Николета минала през грешни лечения и тежка бременност

За някои лекари бяхме "касови бележки", сподели тя
21 мар 2024 07:25, Александър Попов
49
Николета минала през грешни лечения и тежка бременност
Снимка: БГНЕС

Николета Лозанова разкри, че тя и нейният спътник в живота - вратарят на Левски Николай Михайлов, са преминали през тежки периоди по време на бременността на бившата плеймейтка. Двамата вече се радват на дъщеричката си Борислава, но не всичко е вървяло по мед и масло. Ето какво сподели Николета в социалните мрежи.

Ето и нейната изповед в социалните мрежи:

Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост... Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук!

Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни...

Ето защо от цялото си сърце, искам да благодаря на екипа на акушеро-гинекологичния и неонатологичния комплекс на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и специално на доц. Сузана Нашар, доц. Петър Марков, д-р Мария Атанасова, д-р Димитър Татаров и д-р Радка Масларска за непрестанните грижи. Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, защото истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия край на нашата „приказка“, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат описани.

Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки“. Отношение, което може да срещнеш само в България. Ето защо мога да заявя публично, че аз обикнах Турция. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм. Благодаря на нашия здравен консултант Николай Ханджиев от „Турмед“, който ни запозна с проф. Юджел Шахин от болница „Мемориал“. Единствено в тази болница откриха проблема, който беше в мен и много скоро забременях. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях.

От болницата в Турция казаха, че след видените епикризи от лечението ми у нас, могат да се доверят само на д-р Александър Калчев от медицински център „Калчев“ да следи за в бъдеще моята бременност. Един човек с голямо сърце, точно като д-р Владимир Чучумишев  от същия център. Той бе моят специалист по фетална морфология и буквално му благодаря, че ме изтърпя. Искам да изкажа благодарности и на проф. Димитър Марков от медицински център „Марковс“  и д-р Любомир Христов.

И стигаме до края, където идва момент за Николай... Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко онова, за което може да мечтае една жена и не ме остави дори за секунда сама през изминалите 9 месеца. Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: николета лозанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
12
 
! Отговори
Телегония преди 1 месец
Когато някои части от женското тяло се превърнат в хотел за една нощ и постоянно пазене от бременност, когато на теб ти дошъл кефа да бременееш - не става. Тя тая работа не е като оная работа.
32
0
 
4
 
! Отговори
Бургаски Гларус преди 1 месец
Когато Николетчето беше едва прохождащо момиченце,и се отвори парашута за конкурс за красота на родното ни черноморие.И тя само със едно единствено излизане,успя да го спечели.Рено Клио ли беше,абе някаква сапунерка беше,та точно от тая кола взе че настина.А колко млада беше тогава.
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тази с комунистическото мислене.Всички професии да взимат нормални заплати, а лекарите трябва да работят за без пари.Лекарите са нормални хора и те също работят за пари както всички останали професии.
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За жалост, в момента масово е така. Имам чувството, че инвитро клиниките в БГ нарочно не извършват процедурите както трябва, за да правят хората 3-4 опита и съответно - да се доят пари от нещастните пациентки. С това си обяснявам големия процент успешни инвитро в Турция. Много българки са заченали там от раз, след няколко неуспешни опита тук. А относно нашите лекари, внимавайте хора, защото може да бъде и опасно. Особено в клиниката на Сигридов, там се правят опити и експерименти на ваш гръб...
29
5
 
6
 
! Отговори
вгз преди 1 месец
Сега разбрах какъв бил проблема: лекували са я с турски пенисцилин и според нея е помогнало. Браво!
28
3
 
16
 
! Отговори
Тая преди 1 месец
Смръдла наистина си вярва,че е все още някакъв фактор.Лелче вече си със две деца ,седи си у вас и не се показвай и остроумничи много много ,дори и раждането на собственото си дете ,го обърна на реклама ,няма такава безочлива и нагла паа.
27
0
 
