Брамерц: Младич и Хаджич се крият в Сърбия

Арестуването им остава приоритет № 1 за Трибунала в Хага
Обновена: 15 ное 2010 19:32 | 15 ное 2010 19:04, Елка Василева
27
Брамерц: Младич и Хаджич се крият в Сърбия
Серж Брамерц. Снимка: БГНЕС

Главният прокурор на Трибунала в Хага Серж Брамерц заяви, че основната работна хипотеза е, че Ратко Младич и Горан Хаджич се укриват в Сърбия, макар оперативната дейност да не е концентрирана само в Сърбия.

Брамерц, който е на посещение в Белград, посочи, че няма официален срок за арестуването на издирваните от Трибунала Младич и Хаджич.

Това според него би означавало, че съществува увереност, че хората, които ги издирват, знаят къде се намират те.

Главният прокурор на Международния съд за военните престъпления в бивша Югославия обаче отбеляза, че арестуването на двамата остава приоритет номер едно за Трибунала.

На пресконференция в Белград Брамерц заяви, че е известно, че Младич не се укрива сам и разследването е концентрирано точно върху неговите помагачи.

„Ако досега Младич се укрива успешно, за това със сигурност има причини. Той е професионалист, знае как да се укрива и да предприема контрамерки. Ясно е, че не е сам и има подкрепата на други лица и това е в центъра на разследването“, каза Брамерц, цитиран от Танюг.

Още по темата

На срещата си главния прокурор на Трибунала в Хага сръбският премиер Мирко Цветкович заяви, че правителството на Сърбия и всички компетентни органи са изцяло посветени на сътрудничеството с Трибунала.

По думите му непрекъснато се полагат всички възможни усилия за това и останалите издирвани да бъдат изправени пред Трибунала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 13 години
Браво на сърбите!!!!!! Ако бяха в Б-я, до сега да са ги предали.
25
1
 
5
 
! Отговори
africa преди 13 години
generala e v johannesburg,jiveesi spokoino i luksozno, a te neka se praviat 4e go tarsiat,mnogo dobre znaiat kade e ama za6to e vsi4kiat toia cirk.neznam.zapred prostite hora mojebi,kakto vsi4ko drugo.
24
1
 
5
 
! Отговори
bg преди 13 години
Benjamin Natanjahu i Cipi Livni se krijat v Izrael.
23
3
 
7
 
! Отговори
ринго преди 13 години
да се поучим от сърбите как се пазят и тачат патриотите на Родината
22
1
 
3
 
! Отговори
нов пич преди 13 години
Те са удобни на някои глобалистки кланове и са табу за "справедливия" трибунал. Такива съд не ги лови. Поне, докато са удобни на някои кокловоди по света. Но да не забравяме и ефекта на бумеранга. ЦРУ създаде Бен Ладен, а той се отвърна от тях и се обърна срещу тях. Да не стане същото и с Тачи, Ругова и другите? Докато воюват срещу славянството те са удобни. Но после може да се превърнат в техен враг? Както в икономиката е. Запада инвестира в евтина продукция в Индонезия, Тайван, Китай и сега...
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Хашим тачи, Ибрахим Ругова, Агим Чеку и другите албански терористи кога ще бъдат арестувани?!
20
1
 
7
 
! Отговори
africa преди 13 години
vav johannesburg sa..................... generalite...
19
3
 
14
 
! Отговори
Mango преди 13 години
Ако не се вземат спешни мерки против расата,която ***,ислямизира,талибанизира цяла Европа и се плоди като свинете,в скоро време белите и цивилизовани хора, ще споделят съдбата на аборигените от Нова Зеландия!Примери много,сърбите в Косово и т.н.!
18
4
 
13
 
! Отговори
bjklbgjl преди 13 години
дано не ги намерят никога! А какъв е тоя гейо-хомо-гъзолизо-смрадльо-нудо-***?и тоя ми бил съдия!!!лелееееееееееее!тоя не се е женил-омъжил се е!баща му няма снаха-има си зет!пази ни боже от такива!сигурно от такива като него излизат *** закони по света!да са живи и Хаджич и Младич!
17
3
 
12
 
! Отговори
Марио преди 13 години
АКО СА НАИСТИНА В СЪРБИЯ... ЩЕ ИМА ДА ГИ ТЪРСЯТ ОЩЕ ДОСТА ВРЕМЕ... И РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е САМО ЕДИН.... НЕМА НИКОЙ ТУКА..;) ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА СИ... ДА ИЛЯДАТ...
16
3
 
10
 
! Отговори
Ратко преди 13 години
Улево или удесно,нема значка ,стига да радиш за ОТЕЧЕСТВОТО СИ!!!!
15
3
 
6
 
! Отговори
9999 преди 13 години
Стани каквото душа ти сака....само не утивай у лево...
14
3
 
11
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Няма да пиша никога повече от днес. Просто няма смисъл - всеки си прави каквото е решил. Но ще стана йога, ще си намеря гадже и ще сричаме мантри, докато се масажираме по чакрите, каквото и да е това (четох го в една книга). Яд ме е, че за да стане Младич и Хаджич такива, ги принудиха именно същите тези от ЦРУ и АРА, които започнаха войната в Югославия. Те го направиха такъв, те искат и да го убият. Скапан свят. Страшен е от край време. Гледах го, когато бях дух, а не човек.
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Жената " на тоя на снимката вероятно се казва Джордж....Педерастите си личат от километри....
12
3
 
6
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Отказах се. Няма да промени разбиранията ми. Тоя свят е пълен с гадости и от едни и от други. И да се напивам денонощно, нищо не променя това. Яд ме е, че често на дребните пакостници си изкарват своите грехове. А още повече ме е яд, че шибаният свят се усмихва и търпи всичко това, а после пак невинни страдат и умират, заради равнодушието и нагаждачество на много други. Но понеже бог го създаде, той да си го *** на главата. За мен създателят е помия и нищо не може да ме разубеди в това.
11
1
 
5
 
! Отговори
9999 преди 13 години
купи ли биричката...умник си ти......мноооого си умничек.....
10
3
 
7
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Ти да не си гей, че имаш такива мечти! Ако го гепи и му направи толкова хубави неща, може Младич да го последва? А жената на тоя на снимката може да не е съгласна с това? Жените не обичат съпернички и гейове? Ще издере очите и на тоя и на Младич.
9
6
 
15
 
! Отговори
Ислямски боклук преди 13 години
Пожелавам на очилатата *** на снимката да гепи Младич ...за ***,без ръце да го гепи...с едните голи джуки да го гепи...докато се напие с "бяло сладко"....
8
4
 
16
 
! Отговори
пипс преди 13 години
Аз си помислих, че приоритет ще е намалянето на цената на газта ни, но се оказа, че да гепнат Младич било по-важно? Ама не гепнахте Джордж Буш, щото не ви стиска, а? та Буш бомбардира Югославия, ве? Много сте "справедливи" за неудобните? Ах, какъв свят? Къде се родих? Не знаеш да ревеш ли, да се смееш ли, да плачеш ли? Я по-добре да не ми пука, щото като ми пука, само ядове. Амин! Отивам за бира и картофки. Прав ви път, а на Младич пожелавам никога да не го гепнете, макар да не го познавам!
7
3
 
11
 
! Отговори
jugo преди 13 години
hvanete tiq tikvi v bruksel deto podlagat ciala evropa na genocit,RATKO e velik shte mu hvanete kopchetata na baltona:))))