по-лесно да пристъпи към по-праведния свят.
2
12
 
3
 
! Отговори
Фейк преди 3 месеца
Него отдавна го няма покрай аферите с адренохрома !
1
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На нова година ще ни занимавате с проблемите на този *** ли ? Винаги е тежко когато проблемите са психически.