Емили Ратайковски подпали Instagram с мрежеста рокля

Пак удиви феновете с тялото си
8 мар 2024 21:42, Ивета Иванова
9
Емили Ратайковски подпали Instagram с мрежеста рокля
Снимка: БГНЕС

 Емили Ратайковски отново предизвика фурор с публикация в Instagram.

Моделката често се показва по бельо или бански в социалната мрежа и събира много харесвания на снимките си.
 
Сега тя заложи на провокативен тоалет и отново остави малко на въображението. Но и показа, че е истинска модна икона. Знаем, че в последните 2-3 години прозрачните и мрежести дрехи са абсолютен хит и много знаменитости залагат на тях.
 
Сега Емили също направи това. Тя качи в профила си в Instagram серия снимки, на които позира по дълга златиста мрежеста рокля, която има ресни в долната си част.
 
Освен това, роклята е блестяща, а дрехите, обувките, чантите и аксесоарите с блясък и пайети също са много хитови в последните няколко години.
 
Вижда се, че отдолу моделката е по изрязани черни прашки, а сякаш не носи сутиен. Тя се е снимала на стълбище, позира и в гръб на тераса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Подпален преди 1 месец
Добре съм... добре съм. Следващия път ще се подпаля пред кметството . Не издържам вече да ми разваляте деня с "новини" коя пааача каква дреха била облякла, с колко цвята и как накриво, щото така било модерно си носела герданчето. ДВЕ снимки в Инстаграм не са повод за статия в медиите. Хора не само ще се палят ами и от мостове ще скачат, видели случайно тия човешки анималии докато си четата сутрешните новини...
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Емили ,Ким ??? Нищо за възхищаване , ама се еврейки.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Емили, Ким ... аз не разбирам наистина на какво се възхищавате и какво толкова ги превъзнасяте тези Пачи. В България има милион пъти по красиви момичета и жени по улиците...... Колкото до роклята...... Пълен дизайнерски шит. Ужасна е.
1
0
 
12
 
! Отговори
бла,бла преди 1 месец
Как ги удиви, нещо ново ли показа? Да не са ѝ трансплантирали г*з, защото тя друго май не показва? :)