Фики Стораро си чати, докато вози сина си без колан на предната седалка

Детето е едва на 6 години
11 мар 2024 14:00, Нели Христова
88
Фики Стораро си чати, докато вози сина си без колан на предната седалка
Снимка: TikTok

Видео, на което се вижда как попфолк певецът Фики вози 6-годишния си син на предната седалка без колан и чати на телефона си, докато шофира в София, стана известно в социалните мрежи.

Според българското законодателство децата се возят в специално предназначени за тях столчета спрямо възрастта им, а на предната седалка могат да седнат чак след 12-годишна възраст.

Брат му, Емрах, също никак не си поплюва. Той сам се похвали в социалните мрежи, че фучи с мощен Мерцедес с над 200 км в час.

От видео публикувано в Инстаграм се вижда как Емрах натиска здраво педала, видимо по "Околовръстното шосе".

Младият изпълнител не за първи път гази показно закона. Като същински рецидивист Емрах често се хвали в социалните мрежи с колите на фамилия Стораро и обича да демонстрира скандалните си изцепки, за да покаже колко мощни са те. Покрай страстта си по мощните возила, певецът редовно мери конски сили с други автомобили на пътя.

Въпреки че многократно са пускани в социалките видеа с изцепките на Емрах на пътя, до сега нито една институция не е взела необходимите мерки.

@user928374863 @bTV Новините @NOVA #фики #смях #излагация #ужас #ауди #българия ♬ Sports Car Sounds: Modern Car, Pt. 1 - Mark Wayne

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
5
 
! Отговори
Фики да е проблема преди 1 месец
На безумието по пътищата. Корумпираните полицаи са много по - страшни
6
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Значи не разбирам какво се шашкате постоянно на такива новини. Ще каже човек, че не живеете в тая страна. Тука е България ве, всеки може да си прави каквото си иска! Не разбрахте ли, че най-лошото, което може да ти се случи каквото и да направиш е да дъвчат 2 дена по новините. Това е страната на неограничените възможности, най-свободната държава на света!
5
1
 
15
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Абе защо тея хора не стават известни с истинските си имена а само с някакви измислени, каво име е това стораро, я му напишете истинското име, или нямаме такива букви у азбуката ни
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чатенето докато караш е една от големите българо-ромски просттотии! Но как да обясниш на малоценни хора?
3
2
 
26
 
! Отговори
Х мен преди 1 месец
Цървулл самозабравл се
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубава работа ама
1
0
 
36
 
! Отговори
Силно заинтригувАна преди 1 месец
Защо ни занимавате с този еврором?!