Бляскава премиера на "Защото обичам лошото време"

Родни звезди минаха по червения килим
2

Снимки: PR

Вчера се състоя гала премиерата на новия български филм „Защото обичам лошото време“. Близо 500 зрители присъстваха на събитието, а по червения килим минаха актьорите от филма Неда Спасова, Владимир Михайлов, Елени Декидис, Боряна Пунчева, както и сценаристът и режисьор Яна Лекарска.

Сред гостите бяха множество популярни лица, включително актьорите Китодар Тодоров и Владимир Зомбори, легендарните група „Тангра“, Александър Петров и Маргарита Хранова, музикантът Николай Воденичаров-Никеца, Мис България Елена Тихомирова, световната шампионка по художествена гимнастика и ТВ водеща Симона Пейчева и много други. След края на прожекцията актьорите и екипът на филма излязоха, за да благодарят на публиката.

След като спечели Наградата на публиката на София Филм Фест през март, рано тази сутрин стана ясно, че „Защото обичам лошото време“ е отличен с номинации за Най-добър филм, Най-добър сценарий, Най-добра мъжка роля на Владимир Михайлов, Най-добра женска роля на Неда Спасова и Най-добър дебют на ежегодните награди на Съюза на българските филмови дейци „Васил Гендов“.

Филмът тръгва по кината в цялата страна от утре - 5 април.

„Защото обичам лошото време“ разказва историята на Ирина и Борис, приятели, които не са се срещали от над 20 години, а сега случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца.

В саундтрака на филма влизат легендарни български песни, дело на големия български композитор Борис Карадимчев: новата версия на „Любовта, без която не можем“ на „Тангра“, „Моя любов“ на Богдана Карадочева, "В някой час“ на Маргарита Хранова. Към тях се включват Веселин Маринов с „Един миг от рая“ и Владо Михайлов с групата си Rewind и техния сингъл „Луд по теб“.

„Нямаме търпение да чуем още отзиви от зрителите, които ще се срещнат с нашия филм в кината от утре. Сигурни сме, че поне късче от любовта, която сме вложили в него, ще докосне всеки“, сподели режисьорът Яна Лекарска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Звезди
Известни мъже, които се гордеят с бирените си коремчета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ТекстилноМозъченЪЪЪЪ преди 3 седмици
Защо облеченият като айларипен зелендрусан алпийски нацист се енакурдисал във всяка снимка и то така че да показва коя с тъмната рокля си е забравила имплантите и коя с ъс светлата е облкля роклята на некоя баскетболиска. Безвкусна текстилна безумица започваща с разхайтенпедеристер и свърваща с онова чудо от текстилеСтан
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Kak фалшиво изглеждат насценирани по сцената като холивудски победители на късо метражено плитък филм с гръмко от плагиатстване заглавие, откраднато като философия от "Няма нищо по хубаво от лошото време", Надявам се че следващият филм няма да бъде озаглавен "Крадецът на Зарзали"

Спонсорирани публикации