Най-горещите звездни двойки на "Златен глобус" 2024

От Джей Ло и Бен Афлек до Кайли и Тимъти – кои двойки демонстрираха любовта си на наградите?
4
Най-горещите звездни двойки на "Златен глобус" 2024
Снимка: Getty Images

Кои звездни двойки направиха вечерта на Златните глобуси тази година още по-гореща? Някой от най-актуалните двойки знаменитости в Холивуд се появиха заедно в неделя вечер, за да отпразнуват най-добрите филми и телевизионни предавания на 2023 година. Видяхме сладката подкрепа на Матю Рис за номинираната му партньорка Кери Ръсел, Марго Роби (Барби) и нейният истински Кен - Том Акърли, нежната целувка между Дженифър Лопес и Бен Афлек, както и щастливите младоженци Наоми Уотс и Били Крудъп и Джон Хам и Анна Оцеола.   

Видя се, че актрисата Марго Роби е обичана от публиката и критиците, но истински обожавана от съпруга си Том, като същото важеше и за Кери Мълиган, чийто съпруг Маркъс Мъмфорд не спря да я  прегръща. Тимъти Шаламе показа също, че е истински влюбен в своята приятелка от близо година – Кайли Дженър, целувайки я нежно на масата.

А кои бяха 10-те най-зашеметяващи звездни двойки, за които церемонията за наградите „Златен глобус“ 2024 г. се превърна в романтична среща, изпълнена със сладки целувки и нежни моменти, можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 3 месеца
Съгласен, Ема Стоун е силно изпълнение ,но вече сме го гледали във " Фаворитката" , но изпълнението на Лили Гладстоун в "Убийците на цветната луна " е брилянтно.
3
3
 
4
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 3 месеца
Марго Роби за последните 6 години игра в "Аз, Тоня" и "Бомба със закъснител", роли, които не са кой знае колко еднотипни с другите й. В Аз Тоня буквално игра реднек... Наоми Уотс обаче наистина има нужда от добър филм, че само в бози се снима последно време. Тази година Ема Стоун е безапелационна в "Клети създания"!
2
6
 
1
 
! Отговори
Ха ха преди 3 месеца
Дреме ми на оная. .аре сиКтер от гюбре.....
1
3
 
9
 
! Отговори
Най - горещите преди 3 месеца
Звездни двойки не са критерий за качествено кино. Марго Роби еднотипна и скучна с еднородни си роли. Наоми Уотс залязва, Кери Ръсел става добра и толкоз, Дженифър Лопес никога не е била истинска актриса . Браво на Кристофър Нолан и на всички от " Опенхаймер " !