Ще отслабна, спирам с цигарите и ограничавам пиенето!

Учени: Обещавайте си само осъществеми желания
1 яну 2011 18:07,
54
Ще отслабна, спирам с цигарите и ограничавам пиенето!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Много хора със сигурност са готови с новогодишните си решения - да отслабнат, да откажат цигарите, да тренират повече или да ограничат пиенето.

Два месеца по-късно желанието те да бъдат осъществени е само далечен спомен.

"Поради тази причина е важно хората да взимат решения, които са в състояние да спазят", съветва експертът Мириам Стопард, цитирана от в. "Мирър".

Изследванията й показват, че само един на всеки десет души постига успех с новогодишните си общания.

"Хората лесно се ентусиазират, когато по празниците са се преситили с храна и пиене и мързеливо се изтягат на дивана. Веднъж заели се с обичайните си занимания обаче, не е никак трудно ентусиастите да се завърнат към старите си нездравословни навици", казва тя.

"И тук идва първото и най-важно правило при взимането на новогодишни решения: Ако искате да успеете, не се захващайте със задачи, в които предишните години сте се провалили", допълва Стопард.

По думите й ключът към успеха с постигането на новогодишните решения е да си поставяте специфични, малки, постижими, реалистични и ясни цели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
4
 
! Отговори
вени преди 13 години
Горда съм - от 2 месеца не пуша. Имах преходен период от 20 дни с електронна цигара. Не мога да повярвам че успях, а си бях заклета пушачка, но... качих 5 килограма. Дано успея да се преборя и с лакомията, която ме е обзела
50
0
 
7
 
! Отговори
с. преди 13 години
Ако твърдо си решила да ги спреш трябва да го направиш изведнъж без никакви компромиси!Схеми тип днес 5 цигари,утре 4 не работят!От опит ти го казвам!Ако успееш да ги спреш първите 2-3 месеца ще се чувстваш странно и ще надебелееш!Но не се плаши!Организма ти се освобождава от отровата!След време нещата се стабилизират и си връщаш нормалното тегло!Накрая ще се чудиш как е било възможно да си толкова глупава за да пушиш!Успех!:)
49
0
 
7
 
! Отговори
пушач преди 13 години
и аз си обещах да не пуша и вече втори ден не съм сложила цигара в устата, ама се чувствам много гадно. дано да издържа, за да не се повтарят пак тези мъки
48
0
 
6
 
! Отговори
с. преди 13 години
След 17 години димене като *** спрях цигарите преди около 2 години и се чувствам прекрасно без тая гадост!Препоръчвам на всички да го направите!Относно пиенето е ясно,че няма да се получат нещата!:))38-ми номер е много прав!Милото ни правителство направо кръвчицата ни изпива!
47
0
 
3
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
Моите съчувствия....Имаш право! Всички сме на тоя хал! Е....пожелавам ти наистина успех....какво друго ни остана на нас простолюдието?
46
0
 
6
 
! Отговори
до нео5 преди 13 години
И ти ли си парнаджия? Има хора в България, които нямат парно и зимата се топлят с ток, готвят на ток, къпят се с бойлер и т.н на ток. Зимата сметката им излиза към 250 лева-ноември не го броя, беше топъл. Ако искаш ще ти пратя сметката ми за декември ти да ми я платиш, ще ти напиша клиентския ми номер, отиваш в най-близкия клон на ЕВН, казваш ми номера и плащаш.
45
4
 
1
 
! Отговори
anji преди 13 години
kakva kriza niama kriza ima marzelivi hora
44
0
 
3
 
! Отговори
ggg преди 13 години
Още преди години една моя близка се изцепи:"Пешо,трябва да пестим-спираме да купуваме банани!"
43
6
 
0
 
! Отговори
neo5 преди 13 години
До 44: хахахаха разби ме братле ;) а до номер 38-ми... братле, каква е тази голяма сметка за ток...че и всеки месец...да нямате електроцентрала в хола? :)
42
1
 
0
 
! Отговори
kakvoooooo преди 13 години
kakvoooooo
41
2
 
12
 
! Отговори
happy преди 13 години
Спирам секса с жената ....
40
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ох айде стига сте се оплаквали от мизерия... Всички нямате пари, а моловете се пръскаха по шевовете. После отпред се оплаквате колко сте бедни и нещастни. Не казвам, че няма хора в нужда, само че има много хора, които трябва да се опитат да са щастливи с това, което имат, защото в много случаи е повече отколкото им трябва.
39
5
 
0
 
! Отговори
AS преди 13 години
STEROIDITE PRAVQT CHUDESAAAAAAAAAAAAAA
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще отслабна, спирам с цигарите и ограничавам пиенето!,алооооооо...някой пак се нагушиииии...,защо ги пишете тези статииии...
37
2
 
9
 
! Отговори
Сър Елтън Джо преди 13 години
До наслука: В нашия блок няма парно и се отопляваме на ток. Заради децата поддържаме 20 градуса в целия апартамент. Ако бяхме без деца можехме да минем и с по 100-150 лева на месец през зимата.
36
4
 
6
 
! Отговори
наслука преди 13 години
Голяма консумация на ток,man:)Успех и нови обувки!
35
5
 
57
 
! Отговори
Сър Елтън Джо преди 13 години
За тази година съм си поставил за цел да си купя нови обувки, след като си платя винетката 67 лв, гражданската отговорност 200 лв. пътния данък 190 лв, данъците на жилището и другите данъци, тока към 250 лева всеки месец, новите документи 50 лева и за документи за жената 50 лв, храната, дрехите за децата и бензина. Дано да успея до април. Ако не успея ще трябва да си залепя обувките по някакъв начин.Пожелайте ми успех!
34
3
 
15
 
! Отговори
Нели преди 13 години
Ще отслабна, спирам с цигарите и ограничавам пиенето! и увеличавам секса от два пъти на ден на пет пъти на ден е прави ми се мамао стара добро си е
33
2
 
6
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Ти от лабораторията ли пишеш ?
32
6
 
13
 
! Отговори
1 преди 13 години
фирма Durex Ви поднася своите извинения, Вашето раждане е техническа грешка, моля явете се в лабораторията за унищожение.