Тоалетна, антифриз, ченгета... В откачено видео Луна и Волен Сидеров се хванаха за гушите

Накрая всеки се възприе като победител
1 фев 2024 13:47, Нели Христова
100
Тоалетна, антифриз, ченгета... В откачено видео Луна и Волен Сидеров се хванаха за гушите
Снимка: YouTube

Див скандал заформят в мрежата две личности с противоречив имидж.

Фолкпевицата Луна и политикът Волен Сидеров здраво се захапаха в ТикТок двубои, след като не можаха навремето да направят телевизионен диспут по важни политически теми.

"Ти нито си певица, нито ставаш за политик, обаче те тикат ченгетата. В същото време измамваш възрастни хора и им взимаш апартаментите, ти си подсъдима за имотна измама!", напада Сидеров.


Устатата Луна не му остава длъжна и го контрира: "Кажи защо пиеш антифриз!" и допълва в коментар:“Българите мизерстват ей заради тоя алкохолик“.

На практика диалогът в тази онлайн „битка“ бе невъзможен – всеки си повтаряше неговото и не слушаше другия. Волен започна да настоява Луна да си кажела турското име, а накрая Луна отсече, призовавайки своите фенове: "Дайте да му набиеме шутовете на тоя измамник и предател"

Накрая всеки се възприе като победител, пишат от Телеграф.

Вторият диспут между тях, само допреди часове, започна със странното питане от страна на Луна колко е висок Волен и кой номер обувки носи, сравнявайки го със своите 170 см. Но даже и по тази лежерна тема двамата не постигнаха съгласие. Волен също се направи на висок 1.70, но контрира Луна ,че тя е толкова със своите 12-сантиметрови токчета.

Основна тема във втория спор между двамата стана бягството на Сидеров от диспут с чалгажджийката, която му припомня как бягал по коридорите на телевизията, криейки се от среща с нея. Веднага след като стана дума за кандидатпрезидентския диспут, Волен си плю на петите и забегна в тоалетната, оправдавайки се с "физиолични нужди". Това разбира се отново наля масло в огъня и Луна избухна: " И каква революция ще правим с такъв човек, на когото му се ходи в тоалетната". Тук нещата вече минаха всякакви граници, тъй като нервите на лидера на Атака не издържаха и той я заплаши със своето 21-сантиметрово мъжко достойнство, което щял да извади в тоалетната.

Завръщайки се от интимното място, Сидеров бе посрещнат с песента на опонентката му - "Луна президент", която по думите й цяла България искала за химн. Певачката не пропусна да го захапе и на музикална тема: "Ти ми виждаш, защото не можеш да пееш!"

В общи линии и вторият ТикТок диспут между двамата завърши като говорилня, в който никой никого не чува - Луна си припяваше своето, Волен я призоваваше да махне микрофона си. Изобщо - цирк, за смях на феновете  и на двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Волен СидеровлунаTikTok
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 86:Възраждане нямат общо с Волен.С класи са над него.Затова и го плюете все.
82
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тъпoтия до шия.Излагат се.в
81
0
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 месеца
Волен е ясен, но с тая боза....просто...
80
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Просто една красива жена и един пиян кoцкар, който и се натиска. Но Лунчето не е глупава, няма да му пусне дори за 10 000 лева. Това е жена с морал и ценности.
79
12
 
8
 
! Отговори
браво Луничка преди 2 месеца
Мачкай Лунченце. Браво Луничке, прекрасно красива си. Ти нямаш ли остаряване, изглеждаш като 19 годишен топ-модел.
78
7
 
9
 
! Отговори
:) преди 2 месеца
Още си пускам от време на време кандидат-президентката Луна как размаза пoдлoгата Волен, комунистa Лупи и шпионина Малинов в президентския дебат при Цънцарова по БТВ. Направо ги размаза, ония тримата мигаха на парцaли. :D
77
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Волен си се показва като нацистко плъхче... какъвто винаги е бил!
76
2
 
11
 
! Отговори
Да, така е преди 2 месеца
До Анонимен 79 - никаква разлика с Коцето от Възраждане, който си затвори очите за рязането на паметника. Иначе лъжеше, че дава наряд и няма да позволи да го демонтират. Същата работа.
75
9
 
11
 
! Отговори
МАЧКАЙ ЛУНЧЕ! преди 2 месеца
МАЧКАЙ РУСОФИЛА, БРАВО ЛУНЧЕ! ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ!
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сидеров е висок не повече от 163 см, а всичките му обуща са на висока платформа. Пияница, предател и деградирал тип. Златен пръст, който се криеше под една маса като джудже. ЛЪЖЕЦ НАЙ-УЖАСЕН и КОМПЛЕКСАР!! Псуваше по Бойко, а два пъти му пристана. Между другото се подписа официално, че подкрепя НАТО и ЕС, а лъжеше избирателите се, че е против тях. Сега си е добре- харчи си откраднатото и си кърка по цял ден.
73
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Луна може да каже всеки един лев,който е заработила.А другият???
72
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
хвани единия , удари другия е работата тука
71
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако имаше такива дебати на президентските избори Радеф щеше да отпадне още в първия кръг от всеки който се изправи срещу него.
70
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не ми е ясно защо трябва да се срамуваш от произхода си. Истинското й име на тая е Лухче. После става Даниела. Най-вероятно защото баща й е турчеещ се ром. Много *** почнаха да се пишат турци и истинските турци са доста недоволни. От с. Вехтово - Шуменско направо наследници на султана са се събрали там. А Волен си е психо и като си изигра картите вече какво да прави? И плюеше, уринираше, биеше се, гол ходеше.. Не волен, а Жалък.. Имаше един преди него Жорж Ганчев - оня поне не беше агресивен
69
0
 
4
 
! Отговори
... преди 2 месеца
Две *** искат внимание...баммм...
68
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аргументите на луна са просто обиди, докато тези на волен имат практическо основание и са доказуеми. Тъй че...волен е победителят, в случай че някой нормален ги гледа.
67
3
 
13
 
! Отговори
ТАНЯ преди 2 месеца
Голяма новина, няма що! Всички знаят, че и двамата не са на център....
66
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е важен политически дебат
65
2
 
21
 
! Отговори
Румен преди 2 месеца
Браво . Е така обичам. Статията ми оправи настроението за днес
64
11
 
13
 
! Отговори
Велислава преди 2 месеца
Браво на Волен!