Певицата Ria представи новата си песен "INTACT"

Песента е за любовта и смелостта в хората
Обновена: 5 апр 2024 12:39 | 5 апр 2024 12:35, Инна Ангелова
10

Трети самостоятелен сингъл представи певицата Ria. Песента е на английски и носи името "INTACT". Музиката, текстът и аранжиментът са на изпълнителката.

"Благодаря на Национален фонд "Култура" за подкрепата, на Васил Стефанов и Стефка Николова, които направиха великолепния клип, както и на момчетата от "Спални места", и братовчед ми Виктор, които веднага се отзоваха да снимаме. Експериментирам с много неща. Песента е за любов - затова как хората трябва да имат повече смелост, да не се отказват и да не бягат от любовта. Вече има начало и като български текст. Ще видим дали ще се превърне в българска версия, или в нова песен", каза певицата RIA в студиото на "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR повицата призна, че ѝ е по-лесно да пише и да пее на английски, защото е била в Англия дълго време. Тя добави, че е решена да се захване сериозно и да направи още парчета, а може би скоро и албум. "Първите реакции бяха доста положителни. Това много ме зарадва. Аз съм най-големия си критик с каквото и да се занимавам", разкри Ria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: музикакултурапесен
Още от Звезди
Известни мъже, които се гордеят с бирените си коремчета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Става за Околовръстното, ве, шъ пей на Тираджиите Intact докато я кексят!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ех Сладурче...
7
0
 
1
 
! Отговори
маалатъ преди 3 седмици
Не разбрах...., ся, туй "Новина" ли е, Събитие ли е или Виц??? ??? ???
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На нигерийски английски акцент върви само рап, моето момиче. Рок не звучи добре.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нивото на Бг поп, рок музиката си остава ниско. Дилетанти слушат и копират вносна музика нескопосано, звукът е преобладаващо посредствен, фалшиви гласове се редактират с аутотюн, за да станат що годе слушаеми, текстовете са тъповати пръстосмуканици, с една дума- блато.
4
0
 
2
 
! Отговори
до 4-ти, Да пеят на преди 3 седмици
китайски и индийски, тогава ще имат най-голяма аудитория. Рамщайн имат само няколко песни на английски, останалите има са на родния език, не виждам това да им пречи на популярността.
3
0
 
2
 
! Отговори
VladTepes преди 3 седмици
До Сутринта бяхтеМного групи пеят на английски, защото това дава допълнителни възможности за представяне на музиката - примерно Deadscape, Eufobia, Hyperborea имат участия в съседни държави и са подгрявали западни групи. Това трудно би могло да стане, ако пеят на български.
2
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Я , па тая..?!
1
0
 
3
 
! Отговори
Сутринта бяхте преди 3 седмици
писали статия, че са затворени 12 сайта, които пиратствали музика... такава музика едва ли някой ще си изгуби времето да пиратства. И бога ми, така и не проумях, какво му е на българския език, че всеки 9 от 10 "музиканти" пеят на чужди езици?

Спонсорирани публикации