На 44 години – 23 деца, ама поне да им плащаше издръжката!

Янки дължи $0,5 млн. на отрочетата си, пращат го за 4 г. в затвора
1 окт 2010 09:04,
51
На 44 години – 23 деца, ама поне да им плащаше издръжката!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

44-годишният Хауърд Вил от щата Мичигън е осъден на четири години затвор заради неизплатени издръжки в размер на половин милион долара, съобщи Daily Mail.

За своята възраст Хауърд успял да спомогне за появата на бял свят на 23 деца от 14 жени.

"Животните също се възпроизвеждат, но хората са длъжни да се грижат за децата си", опитал се да обясни съдията на шокирания от присъдата "баща".

Присъдата е безпрецедентно висока (може би заради бройките деца). В американската съдебна практика до този момент за неизплащане на издръжка се е стигало до присъда от около 6 месеца.

Осъденият се опитал да се оправдае с това, че няма работа.

На една от майките на децата си Хауърд е изплатил 87 долара и 75 цента. В момента тези деца са на 11 и 16 години.

Друга от бившите жени на многодетния татко не бърза да се радва на присъдата, макар в коментара й да звучат злобни нотки: "Радвам се, че отива зад решетките, но повече щях да се радвам, ако беше изплатил парите. Сега моите данъци ще отидат за неговото пребиваване в затвора".

Куриозната история на Хауърд Вил има и британски еквивалент.

Макар и само на 25 години, Кит Макдоналд вече има 15 наследници от 14 жени.

Интересното е, че Кит е пенсионер по инвалидност заради проблеми в гърба, което явно не му е попречило да стане шампион по репродуктивност.

Засега Кит не е заплашен от съдебно преследване, макар че заплатата му е доста ниска и със сигурност не се справя с издръжката на децата си.

Пък и във Великобритания за подобно провинение се лежи само 6 седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Poul Pedersen преди 13 години
edinstvenia nacin vsicki da stanem edin tziviat e da se umeshim hubavo, togava niama da ima neshta kato rasizum! misli malko, predi da govorish, zashtoto vsiako neshto si ima 2 strani ;)
47
2
 
2
 
! Отговори
juls преди 13 години
tazi papla4 stana ve4e nekontryliryema!!
46
0
 
4
 
! Отговори
juls преди 13 години
a vie samo za kefa si mislite-za decata si vaob6te !!!
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
hehe 44 god 23 deca toq e strasen kefi me 4oveka haha vsi4ko vutre
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
единствената разлика между човека и животното, че човека може да се контролираонея дето правят по 20 чаавета са си чисти животни и такива *** трябва да бъдат кастрирани,а на цигънката да й бият една инжекция да не може да раждащото ако тази *** стане неконтролируема,лошо ни се пише на всички ни,защото до 50 години всички граници ще отпаднат и тази *** ще залее света и ще омърси чистия ген,качествения ген
43
5
 
2
 
! Отговори
до тъпата софия преди 13 години
к.урветините като си вирят опашките само за правата си мислят,нали
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе презервативи... тия на снимката от момента в които им щръкне моркова само за това мислят на лягане и ставане. за ядене по малко се мисли от това къде да угаси пищова
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези за презервативи не са ли чували бе?
40
1
 
19
 
! Отговори
Здравков преди 13 години
Ами че добра е присъдата от 4 години!Тук в България за убийство дават толкова :)
39
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПО КАКЪВ НАЧИН *** СЕ ГРИЖАТ ЗА ***, КАТО ГИ ПУСКАТ НА УЛИЦАТА БОСИ, БЕЗ ***, МРЪСНИ КАТО ЖИВОТНИ, НЕ МОЖЕЩИ ДА КАЖАТ ЕДНА ИЗРЕЧЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ?! ТОВА ЛИ ИМ Е ГРИЖАТА НА *** ЗА ДЕЦАТА СИ!ПОСЛЕ ГЛЕДАТ ДА ГИ ПРОДАДАТ И ДА ВЗЕМАТ КИНТИТЕ ИЛИ ДА ГИ РАЖДАТ ЗАРАДИ ПАРИТЕ ОТ ДЕТСКИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ! ХАЙДЕ ДА НЕ СИ ГОВОРИМ ГЛУПОСТИ!
38
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ромите може да имат 20 деца, но в болшинството си се грижат за тях...
37
1
 
