Приятелите на Шакира притеснени от новото й гадже

Тя има връзка с актьор
Обновена: 5 апр 2024 16:56 | 5 апр 2024 16:52, Ивета Иванова
2
Приятелите на Шакира притеснени от новото й гадже
Снимка: БГНЕС

 От известно време има слухове, че Шакира има ново гадже. Става дума за актьора от "Емили в Париж" - Люсиен Лависконт.

Преди седмица звездите бяха забелязани заедно на вечеря в италиански ресторант в Ню Йорк. После актьорът отишил на концерт на изпълнителката. Освен това, Люсиен участва в клипа към песента "Puntería" на певицата. Там те влизат в ролята на влюбена двойка.
 
Лависконт и красавицата дори споделиха обща публикация в Instagram със секси кадри от видеото. Актьорът е само по къси бели панталони, а Шакира е с изрязана дълга розова рокля и розова перука. Двамата се прегръщат страстно.
 
Сега източници потвърждават, че звездите наистина са заедно. Дори приятели на изпълнителката се притесняват, че Лависконт може да разбие сърцето на Шакира.
 
"Шакира отчаяно иска да се влюби - но нейните приятели са загрижени, тъй като Люсиен бавно и постепенно си проправи път нагоре по стълбицата на знаменитостите, докато се среща с жени, всички, от които бяха по-малко известни от Шакира. Жените, с които той е бил са много различни - всички от тях. Сега той се вижда с Шакира и тя иска любов. Но нейните приятели се страхуват, че той просто иска хората да знаят името му и тя осигурява това. Те се виждат, но още не са в чак толкова сериозни отношения", обяснява източник на "Daily Mail".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Звезди
Тейлър Суифт вече е посветила песни на Травис Келси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Гунчо преди 3 седмици
Да идва при мен, ще я даря с много любов. Само една молба- ако може да се срещаме през деня, че вечер трябва да дарявам любов и на жена си.

Спонсорирани публикации