Съдят Мадона заради късен старт на концерт

Феновете й били на работа на следващия ден
Обновена: 19 яну 2024 12:11 | 19 яну 2024 11:39, Нели Христова
14
Съдят Мадона заради късен старт на концерт
Снимка: БГНЕС

Двама фенове на Мадона в Ню Йорк съдят поп звездата за това, че е започнала концерта си късно, като твърдят, че "е трябвало да станат рано, за да отидат на работа" на следващата сутрин, съобщават от The Guardian.

В дело, заведено в сряда във федералния съд на Бруклин, Майкъл Фелоус и Джонатан Хадън казват, че са купили билети за шоу на 13 декември в Barclays Center като част от турнето Celebration на Мадона.

Начабото на шоуто било обявено за 20:30 часа, но 65-годишната икона излязла на сцената едва след 22:30 часа, според делото.

По времето, когато двамата посетители на концерта си тръгнаха след 1 сутринта, те бяха "оставени блокирани посред нощ" и "изправени пред ограничен обществен транспорт, ограничено споделяне на превози и/или увеличени разходи за обществен и личен транспорт".

Късният финал на шоуто през седмицата също повлиял на способността им да се "погрижат за семейните си задължения на следващия ден"
, се твърди в съдебния иск.

Фелоус и Хадън обвиняват Мадона, Barclays Center и промоутъра на турнето Live Nation в "безразсъдни, нечестни и/или измамни търговски практики“ за забавения начален час, което двойката твърди, че представлява нарушение на договора и "безразсъдно упражняване на фалшиви реклама".

Те ще търсят статут на групов иск за посетители на други концерти на Celebration, които започнаха със закъснение, включително следващите два концерта на Мадона в Ню Йорк на 14 и 16 декември.

Закъсненията не са необичайни в света на музиката на живо. Самата Мадона е изправена пред подобни съдебни дела: през 2019 г., когато фен във Флорида твърди, че закъснението й за турнето й Madame X е нарушение на договора; и отново през 2020 г., в дело, заведено от двама посетители на концерт в Ню Йорк.

По-късно и двете дела бяха отхвърлени доброволно.

Текущото турне Celebration на Мадона беше пренасрочено от миналия юли, след като певицата беше хоспитализирана заради бактериална инфекция. Турнето продължава до последната си спирка в Мексико през април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоз бабишкер що се излага така? как може да платиш, за да гледаш това ....
12
0
 
1
 
! Отговори
Знаещ преди 3 месеца
В нормалните демокрации всеки има права,в случая хората са в правото си.Има общество,което е коректив,има правораздаване,няма превилегировани,има бързо възмездие.За хляба и парАта се работи!Клиента е винаги прав!Има стандарт-има качество!Малкия човек има значение и е важен за обществото!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Платили си да гледат бабата да симулира актове с цветнокожи на сцената, пък тя закъсняла. Сигурно и бургерите са им изстинали през това време.
10
1
 
3
 
! Отговори
VladTepes преди 3 месеца
Все пак над два часа е прекалено. Бил съм на концерти със закъснения 15-20 минути до половин час заради технически проблеми примерно на Primordial и Officium Triste не се чуваше втората китара, но решиха проблем за по-малко от половин час.
9
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ехх, а какви концертни изнасяше Кобзон с хорът на Червената армия. Изкуство. Изящество. Красота.
8
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да.., упадъка на така наречения "цивилизован" свят върви с пълна сила....
7
7
 
6
 
! Отговори
Velzevul преди 3 месеца
Трябва да си доста изчаткал да дадеш пари за концерт на сатаната
6
0
 
8
 
! Отговори
Грамотен преди 3 месеца
А бе, какви са тия новите журналисти, вече явно е стандарт да се пише в някакви странни комбинации от времена."По-късно и двете дела бяха отхвърлени доброволно" - минало време"Те ще търсят статут на групов иск за посетители на други концерти на Celebration" - бъдеще време"Двама фенове на Мадона в Ню Йорк съдят поп звездата за това" - сегашно времеДнес .бг нямате ли поне някой свестен редактор, да проверява неграмотниците, които в исписват статиите? Или копи-->пейст в гугъл--> и после тук
5
0
 
2
 
! Отговори
ужас преди 3 месеца
А ние на Нова година в Бояна, дето хиляда са останали отвънка и за малко да умрат половината, само си казахме,че нямаме фестивална култура и приключи драмата
4
3
 
7
 
! Отговори
Хахаа преди 3 месеца
'Ми кой ги е карал изобщо да си купуват билети за този бездарен вампир!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тя така се бавила по час и полвина два. Даже има и анекдоти на тая тема. Не знам защо и ходят на концертите. Няма да чакам никого да ми се повърта.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
*** , крайно време е да се върнеш в 1 клас !
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Начабото на шоуто било обявено заТЦТЦТЦТЦТЦТТЦ

Спонсорирани публикации