Как танцуващият Джанлука Ваки забогатя с още 700 млн.евро?

Той осребри малщо акции
14 яну 2024 18:50, Нели Христова
14
Как танцуващият Джанлука Ваки забогатя с още  700 млн.евро?
Снимка: Instagram

Италианският инфлуенсър Джанлука Ваки, известен с прозвището Танцуващия милионер, прибави 700 млн.евро към богатството си.

Това стана, след като му бяха осребрени акциите в семейната компания "Има", от която той вече не е част. Братовчедът на инфлуенсъра –Алберто Ваки, изкупи притежаваните от него 13,2 % в групировката и така диджеят и танцьор се сдоби с пари в брой.

"Има" е световен лидер в производството на пакетиращи машини за хранително-вкусовата промишленост и фармацевтиката и годишните й приходи достигат 2 млрд.евро. Тя е със седалище до Болоня. В момента стойността на компанията се оценява на 6,5 млрд.евро.

В интервю за в. "Ил Ресто дел Карлино" Джанлука Ваки каза, че има доверие в роднината си, който ще подпомогне икономическото развитие на групата, извеждайки я и до котиране на борсата на Уолстрийт.

"Аз съм за прехода в живота. Имал съм много животи, а на 56 години ще започна нов, разполагайки с имуществото си".

Ваки има намерение да се посвети на желанието си за нови инициативи и на дъщеря си. Той има 22,3 млн.последователи в инстаграм.

Ваки се ожени за венецуелката Шарон Фонсека, с 26 г. по-млада от него. Тя му роди дъщеря Блу Джерусалема. Преди да срещне жена си, Джанлука живеел "като Питър Пан", както призна самият той в интервю за италианските медии. Двамата се срещат по време на снимките на музикално видео през 2018 г. и италианецът се влюбва от пръв поглед.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От статията излиза, че не е забогатял, а е продал акциите си за 400 млн. евро. Така както никой не забогатява като си продаде апартамента, а просто преобразува имуществото си от един вид в друг. В случая, Джанлука не е направил мъдър ход продавайки акциите си в печеливша компания, защото парите в брой са най-лесния начин да обеднееш. Инфлация, млада жена и опа - вече ги няма.
8
0
 
4
 
! Отговори
Цецо Кинжала преди 3 месеца
Джанлука да не сгази накрая лука.Много пие и по купони и накрая може да го изплющят.Натам отиват нещата.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
E , кво му е изглежда добре
6
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чак на 51 години на милионер да се роди дете ми се вижда доста съмнително. Тоя може да е мека китка и да се прави на мъжкар.Като Леонардо ди Каприо,който уж все сменя млади гаджета, ама връзките са фиктивни.
5
9
 
7
 
! Отговори
Няма лошо преди 3 месеца
Сигурно човекът не е лош..Но за мен е рядко противен мъж.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хич не ми пука за Джанлука.
3
0
 
19
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 3 месеца
Е, той щото се е влюбил, а не я ползва за слугинка. Да не го мислим човека. Богданска нали отиде, видя, пое, па се върна.
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Ваки се ожени за венецуелката Шарон Фонсека, с 26 г. по-млада от него.".............Без съмнение се е омъжила по любов за него.
1
5
 
23
 
! Отговори
Хедонизъм, сър... преди 3 месеца
Жалко за пропадналия човек. Явно чалга културата има своите еманации в цял свят. И не сме я измислили ние. Слава Богу!

Спонсорирани публикации