14-годишно момиче беше изнасилено в село Борован

Трима мъже я извели насила от дома й
12 юли 2010 13:26,
54
14-годишно момиче беше изнасилено в село Борован
Снимка: БГНЕС

14-годишно момиче беше изнасилено във врачанското село Борован, съобщиха от МВР.

В 1,30 часа тази нощ в районното полицейско управление в Бяла Слатина е получено съобщение от 14-годишно момиче от село Борован, което заявило, че около 23,00 часа принудително е изведено от къщата му от трима мъже.

Те насила я качили в автомобил я откарали в нива край град Кнежа, където била изнасилена от един от мъжете. Около 1,15 часа тримата мъже са я свалили от колата близо до бензиностанция в село Борован.

Установено е, че мъжът, посочен като извършител на изнасилването, е бивш тъст на момичето, което преди време е живяло на съпружески начала със сина му.

Започнато е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Нели преди 13 години
браво! коментарът е много на място, напълно подкрепям мнението ти.
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** работа, много шум за нищо... Изобщо не мога да се учудя на тази история, защото при цеганите това си е в реда на нещата.
47
0
 
2
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Da gi osadqt na 10-15 godini zatvor i rabota kato miniori v minite.
46
0
 
1
 
! Отговори
qwe преди 13 години
по-какво можеш да познаеш *** ... ако за 3-ти път се жени, а родата от страната на жената е една и съща .. та и тука така, бивш тъст, 14 години, съпружески начала, сина ... Възелинеее, 'ко пра'иш мацафака'
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха ,как пък толкова късно ..насила изведена от дома и,и една съседка има дъщеря на 14г.не поздравявяше никой с върната глава беше..и баща и е такъв,а ква излезе след време ,била на повикване щерката.:)))
44
0
 
2
 
! Отговори
..... преди 13 години
Иванчо те от европа са го измислили просто ще повторят събитията от 39 до 44 само че с главни действащи лица *** а не еврейте ти тях не ги мисли. Ние сме балъците че им се връзваме като ни казват не правете това е дискриминация не правете онова е дискриминация. На белите хора като им опре ножа до кокала ги трепат и после му мислят само нашата родна държава бездейства и после се чуди защо има "етнически проблеми"
43
0
 
7
 
! Отговори
Иванчо преди 13 години
Какво ли ще стане с милата ми татковина, когато след 30-тина години *** ще са мнозинство в България. Да му мислят онези плюнки от така наречената "Европа". Това ще бъде второ варварско нашествие след онова, което погуби навремето Римската империя.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** работа.
41
2
 
5
 
! Отговори
m преди 13 години
много лесно се плюе,но никъде никой не се постара вместо това да даде някакво решение на този проблем. Плюенето за нас хората е толкова присъщо,колкото и бременността сред ромите на 13 години. и двете са лесни,а после?
40
0
 
9
 
! Отговори
европлъх преди 13 години
На 12 *** ги продават, на 13 раждат. Ако таткото е на 40 трудно е да бъде обвинен в педофилия и изнасилване, защото пъстра и самобитна била ромската култура. Е, ако беше българин затвора не му мърдаше, ама тия хем са хора, хем са таласъми некакви...
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
14-годишно момиче... бивш тъст на момичето, което преди време е живяло на съпружески начала със сина му... и кога е било тва преди време!??? егати и страната от третия свят сме, наистина
38
3
 
27
 
! Отговори
H8C0RE преди 13 години
Какви "диви селяни" бе, ***!? Това са ДИВИ ***!!!!!
37
14
 
8
 
! Отговори
xxx преди 13 години
в тоя край само диви селяни..какво друго да очаква човек...
36
0
 
34
 
! Отговори
Мен преди 13 години
14 годишното момиче ПРЕДИ ВРЕМЕ е живяла на СЪПРУЖЕСКИ НАЧАЛА със сина на изнасилвача... Сигурно тогава е била на 12...Такъв криволинеен омагьосан кръг може да бъде създаден само от ***...
35
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** са същества, които по никакъв начин не се вписват в цивилизования свят и не подлежат на интеграция. Виждате за какво става дума, няма как тези същества да се впишат в нашето общество. Проблема, е че след 50 години, българите няма да могат да се впишат в тяхното...Решаването на проблема с *** и демографския срив в България, трябва да се превърне в основен приоритет на това правителство, както и на следващите, а не да се карат кой крив и кой е прав за АЕЦ Белене. Държавата изчезва !
34
2
 
22
 
! Отговори
Господ-Бог преди 13 години
И нека *** плъзнат из света, за да накажат людете за греховете им.И нека тези *** не разберат що е баня и що е чисто бельо.И нека *** се плодят като ***, докато настъпи 2012 и не унищожат цялото човечество с мръсотията и болестите си.Амин!
33
1
 
23
 
! Отговори
генади преди 13 години
Това е част от ромската "култура".
32
2
 
13
 
! Отговори
sidi преди 13 години
До кога малолетни ще стават жертва на сексуални насилия от комплексирани мъже,които се доказват, посягайки на беззащитните почти деца.До кога без наказано?!!
31
17
 
12
 
! Отговори
коко преди 13 години
А защо не се казва дали я е помпил и в дупето??????100%, че е!!!!!!
30
0
 
14
 
! Отговори
Кор преди 13 години
хаха - важното е, че работата по случая продължава