Децата - звезди пораснаха: Kои навършват 30 тази година

Времето наистина лети
8
Децата - звезди пораснаха: Kои навършват 30 тази година
Снимка: Getty Images

Лоша новина за всички, които са родени през 90-те - 30-те години чукат на вратата. Постепенно всеки ще се изправи с тези "зловещи" свещички върху тортата, каращи го да направи една рекапитулация на живота си, за да види дали е постигнал това, за което е мечтал като малък. И докато сега децата растат с инфлуенсъри в TikTok и ергени по телевизията, ние, милениълите, растяхме с плакати по стените и си разменяхме стикери с любимите си звезди.

Звучи малко страшно, но повечето от тези известни личности, които сме лепяли по стените си, вече са на прага на 30-те. Някои от тях ще ги навършат тази година, колкото и да не ни се вярва. Сред тези звезди са имена като Джъстин Бийбър и Хари Стайлс, по които момичетата полудяваха преди повече от десетилетие.

Дакота Фанинг започна тази поредица от детски звезди, които вече не са деца, навършвайки 30 години на 24 февруари, а след това я последва Джъстин Бийбър с рождения си ден на 1 март.

Но те двамата не са единствените.

Кои бивши тийн звезди влизат в отбора на 30-те още тази година разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Джъстин Бийбър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 1 месец
Тоя Джъстин дрогата го съсипа. На нищо не прилича вече, по точно прилича на квърталния дилър.
4
0
 
1
 
! Отговори
Звезди преди 1 месец
Малката мечка стана големата мечка
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 2 === Ne e вярно. Тези ги слушахме ние момчетата, без Юрий Гагарин. По-скоро си слагахме плакати На Bruce Lee :))) Момичетата слушаха диско и италианска естрада :)))
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди повече от десетилетие момичетата полудявали по Джъстин Бийбър. Каква девалвация. Преди 50-60 години българските момичета полудяваха по Юрий Гагарин, Роберт Плант, Джон Ленън, Джими Пейч, Ян Гилън, Мик Джагър, Ричи Блекмор ...
1
0
 
2
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
На молеца Денков и Кокорчо на колко станаха децата ?