Най-бляскавите визии на наградите "Оскар"

Звездите впечатлиха с тоалети
12 мар 2024 15:36, Ивета Иванова
8
Най-бляскавите визии на наградите "Оскар"
Снимка: Getty Images

Наградите "Оскар" бяха раздадени на бляскава церемония в Лос Анджелис в неделя вечерта. Както винаги, много знаменитости впечатлиха с визиите си и показаха уникални тоалети. Кои направиха най-голямо впечатление на червения килим? Вижте тук отговорите.

 Америка Ферера
 
Актрисата от "Барби" не изневери на стила на филма. Тя се появи на церемонията с дълга рокля в бонбонено розово, която е и блестяща. Роклята е с дебели презрамки, дълбоко деколте и стои наистина празнично. Знаем, че Барби стилът (дрехи, аксесоари, обувки, чанти, грим, коси, бижута в розово и цикламено) e огромен хит от близо 2 години, а блестящите дрехи също са доста актуални в последните 2-3 години.

Ема Стоун
 
Тя спечели наградата за главна женска роля за "Клети създания", но предизвика фурор не само с това, а и с роклята си. Ема беше облечена с дълга рокля в сметаново бяло, която е без презрамки. Тя е с много интересен корсет, разширен около кръста и така напомнящ на къса рокля или цвете. По роклята има и леки флорални мотиви. Така звездата показа, че е в крак с кокетната мода, която завладя 2024 г.
 
Райън Гослинг
 
По червения килим Райън мина с елегантен черен смокинг. Но направи истинско впечатление с изпълнението си на "I'm Just Ken" по време на церемонията. Освен, че рокаджията Слаш се появи да свири на китара, Гослинг шашна с облеклото си. Актьорът бе по цикламен костюм и така бе в тон с "Барби".

Ариана Гранде
 
Певицата бе като истинска принцеса. Или по-скоро като Глина - добрата фея, в чиято роля влиза във филмите "Wicked", които ще излязат по кината през ноември 2024 г. и ноември 2025 г.  Ариана бе с дълга розова рокля без презрамки и с набрана материя. Роклята е с дълъг воал и огромни набрани елементи около кръста и отзад, като така изпълнителката изглежда наистина като вълшебница от приказките. Освен, че е в тон с ролята ѝ, Гранде отново доказа какъв хит сега е кокетната мода - дрехи с романтични, нежни и приказни детайли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой гледа ли въобще това пропаднало шоу след квотите за жендаризм?
6
1
 
1
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 месец
АДИБАС ... хахахха
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз бях с моя официален анцуг.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Таз пък тръгнала с юрганите от тях.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това рокля ли е, черво ли е.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Семпла розова рокличка от долния чаршаф и две олекотени завивки в същи цвят под мишница. Някой вижда ли друго?
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия си раздават награди сами!!за голям праз се имат