Селин Дион била на прага на смъртта

Изпълнителката разкрива какво се случва със здравето й
29 май 2024 23:00, Дарена Найденова
5
Селин Дион била на прага на смъртта
Снимка: Getty Images

Селин Дион разкрива шокиращи и ужасяващи детайли от битката й със Синдрома на схванатия човек. Тя даде интервю пред водещата Хода Котб, което ще бъде излъчено след няколко дни, но вече излязоха няколко кратки видеа, които да засилят интереса на зрителите.

Котб разказа пред своята колежка Джена Буш, че 59-годишната изпълнителка преминава през доста страшен период, след като разбира диагнозата си. През декември 2022 година Дион разкри пред своите последователи в социалните мрежи, че страда от Синдрома на схванатия човек - рядко и засега нелечимо заболяване, което може да предизвика болезнени мускулни спазми. Заради болестта Селин отмени всичките си оставащи концерти от световното си турне.

Цялата статия чететв в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: селин дион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Не е нелечимо преди 1 месец
Най-ефикасната терапия при "синдрома на схванатия човек " е турска баня и як теляк.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи точно за нейната болест имаше пример как един мъж се е самоизлекувал като е живял в един хотел и денонощно е гледал комедии и със смях се е надсмял на всичката безизходица, слабост и скованост. И се е възстановил напукк на всичките мрачни прогнози
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горката,за това дами живейте преди 50-така,че после нищо не се знае и не им пука много за вас, наследниците си чакат своето а любовниците гледат нещо по-фертилно!