Принц Хари се опитал да се сдобри с брат си принц Уилям

Дали обаче престолонаследникът е отвърнал на поканата
12 мар 2024 18:00, Дарена Найденова
15
Принц Хари се опитал да се сдобри с брат си принц Уилям
Снимка: Getty Images

Липсата на разговори и срещи между принц Хари и принц Уилям по време на визитата на първия във Великобритания след обявяването на раковата диагноза на крал Чарлз, подчертава колко голяма е пропастта между двамата братя.

39-годишният херцог на Съсекс многократно е казвал, че иска да се помири с бъдещия крал, като дори се съобщава, че е направил опит да разговаря с него. Въпреки това, среща така и не се състояла, тъй като Уилям нямал никакво желание да се вижда с брат си, още по-малко да говорят.

По това време, както и сега, основната грижа на престолонаследника била семейството му, особено след здравословните проблеми на Кейт Мидълтън. Така Хари прекара само 24 часа в страната си, като не успя да се види с брат си, но посети за кратко баща си.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: принц хари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Някъде преди 1 месец
пишеше, че Меган практикува Вуду. Човек може да си помисли, че наистина е така, съдейки по състоянието на Чарлз и Кейт. Камила магия засега не я лови, но има време...
11
0
 
2
 
! Отговори
Ключар преди 1 месец
Дреме ми на шперца...
10
0
 
9
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 месец
Хари е предател! Няма как човек да има доверие на такъв "роднина", който събира и клевети семейството в което е израстнал, за да спечели пари от скандали. Той може да иска уж сближаване, за да събере материал за нова книга и да преиначи събитията, пречупени през неговата болна фантазия. Хари е един нещастен неудачник и завистлив злобар.
9
0
 
4
 
! Отговори
Хммм преди 1 месец
До 2. Меганката ли имаш предвид? Затова ли се разболяха и Кейт и крал Чарлз, да не им е направила тая или майка й вуду магия?
8
0
 
4
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Хари се ос.ра сега искал да се сдобрява. Пълен олиго.ен!
7
0
 
17
 
! Отговори
Хм... преди 1 месец
Значи, вика : Тая пуумия дето я изсипахме с Меганката по американските медии по теб, жена ти и баща ни , да вземем да я забравим, а ? А от книгата в която те очерних и оклеветих ще ти подаря един екземпляр, да си имаш. С автограф.... И да не и обръщаш внимание на Меганчето ако докато се "сдобряваме" каже нещо "пикантно" за теб или Катрин в сайта си. Абцелютно без да иска щше да е.... Ние ще се сдобряваме, разбииш ли... До тогава... ДАЙ някой паунд че малко съм го закъсал. Ша ти го върна, някога
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Братята винаги се карат и бият, но после винаги се сдобряват. Тука свадата не е между братя, а между кандидати за имотите на бабата. Не могат да разделят панелката
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откак лисугерът писа, че брат му го бил тръшнал на земята и бил, а уж хариту арми ман, изтрениран уббиец на талиббани, чистил ги и косил с хеликоптера като на компютърна игра, вече никой не ще да се среща с хариту на саме, да не пише втора книга как пак го били и тръшкали горкия той. Да оди обратно на дървото, дето срещнал жена си. ОтдетУй жената, оттамй и родата. Тя е родена в парка, ако не вЕрвате, пуснете гугъл.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Човек който те е предал веднъж ще те предаде и втори път, пък било то и брат.
3
1
 
7
 
! Отговори
Пачки Ключета преди 1 месец
Мен повече ме вълнува Мата Хари - разкриха ли коя е? Бати Бойко призна ли?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вуду магийте фащат дикиш
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На някой пука ли му изобщо за тези и техните глупости?