Ясно е завещанието на Матю Пери – при кого остават милионите му?

Актьорът получаваше значително заплащане от „Приятели“, дори след финала на сериала
12 мар 2024 21:45, Дарена Найденова
7
Ясно е завещанието на Матю Пери – при кого остават милионите му?
Снимка: Getty Images

Повече от четири месеца след смъртта на Матю Пери, завещанието му бе отворено и се разкриха нови детайли около наследството му.

Според съдебните документи, цитирани от списание People, завещанието посочва, че повечето от вещите на покойния актьор ще бъдат предоставени на тръст с легендарна холивудска връзка. Документът, който Пери създава през 2009 година, отбелязва, че той иска да остави вещите си в Alvy Singer Living Trust, който изглежда е кръстен на героя на Уди Алън в „Ани Хол“.

Бащата Джон Пери и майката Сузан Морисън са посочени като управници на тръста. Полусестрите на Пери – Кейтлин Морисън и Рейчъл Дън – също имат право да управляват наследството на актьора. В документа се посочва, че ако Матю е имал деца, те няма да имат достъп до притежанията му. Все пак актьорът така и не става баща.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Матю Пери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Всъщност... преди 1 месец
"Легендарния тръст" го основава самия Матю и то с основна цел да избегне данъци а сега и за да може да остави по някой долар на мама, тати и роднините без да бъдат прилапани от алчните американски данъчни. ВСИЧКИ богати хора в САЩ го правят. Матю си има и дългове на името на тоя "легендарен тръст", така че който поеме управлението на тръста, става отговерен и за гарантираното изплащане на дълговете. Така е в Прекрасна Америка. Дълговете се плащат , дори и след като умреш. НЯМА измъкване.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При положение че медиите вдигнаха и продължават да вдигат шум и дори контрагентите му намериха заместник, май са дългове "милионите му". Все някак трябва да се избият някакви проценти през една от най-големите перачници - медиите.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скука.