Най-скандалните претенции на звездите на снимачната площадка

От лични тоалетни седалки до стриктно правило „без стълби“
2
Най-скандалните претенции на звездите на снимачната площадка
Снимка:БГНЕС

В Холивуд има една фраза, известна твърде добре на водещите на шоу програми и сценичните мениджъри: „Дръжте таланта щастлив“. Много знаменитости свикват с лукса, тъй като техният статус и егото идват с изисквания.

Има много звезди, за които е известно, че имат дълъг списък от претенции на снимачната площадка, за да прекарат дългите дни на снимки или представления по-приятно.

От откази да се изкачват по стълби и строго мълчаливи шофьори, до молби за изобилие от кученца или лични, преносими тоалетни седалки – някои знаменитости не се страхуват да прекаляват, когато става въпрос за това, което искат.

А ето и кои са някои от най-скандалните и направо странни искания, отправени от знаменитости:

Том Харди

Фотографът, който вдъхнови новия филм на Том Харди Bikeriders, направи някои объркващи твърдения за актьора на снимачната площадка на филма.

Известният папарак Дани Лайън, който е на 82 години, твърди, че му е казано да не гледа 46-годишния Том в очите, по време на посещение на снимачната площадка в Синсинати, където се снима филмът.

В новите си мемоари This Is My Life I'm Talking About, Дани описва подробно пътуването си, за да се срещне с британския актьор, докато той работел по филма.

Фотографът обаче разкрива, че всъщност не е успял да се срещне лично с Том, защото е бил предупреден изобщо да не го гледа, а е наблюдавал самия процес на заснемане на филма, скрит зад едно дърво.

Не е ясно дали това искане идва от продукцията или от самия Том, но със сигурност някои хора ще останат с лоши впечатления. Патрик Стюарт също е говорил преди за дистанцираното поведение на Харди на снимачната площадка, когато са работили заедно в началото на кариерата му.

Актьорите работили по „Стар Трек: Немезис“ и Патрик твърдял, че не вярва, че кариерата на Том ще тръгне, отчасти поради неговия очевиден пренебрежителен характер.

Той твърдеше, че Харди е по-заинтересован да прекарва свободното си време с приятелката си, вместо да изгражда връзки с опитната група актьори в актьорския състав – въпреки че изрично каза, че Том никога не е бил груб или неуважителен, просто не е бил склонен на комуникация.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: претенциитом харди
Още от Звезди
Андре Агаси смята Щефи Граф за най-трудната си победа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Лигльовци безподобни....
1
0
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Това със шофьорите което иска Кейти Пери и аз го правя. Като си поръчам такси, сядам винаги отзад, казвам си адреса и веднага си слагам слушалките BOSE дето са като шлемофон, а не разни тапички. Просто ми е изключително неприятно да ме разпитват или да си разказват тъпия живот разни изпаднали и некъпани чичаци (в повечето случаи) Макар и да има страхотни шофьори, предимно млади момчета. Добре облечени, мирише в колата хубаво, слушат приятна музика като вляза, а не чалга