Джон Сина връчи "Оскар"... гол

Той връчи статуетката за най-добри костюми
11 мар 2024 07:00, Александър Попов
58
Джон Сина връчи "Оскар"... гол
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Джон Сина не е от срамежливите. При определянето на категорията за най-добър дизайн на костюми на наградите "Оскар", водещият Джими Кимъл се пошегува: „Можете ли да си представите гол мъж да тича през сцената днес?“. Когато нищо не се случи, Кимъл повтори въпроса по-силно и главата на Джон Сина се подаде на сцената.

Извиквайки водещия при себе си, Сина, който очевидно беше без риза, разтревожено обясни, че вече не иска да играе по плана, защото е унизително.

След допълнителни уговорки от страна на Кимъл, Сина премина през сцената „гол“, с плика с името на победителя, покриващ интимните му части.

Наградата, която той връчи на екипа зад „Клети създания“, беше за най-добри костюми, което му позволи да изрече невероятната реплика „Костюмите ... са наистина важни“ съвсем гол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Джон Сина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
12
 
! Отговори
Е да преди 1 месец
До До Муфаса В последните години са,,Най -високите отличия,, в областта на простотията и тъ..Потията
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Щерьо Така е Щерьо. Ти си умния. Спор няма.
47
4
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Щях да напиша, че САЩ са се опростачилли - но те никога не са били много умни. Едно голямо гето...
46
1
 
13
 
! Отговори
леля Сийка преди 1 месец
Сладур. Ще го скъсам. Някой знае ли му телефона на това момче? Искам го. Искам дамаибе един час. Цялата пенсия ще му дам.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нечест, затваряй тази кантора
44
15
 
10
 
! Отговори
Пич преди 1 месец
Гледай, гледай колко възмутени българи, носители на традиционните семейни ценности. Тия същите, които хвърлят слафетки след това в "Найт флайт" под ориенталските ритми изпълнявани от травестит. А после като се приберат, ударят по 2 шамара на жената и децата, па легнат да спят.
43
5
 
20
 
! Отговори
Европеизъм преди 1 месец
Простащина и цинизъм.Съчетани с голяма доза егоцентризъм. Тъстът ми казва за подобни изцепки че когато въшката се насмуче излиза на челото.
42
3
 
26
 
! Отговори
Шиндо преди 1 месец
Евроатлантически ценности! Асен Василев би оценил дълбоко достойнствата на този господин!
41
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наскоро гледах как Мелвин Дъглас връчва статуетка за цялостно творчество на една от иконите на нямото кино Лилиан Гиш през 1971 г. Много висока класа и на двамата, излъчване, уважение и бурни аплодисменти за една истинска актриса. 50 години по-късно и двамата, а и много други велики актьори със сигурност се въртят в гробовете си. Защо трябва да превръщат уж най-престижните филмови награди в цирк, пошлост и п.ростотия
40
4
 
17
 
! Отговори
Мишо преди 1 месец
Оядено общество от робовладелци. Сега нямат роби, защото целят свят им робува, а те преяждат! ***.
39
4
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
"Няма лоша реклама. Гарантирано ще му намерят роля в някой гей филм или ако е по-консервативен все някоя холивудска бабичка ще си го заплюе." - пичага, ти знаеш ли кой е Джон Сина? Този човек е мега селебрити от доста време в щатите. Мултимилионер. Каква бабичка, какви гей филми?!
38
0
 
9
 
! Отговори
царят е гол преди 1 месец
Много креативно за дизайн на костюми да се изсипеш гол. Костюм и половина
37
3
 
18
 
! Отговори
До Муфаса преди 1 месец
Има си други места, на които да си показва отличната физика - я конкурс за красота, я състезание по културизъм. Ама там няма да го пуснат гол. Ако толкова държи да се развява пред камерите по организъм, има си порно филми за това. А наградите "Оскар" претендират да са най-високите отличия в областта на филмовото изкуство. ИЗКУСТВО, ако разбираш какво значи тая думичка? Мусафа ли си, Мустафа ли си, не те знам кой си, но това не е шоу, а парад на перверзията.
36
13
 
8
 
! Отговори
$$$ преди 1 месец
А ве друго си е др0гара Путин да се съблече в тайгата с др0гара Шойгу!
35
2
 
4
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 месец
Муфаса, 31 коментара, моя не е русофилски, а про-български, прави разлика, моля те :)) Миро Барняшев (Русев) е най-известния български кечист след Дан Колов :) А Сина в кеча е едно нищо като умения, макар че е едва ли не със статус на легенда в Световната федерация по кеч...
34
15
 
7
 
! Отговори
Муфаса преди 1 месец
32 коментара от русолюби! Сина е относително млад, добре изглеждащ мъж! Има отлична физика и полага грижи за себе си! От какво да се срамува? Шоуто си е шоу! А пък тук като гледам, моралист върху моралиста.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скоро това ще стане традиция у нас
32
5
 
31
 
! Отговори
лайнаипикня преди 1 месец
поредната американска тъпотия
31
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Демократични ценности
30
4
 
12
 
! Отговори
циник преди 1 месец
Няма лоша реклама. Гарантирано ще му намерят роля в някой гей филм или ако е по-консервативен все някоя холивудска бабичка ще си го заплюе. Американска реалност.

Спонсорирани публикации