Кои световни знаменитости се радват на бебе през през 2023 г.?

Ето кои световни знаменитости се сдобиха с бебе
30 дек 2023 22:05, Ивета Иванова
10
Кои световни знаменитости се радват на бебе през през 2023 г.?
Снимка: Getty Images

2023 година беше много щастлива за част от световните знаменитости. Те получиха най-големият дар и се сдобиха с бебе през изминалата година. Кои са звездните бебета по света през 2023 г.? Вижте тук.

Парис Хилтън и Картър Реум - момче и момиче
 
Богатата наследница и предприемачът станаха родители за първи път през януари. Тогава им се роди син Феникс. През ноември Парис изненада феновете, като разкри, че с Картър вече имат и дъщеря Лондон. И двете деца са износени от сурогатни майки. Реум и Хилтън са заедно от 2019 г., а през ноември 2021 г. сключиха брак.
 
Кортни Кардашян и Травис Баркър - момче
 
В началото на ноември риалити звездата и барабанистът на Blink-182 се сдобиха с момченце, което носи името Роки. Звездите са заедно от края на 2020 г., а през май 2022 г. сключиха брак. Кортни има 13-годишен син Мейсън, 11-годишна дъщеря Пенелопе и 8-годишен син Рейн от бившия си Скот Дисик. Травис пък има син Ландън на 20 г. и дъщеря Алабама на 17 г. от бившата си Шана Моуклър.

Бехати Принслу и Адам Лавин - момче
 
Моделката и вокалистът на Maroon 5 станаха родители за трети път през януари. Третото им бебе е момче. Двамата имат и две дъщери - Дъсти на 7 г. и Джио на 5 г. Адам и Бехати сключиха брак през 2014 г.

Риана и A$AP Rocky - момче
 
Певицата и рапърът станаха родители за втори път през август. Риана роди момче, което носи името Риот Роуз. Тя и A$AP Rocky имат и син RZA, който се роди през май 2022 г. Звездите са заедно от 2020 г. Скоро Риана разкри, че иска да има и дъщеря.

Серина Уилямс и Алексис Оханян - момиче
 
Тенисистката стана майка за втори път през август. Тя дари съпруга си Алексис с момиче, което носи името Адира Ривър. Двамата имат и дъщеря Олимпия на 6 г. Серина и Оханян са заедно от 2015 г. Те сключиха брак през 2017 г. 

Чад Майкъл Мъри и Сара Роумър - момиче
 
Актьорът и съпругата му станаха родители за трети път през август. Те се сдобиха с момиче. Актрисата и Чад имат син на 8 г. и дъщеря на 6 г., но никога не са обявявали имената им публично. Звездите са заедно от 2014 г., а през 2015 г. сключиха брак. 

Линдзи Лоън и Бадър Шамас - момче
 
Актрисата дари съпруга си с момче през юли. Бебето носи името Луай. Това е първото дете на Линдзи. Тя и Бадър сключиха брак през април 2022 г. През ноември 2021 г. стана ясно, че звездите са се сгодили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Бай Чеп преди 3 месеца
Ивенце на колко водки си бе чоджум? Я си погледни заглавието преди шефа ти да го е видял.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Просто Киро и Лена картечарката :)))