Кои звезди се появиха дръзки, голи и бременни на червения килим преди Суки Уотърхаус?

Годеницата на Робърт Патинсън открадна шоуто на наградите "Еми"
Обновена: 22 яну 2024 17:10 | 22 яну 2024 17:07, Теодора Драгоева
5
Кои звезди се появиха дръзки, голи и бременни на червения килим преди Суки Уотърхаус?
Снимка: Getty Images

Бременната Суки Уотърхаус открадна шоуто, като показа растящото си бременно коремче в умопомрачителна червена рокля на 75-ите годишни награди „Еми“ в Лос Анджелис в понеделник вечерта.

32-годишната британска актриса и модел, която очаква първото си дете от годеника си Робърт Патинсън, стана поредната знаменитост, възприела много модерен подход към облеклото за бременни жени.

Отминаха дните, когато дамите криеха и се притесняваха от големите си кореми, обличайки широки безформени рокли от развяващи се материи. Днес бременните жени, особено известните, залагат на дръзки дрехи, които разкриват променящата им се фигура.

Наскоро 42-годишната актриса Сиена Милър разкри напълно голия си корем в напреднала бременност (три месеца преди да роди второто си дете).

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Суки Уотърхаус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Stole the show" не го превеждайте като "открадна шоуто", а "беше в центъра на вниманието","прикова вниманието", "беше в светлината на прожекторите"
4
0
 
6
 
! Отговори
Знае как да пести преди 3 месеца
Много практична рокля са измислили дизайнерите. Като роди, от горната част ще направи готварска престилка, а от долната - палатка за почивка сред природата.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Суки Уотърхаус - застаряващи, самотни и малко бременни, па а дано си намерят някой.:))
2
1
 
8
 
! Отговори
Нормалните жени преди 3 месеца
не крият големите си кореми и не се притесняват от тях. Носят широки безформени рокли, защото са много удобни и защото не си струва да си шиеш тоалет за тяло, което се променя непрестанно. А "известните знаменити дами", които и без това се чудят как да се направят на чyчeлa, са готови на всчико, за да привлекат вниманието. И да, роклята на Суки - която и да е тя - наистина е умопомрачителна. Толкова е кичозна и грозна, че ум да ти зайде.
1
1
 
2
 
! Отговори
Айше преди 3 месеца
Дръзка, гола и бременна, с шестчленно дете. На червен килим.

Спонсорирани публикации