Райън Гослинг разочарован, че Марго Роби и Грета Гъруиг са пренебрегнати за "Оскарите"

Ето какво коментира той
25 яну 2024 23:30, Ивета Иванова
9
Райън Гослинг разочарован, че Марго Роби и Грета Гъруиг са пренебрегнати за "Оскарите"
Снимка: Getty Images

Райън Гослинг е разочарован от това, че колежката му от "Барби" Марго Роби не е получила номинация за "Оскар" за най-добра актриса в главна роля, както и от това, че Грета Гъруиг не е получила номинация за най-добър режисьор за същия филм.

Самият Райън бе номиниран за "Оскар" за най-добра поддържаща мъжка роля. Той изигра Кен във филма за Барби.
 
Америка Ферера, която влезе в ролята на Глория в "Барби", пък получи номинация за най-добра поддържаща женска роля.
 
43-годишният Гослинг сподели, че за него е изключителна чест, че е получил номинация за най-добър актьор в поддържаща роля.
 
"За мен е изключителна чест да бъда номиниран от моите колеги, заедно с толкова забележителни артисти, в година на толкова много страхотни филми. И никога не съм си мислил, че ще кажа това, но също така съм невероятно горд и е чест, че е за изобразяването на пластмасова кукла на име Кен. Но няма Кен без Барби, и няма филма "Барби" без Грета Гъруиг и Марго Роби - двамата човека, които носят най-голяма отговорност за този филм, създаващ история и световноизвестен. Никакво признание за никого от филма не би било възможно без техните талант, упоритост и гений. Да кажа, че съм разочарован, че те не са номинирани в съответните си категории, ще е сдържано изказване. Въпреки трудностите, с нищо повече от няколко бездушни, оскъдно облечени кукли, те ни накараха да се смеем, разбиха сърцата ни, развиха културата и създадоха история.", гласи изявлението му, предават от "People".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Дядката преди 2 месеца
Напълно се доверяват на *** Мендес тя е умна жена и изключителна артистка!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Марго Роби определено е атрактивна жена и дотам, няма роля и присъствие, просто хубава кукла наслада за очите.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Очаквах да е по-зле, като изключим в края където някаква чете задължителните лекции по евроджендъризъм, е забавен НО въпреки името и сюжета не виждам да е препоръчителен за малки деца.
3
0
 
0
 
! Отговори
до петия елемент преди 3 месеца
Той докато гледа танкистите, ти си играйкай с барбито...
2
5
 
13
 
! Отговори
Киноман преди 3 месеца
Това не е филм , който може да се гледа от нормален човек без да започне да повръща още на третата минута след обявяването на заглавието. Уникална лиготия. Аз не издържах повече от ТРИ минути. Вероятно би се харесал на някои третополови с тежко увреден мозък ... или с напълно спрели мозъчни функции, но и това е спорно. Историята на кифльо и кифла , витаещи из розовите облачета ... Бляяяя ... какви Оскари ... какви пет цента ...
1
2
 
8
 
! Отговори
??? преди 3 месеца
Филмът хубав ли е или номиниран за Оскар?