Една от дъщерите на Брус Уилис е диагностицирана с аутизъм

Талула сподели, че е получила резултатите миналото лято
20 мар 2024 20:30, Дарена Найденова
20
Една от дъщерите на Брус Уилис е диагностицирана с аутизъм
Снимка: Getty Images

Талула Уилис разкрива за тежка диагноза, която е получила в началото на 30-те си години.

В петък 30-годишната дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис, сподели свое видео в социалните мрежи, на което присъства на събитие с известния си баща, докато е все още дете. В клипа Брус държи Талула по време на интервю на червения килим. Докато той говори, момиченцето търка главата му и си играе с ухото му.

Шегувайки се с момента, Талула разкри, че наскоро е била диагностицирана с аутизъм. „Кажи ми, че си аутист, без да ми го казваш“, написа тя под публикацията.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Талула Уилис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 1 месец
"Има аутист и аутист. Има с много тежка форма има и с много лека форма на аутизъм. Тези с леките форми на аутизъм може цял живот да нямат поставена диагноза аутизъм. Пишете за неща, за които знаете много малко" -------- Аутизмът, драги всезнайко, е психично разстройство, което се диагностицира в ранна детска възраст - обикновено около 3 г. Има си ясно изразени симптоми и не може да се обърка с други психични отклонения, които дъщерята на Брус Уилис изрежда - нито едно от тях не е аутизъм.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има аутист и аутист. Има с много тежка форма има и с много лека форма на аутизъм. Тези с леките форми на аутизъм може цял живот да нямат поставена диагноза аутизъм. Пишете за неща, за които знаете много малко
9
4
 
1
 
! Отговори
Кукуригу преди 1 месец
По време на бременността, разбира се, не може да се открие. Но не е ли видимо и подчертано още като дете, че има повод да се диагностицира, егати "аутиста".В психиатрията всички класификации са само по симптоми и днес ги разширяват до степен да не остане никой без диагноза.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще прощавате, ама струва ми се че туй да си "***" се открива още в детска възраст, да не говорим, че май даже по време на бременността. Тази явно е решила да вдигне постъпленията от социалните мрежи и Хоп! - сълзливо видео плюс някакъв политкоректен коментар.
7
3
 
0
 
! Отговори
Умник преди 1 месец
До Изключително глупава: много разбираш ти! Глупави са обикновените хора! Звездите имат аутизъм или афазия!
6
2
 
6
 
! Отговори
До 7 преди 1 месец
"Добре, че са докторите, иначе цял живот може да си мислиш, че си добре и нищо ти няма." ----------- Докторите нямат отношение в този случай. Ако прочетеш житейската драма на Талула, ще видиш, че тя сама си търси диагнози, за да прикрие истинското си състояние, което е започнало с "нехаресване на собственото тяло" и алкохолизъм още на 20 г. възраст.
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, че са докторите, иначе цял живот може да си мислиш, че си добре и нищо ти няма.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диагностицирайте автора на това нещо!
3
1
 
18
 
! Отговори
Изключително глупава преди 1 месец
статия. Аутизмът се диагностицира в ранна възраст, а не на 30 г. Който е виждал аутист, ще разбере какво имам предвид. А Талула "редовно говори за проблемите с психичното си здраве онлайн, за да насърчи други хора да потърсят лечение. Докато се бореше с инвалидизиращото разстройство, Талула също така се справяше с ADHD, депресия и гранично разстройство на личността, последното от което ѝ беше диагностицирано през 2022 г." - Талула е всичко друго, но не и аутист! Спрете да заблуждавате хората!!!
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е не може само Брус да има обикновени деца, известен ли си трябва да имаш и поне едно модерно дете. Ако никое не иска по желание, се тегли чоп.
1
11
 
9
 
! Отговори
Н брус уйлис брат му преди 1 месец
Тоя зарази цялата си фамилия

Спонсорирани публикации