Принц Хари: Обичам семейството си

Той се надява болестта на крал Чарлз да обедини семейството
17 фев 2024 07:50, Нели Христова
17
Принц Хари: Обичам семейството си
Снимка: БГНЕС

Принц Хари заяви, че е благодарен, че е могъл да долети от САЩ, за да посети баща си, и намекна, че диагнозата рак на крал Чарлз може да излекува разрива в кралското семейство.

Херцогът на Съсекс заяви, че пътуването му до Лондон, за да види краля, може да бъде стъпка към обединяване на роднините му след години на обтегнати отношения, съобщи "Гардиън".

"Обичам семейството си. И съм благодарен, че успях да се кача на самолета и да отида да видя баща си и да прекарам някакво време с него", каза той пред предаването "Добро утро, Америка".

Принц Хари отказа да разкрие каквато и да било информация, когато беше попитан за перспективите за здравето на баща си, като каза.

"Това остава между мен и него", заяви принцът.

"Имам планирани други пътувания, които ще ме отведат обратно в Обединеното кралство, така че ще се отбивам и ще виждам семейството си, колкото мога по-често", каза Хари.

Това беше първото интервю на Хари, откакто Чарлз lll отложи всички публични задължения заради диагнозата.

@gma EXCLUSIVE: Prince Harry to Will Reeve on visiting King Charles after cancer diagnosis: “I love my family. The fact that I was able to get on a plane and go see and spend any time with him, I’m grateful for that.” #princeharry #kingcharles #exclusive ♬ original sound - Good Morning America

Хари, който живее в Калифорния със съпругата си Меган Маркък и двете им деца, принц Арчи и принцеса Лилибет, отлетя за Обединеното кралство миналата седмица , за да се види с краля. Той предприе пътуването по-малко от 24 часа след публичното съобщение за здравословното състояние на баща си. Меган и децата им останаха в Калифорния.

75-годишният крал Чарлз е отседнал в имението Сандрингам в Норфолк, докато се лекува. Той е предал публичните си задължения на принц Уилям, но продължава да се занимава с официални документи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ху кеърс, омъжи се за ньгърка мнението му вече няма стойност :)))
11
0
 
5
 
! Отговори
ДНК тест преди 2 месеца
Чарлз ОТДАВНА трябваше да си направи ДНК тест за бащинство и да обяви кой коняр... градинар... портиер... е ИСТИНСКИЯ БАЩА на рижия *** и да се свършва с тая ромска драма .
10
0
 
9
 
! Отговори
БЕН преди 2 месеца
ЛЬОЛЮ
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Принцесата на Уелс Катрин се поболя покрай лъжите на своя девер Хари. Крал Чарлз III също се разболя от тежко заболяване. А над Уилям тегнат задълженията, а трябва да се грижи и за трите деца и за болната си съпруга. Хари продължава да дразни и тормози семейството си.
8
3
 
13
 
! Отговори
жалък е преди 2 месеца
Като го обичаш, защо оплю публично и направи за смях и себе си и цялото си семейство!? За пари и слава и заради интригантката, за която си женен и те командва! Безполезно създание, което и на 40 години се фука с майка си, с нищо друго не може да се похвали! ***.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Глупендерът под чехъл, обича царските титли, затова побърза да се увери, че скоро ще се отвори възможност, за място в списъка на наследници, където се надява той и децата му да се придвижат нагоре, след смъртта на Чарлз III. Затова смени наскоро имената на двете си деца, с фамилия "Съсек".
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Уилям повече не иска до го вижда.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БАБА МУ НАЙ-ДОБРЕ ГО ПОЗНАВАШЕ И НАЙ-ПРАВИЛНО СЕ ОТНЕСЕ КЪМ НЕГО. ИЗРИТА ГО КАТО ПЕС.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Принц Хари никога няма да стане крал. Ще умре в изгнание.
3
2
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
Обечал семейството си, дрън-дрън! Меган го манипулира като малко дете, скара го със семейството му, той плю по семейството си публично, сега се преструва, че обичал семейството си. Само неприятности и скандали им причинява, излага ги и ги унижава!
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не беше плюл по семейството си, ако ги обича. Глупакът.
1
1
 
14
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Ми да си стои при мулатката...