Червеното и кокетната мода превзеха наградите "People's Choice Awards"

Ето кои звезди впечатлиха с визии
21 фев 2024 13:22, Ивета Иванова
1
Червеното и кокетната мода превзеха наградите "People's Choice Awards"
Снимка: Getty Images

Наградите "People's Choice Awards" бяха раздадени на бляскава церемония в неделя вечерта в Санта Моника, Калифорния. Както винаги, голяма част от присъстващите знаменитости впечатлиха със своите тоалети, грим, бижута, обувки. Кои бяха най-модерните и най-бляскаво облечени? Вижте тук.

Сидни Суийни
 
Младата американска актриса се показа като истинска модна икона. Знаете, че още през есента на 2023 г. червеното превзе модния свят и стана хит за аксесоари, дрехи, обувки, палта, коси, грим, маникюри, чанти и т.н. Сидни заложи на класиката - дълга официална червена рокля с дълбоко деколте и презрамки. Звездата бе с пусната коса и определено излъчваше сексапил.

Меган Фокс
 
Актрисата и моделка винаги омайва с избора си на тоалети и с прическите си. От известно време тя е с розова коса и много ѝ отива. Меган бе с дълга бяла рокля на наградите. Тя бе с набран плат и набрано деколте. Така звездата показа, че е в крак с тенденциите. От началото на годината хит е кокетната мода - дрехи, аксесоари, обувки и маникюри с романтични и нежни детайли. Говорим за розетки, панделки, воали, бродерии, дантели, набрани елементи, буфан ръкави, флорални мотиви, плодчета и т.н. Роклята на Фокс е без презрамки и изглежда много нежно.

Кайли Миноуг
 
Певицата мина по килима с много интересна рокля в зелено емералд. Този цвят е много актуален през 2024 г., защото това е годината на Зеления дървен дракон и именно този нюанс на зеленото е абсолютен хит. Роклята е без презрамки, има набрани елементи, отгоре изглежда като опаковка на бонбон или подарък, така че изпълнителката също явно е фен на кокетната мода. За изпълнението си на сцената Кайли пък заложи на дълга червена рокля с един дълъг ръкав и без ръкав от другата страна. Така че - звездата определено показва, че червеното ще бъде хит и през 2024 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Георги преди 2 месеца
Сидни Суийни има хубав, едър бюст! Мога да правя секс с нея! Докато правя секс, ще стискам гърдите й! Сидни, покажи гърдите си!

Спонсорирани публикации