Принц Уилям публикува тъжно съобщение точно на рождения ден на Кейт Мидълтън

Каква е причината
10 яну 2024 22:40, Дарена Найденова
10
Принц Уилям публикува тъжно съобщение точно на рождения ден на Кейт Мидълтън
Снимка: Getty Images

Принц Уилям изненада всички във вторник, 9 януари, когато публикува тъжно съобщение навръх рождения ден на съпругата си Кейт Мидълтън.

41-годишният принц на Уелс използва социалната мрежа Х, бившият Twitter, за да отдаде почит на уелския играч по ръгби Джон Питър Рис Уилямс, който почина в понеделник на 74 години. Наследникът на короната публикува съобщението както на английски, така и на уелски.

„Няма втори като него на терена. Истинска легенда, моите мисли са със семейството на Джон Питър Рис Уилямс и неговите приятели“, написа Уилям. Той подписа съобщението си с „У“, показвайки че то идва от самия него, а не от негови говорители, представители или поддържащи социалния му профил.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: принц Уилям
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Днес има информация, че Кевин Клайн са спечелили само от публикуването на една снимка на някой си по гащщи мяколко нилиона $. Туй че, добре е да се припомни: отварянето на всяка такава уловка е част от БВП на уж развитата иконмика на Великобритания ( в случая). Припомнете си, че откакато официално Чарз изгони Хари и Меган публикациите за тях спряха. Искате ли чрез наивността си да поддържате паразитизма ?
6
0
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 3 месеца
До Анонимен::по интересно е какъв парфюм уринира Кейт-Шанел,Тройной или Деним.
5
1
 
4
 
! Отговори
Клю,,клю,клю.. преди 3 месеца
Принца си има канцелария.Как мислите,че Принца ще следи всеки ден кой умира и кой се ражда ,и ще стои на лаптопа да пише.Та това е огромна империя,да не е Подуене.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Потресаваща новина. С достойно място в днес.бг. Може ли да получим и информация каква марка тоалетна хартия ползва принца?
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Минавам само да сеизсера връз гнясажжийските тъпппаци-списвачи които ежедневно постват за говвнярскотто "семейство. Иззсирам се мощно и техните усти. Ааах, как серааааааааааааа.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как така, какво работят? От сутрин до вечер се питат какво мисли относно кралските особи онзи, който е написал тук коментарите N1 u N2.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нищонеправене цял живот