1
 
! Отговори
Навитак преди 1 месец
До ? Защото голяма част от обществото е отговорно, ти за телегония не си ли чувал?
26
2
 
18
 
! Отговори
? преди 1 месец
А коя е Николета Лозанова? Защо обществото трябва да се запознава с нейната бременност?
25
2
 
20
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 1 месец
До АнонименЯсно е, че никога не си ходил в Турция. Няма значение какви са хората, но лекарите им са много добри.Мои приятели, които с години ги мотаха в Пловдив и София, в Одрин ги оправиха за 2 седмици.....
24
6
 
8
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Знам какво щеше да я оправи, форсирана екзентерация на малкия таз, без въпроси :). Всъщност на всичките чалгарясани плей-кутки и инфлуенцърици трябва да им го направят това, за нула време ще изчезнат от хоризонта, и, да се надяваме, от историята.
23
1
 
15
 
! Отговори
Коментиращ! преди 1 месец
До Анонимен 18. - 1. Платила 20 милиона данък!? За една година, или откакто плаща данъци! 2. Ако е за една година - на каква база е платила този данък? Демек - колко е спечелила за 1 година, за да плати такъв данък! Нищо лично - питам за един приятел!
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В София е леш. Защо някой не разследва д-р Стаматов какви незаконни бъркочи кара да пият неговите клиентки, които после получават рак? Бърка разни незаконни еликсири в кабинета си с тайни съставки.... Този човек трябва да бъде разследван и подведен под отговорност!!!
21
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Малдиви и простотии за да си показва *** има пари, а тук защо трябва да плаща. Нали се правите на големите баровци, а пита ли хората които са на минимална или средна заплата как се оправят в подобна ситуация. За такива не ми пука.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Турция ли е родила или в Токуда
19
2
 
41
 
! Отговори
Мъка преди 1 месец
Цял живот се опитваш да се издигнеш до статута на касова бележка, после пък ревеш, че то не било хубаво..
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 19Платила е 20 милиона данъци? Та ти не можеш да броиш до толкова.Бачкер небачкер кигато искам нещо си го плащам а не плача колко е хубаво в Турция.Не не е хубаво.90% от населението изглеждат като жители на максуда.Шефове на полицията съветват "ако ви приближи мъж облечен като клошар и ви поиска парите ,дайте му ги защото най вероятно ще ви застреля и ще ви ги вземе" Всеки ден в Турция убиват жена защото е жена.Навсякъде смърди всеки месец крп праи атентат. Хайде напред и ти към турция
17
3
 
32
 
! Отговори
Сашо преди 1 месец
Касова бележки ще си когато ползваш мъжете като банкомати...колко е кофти да си използван нали? Да им е живо и здраво детенцето, но тази драматизъм и реклама на лекари и клиники можеше да го спестят...
16
9
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 1 месец
В Турция, една държава от третия свят с мизерни доходи, ромите вадят по 10, 20, 30к евро?! Интересно. В Турция са заможни само в европейската част на Истанбул и то образованите и кадърните. Както в още 2-3 големи града. Като цяло мизерията е плашеща. Относно Лозанова- плюем наред, ама гледайки платените й данъци, носи на държавата колкото 10 000 бачкери, като тебе. Иначе казано- колкото хитър програмист. Вече като поведенчески норми каква е- няма да коментирам. Но поне плаща данъци.
15
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знаете ли какво правят глупавите роми? Идват в Бг и почват да не плащат.Циганят се за всичко.После отиват в Турция и вадят пачките -10,20,30 хиляди евро няма проблеми.След това си разнасят миризливата история колко е хубаво в Турция.Хубаво е николеткте.Харесеха ли ти умирисаните на пот и чесън и кафяви брадати ромеи.Щот по турско са основно такива.Аре там с гражданство.На никого няма да липсваш !!!
14
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е каква да е Николета, освен касова бележка?