Кои бяха най-стилните двойки на наградите SAG

Подкрепата от половинка е по-ценна и от най-голямата награда
26 фев 2024 17:45, Дарена Найденова
2
Кои бяха най-стилните двойки на наградите SAG
Снимка: Getty Images

Тазгодишните награди на сценаристите събраха на едно място най-големите имена от Холивуд. Само две седмици преди Оскарите, в Лос Анджелис бе разпънат сив килим, който посрещна отличниците в телевизията и киното за изминалата година. Освен че бяха раздадени награди, видяхме и много любов извън и в залата.

Част от номинираните получиха специална подкрепа от половинката си, увеличавайки стила си по две. Красотата и любовта вървяха ръка за ръка за двойки като Наоми Уотс и Били Крудъп, Адам Броуди и Лейтън Мийстър, както и много други. Всички те подкрепиха и своята общност SAG-AFTRA, която задържа продукциите в Холивуд за 118 дни с историческия си протест през лятото на 2023 година.

След 118 дни на улицата, скандирайки за по-добро заплащане и по-добри условия на труд, сценаристи и актьори постигнаха своето, защитавайки правата си. Те бяха против все по-широкото използване на изкуствен интелект във филмите и телевизията, както и ниските последващи приходи, които получават при повторно излъчване на проектите им.

Кои двойки дойдоха заедно на червения килим, за да отпразнуват победата над големите продуцентски студия, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: награди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Мери преди 2 месеца
Да идват всички на нивата и да изчистят обора на кравите.