“Ако извикаш нощем с всичка сила” е новото заглавие в “Сълза и смях”

Александра Сърчаджиева и Петър Антонов са в главните роли
25 мар 2024 17:22, Инна Ангелова
0
“Ако извикаш нощем с всичка сила” е новото заглавие в “Сълза и смях”
Снимка: БГНЕС

След успеха на постановката “На живо”, в която Александра Сърчаджиева и Петър Антонов си партнират, новата постановка с тяхно участие, е “Ако извикаш нощем с всичка сила. Премиерната дата на представлението е на 13 април в театър “Сълза и смях”. На 19 април пък ще бъде представена във Варна.

Постановката е по текст на Яна Борисова и под режисурата на Димитър Коцев-Шошо. Музиката е  на Милен Кукошаров, сценографията и костюмите - на Елис Вели.

„Ако извикаш нощем с всичка сила“ е смешна и вълнуваща романтична комедия, която ще ни преведе през объркания и хаотичен живот на Ева – млада  жена, която току-що е избягала от сватбата си. „Димитър Коцев-Шошо, Яна Борисова, Милен Кукошаров и Елис Вели са творческа група, която работи от години заедно, създавайки едни от най-успешните и хитови театрални и сценични спектакли, сред които: „ На живо“, „Място, наречено Другаде“ (Икар 2023, Аскеер 2023), “С гръб към залеза“, „за любовта…“, „Нощните Рицари“  с участието най-големите български актьори, включително Цветана Манева, която работи ексклузивно и само с тях.

Всяка постановка на творческия тандем се радва на интерес. За последните няколко години екипът създава представления, които променят културния контекст в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари