Най-впечатляващите визии на афтърпартито на Оскарите

Вижте кои звезди омаяха с рокли
13 мар 2024 13:51, Ивета Иванова
1
Най-впечатляващите визии на афтърпартито на Оскарите
Снимка: Getty Images

Наградите "Оскар" бяха раздадени на бляскава церемония в Лос Анджелис в неделя вечерта. Както обикновено, много звезди омаяха с визията си на червения килим. Но освен на церемонията, част от тях присъстваха на афтърпартито на "Vanity Fair" и там показаха не по-малко изумителни тоалети. Ето кои бяха най-изумителните визии.

Кендъл Дженър
 
Риалити звездата показа сексапила си. Кендъл избра дълга прозрачна рокля в черно и с изрязани елементи. Освен, че предизвика фурор със секси визията си, манекенката доказа, че е модна икона. Знаем, че прозрачните дрехи са голям хит от поне 2-3 години насам.

Ванеса Хъджинс
 
Актрисата разкри, че е бременна за първи път по време на наградите "Оскар", като показа наедрялото си коремче. На афтърпартито тя заложи на прозрачна черна рокля, като ясно се виждаше черното ѝ бельо. Ванеса бе с пусната къдрава коса. Тя събра много комплименти за провокативната визия и избора си.

Джесика Алба
 
Звездата показа удивителна визия. Джесика съчета няколко тенденции. Тя позира с дълга сива рокля с интересни смъкнати ръкави. Роклята е блестяща, а около деколтето и кръста има розетки. Така актрисата заложи на кокетна мода, която превзе 2024 г. - дрехи с романтични, нежни детайли, като розетки, панделки, флорални мотиви, бродерии, набрани материи и т.н.Освен това, тоалетите с пайети, блясък и брокат също са голям хит от 2-3 години.
 
Криси Тейгън
 
Моделката бе една от най-секси дамите на партито. Криси показа, че е в час с кокетната мода, като заложи на рокля, направена изцяло от флорални мотиви. По-интересното е, че цветята и растенията са свързани с тънки нишки и така на доста места има изрезки по роклята. Криси показа плът и бе много чаровна.
 
Мег Райън
 
Актрисата също комбинира няколко популярни тенденции. Тя се появи с прозрачна рокля, съставена от сиви и златисти цветя. Освен, че показа секси визия, така Мег също заложи на кокетна мода - заради нежните цветя. А и вече стана ясно колко актуални са прозрачните дрехи в последните години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Алов преди 1 месец
Държавата пропада всичко корупция те оскари