Мария Бакалова след Кан: Нямам търпение да гледате филма ни

Актрисата успя да се срещне с Кейт Бланшет
29 май 2024 09:47, Дарена Найденова
35
Мария Бакалова след Кан: Нямам търпение да гледате филма ни
Снимка: Getty Images

Филмовият фестивал в Кан официално приключи, а с това бе дадено началото на обратното броене до световната премиера на филма "Стажантът" с участието на Мария Бакалова. Лентата бе показана за първи път именно край Лазурния бряг и беше посрещната с възторжени отзиви от публиката, в която бе и Кейт Бланшет.

След края на фестивала, Мария Бакалова се пренесе в социалните мрежи, за да изрази вълнението от случилото се и да сподели малко повече за емоциите, които е изпитала. Тя публикува серия от публикации в профилите си, с които напомни на своите фенове, че съвсем скоро ще могат да гледат и "Стажантът" на голям екран или у дома.

Първоначално българката публикува серия от снимки от червения килим, на които позира с красивата си рокля от Dolce & Gabbana. Тя е придружена от колегите си Себастиан Стан, Мартин Донован и Али Аббаси. Тоалетът на Мария бе допълнен от бижута на Chopard и елегантна вдигната прическа, от която се спускаха само няколко кичура, които рамкираха лицето.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: мария бакалова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Актрисата успя да се срещне с Кейт Бланшет". Както Кирчо "успя" да се срещне със Шолц, пред тоалетните за селфи?.?.?..Няма по-жалка изм ет от български политик, или български "актьор".
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само да кажа ,че роклята с която беше в Кан е на Живанши , а не на Долче и Габана!! Уважавайте творците ,много моля!!!
24
3
 
8
 
! Отговори
Тон преди 1 месец
Тези филми могат да ти докарат будна кома
23
0
 
6
 
! Отговори
Това преди 1 месец
До Анонимене грознаво като извънземно.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И кво видяхме в Борат? Унижение на казахстанския народ? Или не беше казахстанския?
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скучни филми номинирани за Оскар не защото струват, а защото са режисирани от евреи.
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Deep Zone: Филмите на този който споменаваш са абсолютна гротеска и морален позор. Лично аз смятам, че "Марийчето" играе като все едно треторазрядна актриса на сцена в театър "Сълза и смях". Преиграване, неестествено държане. Сега ще кажеш "Ама то ролята изисква да е неестествено!". Е, не е така. И въобще никаква злоба не виждам в хората които критикуват Борат. Хората просто си казват мнението. Какво искаш, да мълчат ли? Злобно се отнасяш ти самият, че си стигнал до там да обиждаш всички тях.
19
3
 
17
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Ало балоните! Я помислете защо е прожектиран този филм в Кан!!! Мария е обслужващ персонал, слугинаж на пошлостта в нашето съвремие! Политкоректно и пропагандно кино, леко така предизборно. За актьорското и майсторство няма какво да говорим. Пълна скръб!! Та освн двата филма анти-тръмп може ли да ми кажете друга нейна значителна роля?
18
17
 
4
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 месец
Марийчето явно е успяло да възмути всички "консерви" с ролята си на Тутар в Борат 2! АЙКЪН! Понякога се чудя как съществуват такива злобни и омерзени хорица, които не могат да зацепят хумора и гаврите на Саша Барон Коен. Всичките му филми са тотален култ- като започнем от "Борат", минем през "Бруно" и стигнем до "Диктаторът". Абсолютни модерни класики в комедията! На Бруно час и половина нон-стоп смях, така не ме е болял корема никога след филм, буквално нямаше и момент да си взема дъх :D
17
17
 
6
 
! Отговори
Пич преди 1 месец
Роклята е великолепна, но прическата не и отива. Лично мнение. Момичето продължава с кариерата си, браво на нея. Филм в Кан с главна нейна роля, това си е постижение. Критиците от България нямат никаква тежест пред тези факти. Просто квартални хейтъри от дълбоката провинция.
16
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това е признание за Мария Бакалова, главна роля във филм номиниран в Кан
15
3
 
31
 
! Отговори
61 преди 1 месец
Когато бях в училище ни преподаваха че в античния свят професиите на актрисите и жриците на любовта са били на едно и също социално стъпало. Тогава не разбирах защо. Сега вече разбирам.
14
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Иван - Иване, капацитетчето ти е прекалено малко въобще да схванеш Саша Коен камо ли да му разбереш изкуството. Повечето сцени, филми и тн на Саша са плод на чиста импровизация и експерименти с обществото.
13
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като чета коментарите по-долу се убеждавам, че тази нация си заслужава съдбата - най-бедната, най-болната, най-бързо изчезващата и с най-ниска продължителност на живота в ЕС. Само злоба, завист, агресия, нетърпимост, расизъм, хомофобия. Най-добре е такава нация да престане да съществува и да освободи място за някоя по-читава такава. Все пак имам малка надежда, че коментиращите по-долу да са изключение, а не правило. Сега очаквам коментарът ми да бъде изтрит, защото е обиден.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубав и беше костюма-стар бял сутиен и пола.Класика!
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ааа, един филм вече ти гледахме... Стига толкова.
10
0
 
30
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 1 месец
Нямам търпение да не го гледам.
9
3
 
32
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
Борат го гледах по случайност, не мисля да си губя времето втори път с изпълнения на това изключително объркано девойче. Да е живо и здраво и да не става за резил за пореден път.
8
0
 
18
 
! Отговори
Българската преди 1 месец
Мия Халифа :D
7
0
 
20
 
! Отговори
Навитак преди 1 месец
Миче, актови сцени ще има ли? Да знаем да гледаме ли..