Карамазов с престижна световна фото награда

Актьорът снима колежката си Христина Апостолова
9 мар 2024 08:37, Петър Бойчев
6
Карамазов с престижна световна фото награда
Снимка БГНЕС

Актьорът Владимир Карамазов, който от няколко години се занимава професионално и с фотография, сподели с последователите си в социалните мрежи, че вече държи в ръцете си престижно отличие.

„Исках да спечеля Xposure International Photography Awards, защото е труден, защото е безплатен и участват голям брой  фотографи (на церемонията май казаха 80 000 кадъра) и защото, за разлика от много други конкурси, в този има само първо и второ място. Кръговете в журирането са пет и аз ги минавах.

Само двама от седемте фотографи щяха да получат имейл, че са победителите и ще бъдат поканени в Шарджа, ОАЕ. Но шанса да получа имейл е малък. След две седмици получих имейл, че съм от двамата победители, които ще си поделят първото и второ място. Всичко около пътуването поема фестивалът. На страхотна церемония взех второто място в категорията, но това е една от най-важните ми награди. 

Поста го пиша за последните изречения. Как понякога играта, която играеш, започва да се нарежда в твоя полза. Наградата беше поводът за пет изключително важни срещи за мен с хора, които са от влиятелните в света на фотографията. Показах им проектите си и всичко започна да се случва бързо. Тези хора ми казаха къде се намирам като фотограф и това, което правя, на какво ниво е. Те застават зад мен. Все още в главата ми е каша. Много се радвам, че всичко това започна  точно с този портрет. Парите, които получих като награда, ще са за самолетни билети за следващите срещи!”, споделя Карамазов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не, разбира се.
5
5
 
1
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Трезвен ли е бил?
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не разбрахме как точно е "минал" журито, но нейсе.
3
6
 
0
 
! Отговори
До номер 2 преди 1 месец
За дечица е всеизвестно, че се пробваха с Мариус Куркински, но явно никой от двамата не забременя.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това добре,ама айде сега и една женичка и две три дребни дечица,че животът си тече и докато се усетиш станало късно.
1
0
 
10
 
! Отговори
Браво! преди 1 месец
Успехи и големи награди и занапред!