4
 
! Отговори
София преди 13 години
Само стискай палци да не ти дойде до главата такъв тарикат, защото спестяванията ти ще отлетят заедно с добрите ти обноски(които явно не са ти силната страна). Защо веднага заклеймихте жената не разбрах. За да имаш 7 деца от различни жени не би ли трябвало да си безотговорен, нахален или поне ***? Що за мъжка солидарност с нашия? Къде ти е солидарността с този от статията или с Компирите? Или щом е *** и *** може, ама ако е наше момче, еее тогава-тихо, да не се разчуе. Прочети статистика
36
0
 
1
 
! Отговори
бавноразвиващ преди 13 години
До София отновоЗначи до колкото разбрах"вашинкия" все пак е бил със племенницата ти достатъчно дълго да и нацвъка седмото си поред дете.Сега армията на самотните майки се увеличи с един член,а хитрягата ще плаща издръжка най-вероятно "га ми цъфнат налъмите".А ти къде беше преди това,защо не проучи що за стока е любимия,все пак България не е голяма държава като САЩ и Русия например.И как по дяволите една жена ще е готова да свърже живота си и да ражда деца на човек,за когото нищо не знае!
35
4
 
1
 
! Отговори
йй преди 13 години
За *** се знае, че първо правят децата и после се женят, при тях това си е традиция. Не рабирам защо тук някои бг господа се дразнят. Да си го признаем, след еманципацията мъжете станаха много нежни и раними. Няма закони в света, които да защитават самотните жени на 100% и точно това прави възможна експлоатацията на жени.
34
1
 
1
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
*** таз София е много серт жена бе! Па и начетена! Начетена, ама щерка и май не е, а само за оная работа си мисли. Некой, покрай четенето, е сгрешил мноооого!
33
0
 
3
 
! Отговори
София преди 13 години
Пич, объркал си се. Не ми е щерка и беше кандидат, както и не чакаме издръжка, а лишаване от права. И не ми давай умни съвети, аз не се оплаквам, на нашинкия му е отсвирена работата. Май си пообиден нещо. Изказал си се като бабичка от миналия век.
32
1
 
5
 
! Отговори
Пичай преди 13 години
"О-о, има ги и сред българите. С прискърбие мога да съобщя, че екс кандидат зетя се оказа със 7 деца от 5 жени и в момента е на 46 години. Недипломиран доктор е и е изкусен лъжец."В такива случаи се казва- "Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупак" или "Кавото повикало, такова се обадило", макар че най- точно е "На каквото си постелеш, на такова ще легнеш." А вие докато чакате издръжката от бившия зет, може малко да помислите с щерката дали случайно критерийте ви не са сбъркани.
31
4
 
13
 
! Отговори
ivan преди 13 години
кастрация за такива "мъже". като нямаш кинти нама да го подаваш на всяка срещната. *** са навсякъде такива и като му кажеш животно в европа те гледат все едно че си хитлер и после те цакат 50% за да му хранят и лекуват децата.
30
1
 
35
 
! Отговори
1 преди 13 години
Познавам семейство ***, извинете, РОМИ от сливенския балкан. Смея да твърдя, че пак сме преди янките - въпросната жена има 20 живи деца от един баща. Естествено, някои от тях вече са родили и т.н. Защо в България не въведат закон като посочения в статията ли? Ами,защото ромите са основен избирателен електорат, според мен.
29
2
 
20
 
! Отговори
бай Петко преди 13 години
Бе що не измислят някакъв спрей, че тия се нацвъкаха като кокушинки