Кемпеса остава за постоянно в ареста

Мъжът е заподозрян в кражба на 1,5 млн. лв. от банков трезор в Благоевград
17 юли 2010 18:50,
7
Кемпеса остава за постоянно в ареста
Снимка: Булфото

Окръжният съд в Благоевград остави за постоянно в ареста Кемпеса, заподозрян в кражба на 1,5 милиона лева от трезор на банков клон в града.

32-годишният мъж беше задържан в Слънчев бряг. При обиските на жилища в София и Перник, в които е живял, са открити голяма сума валута, инструменти за взломяване, ключ за трезорна касета и мобилни телефони.

Още по темата


Според полицията той е свързан с изчезването през пролетта на тази година на 555 000 евро, 163 000 лева и 35 000 швейцарски франка от трезор на банка в Благоевград.

Стойне Ставрев, както е истинското му име, вече има регистрации за кражби.

В операция, започнала миналата седмица, са участвали служители от Главна дирекция „Криминална полиция” и областните дирекции в Благоевград и Перник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 13 години
Не знам как ще докажат потърпевшите, че са имали тези пари в сейфовете си. Когато наемаш сейф единствено декларираш, че няма да сложиш вътре оръжие, забранени вещества, боеприпаси. Никъде не декларираш стойност на имушеството, което слагаш. А в статията пише ЗАПОДОЗРЯН, так че ...очакваме продължение.
6
0
 
0
 
! Отговори
Meri преди 13 години
Zachto ne se 4ete novinata za LEVSKI ... ama se 4ete za niakakav si kompos ili kak tam beche ... Molia vi ,iskam da 4eta za LEVSKI ,a ne za razni otrepkiiiiii...Picha na latiniza ,v znak na protest...srechtu "demokraziata"...
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българска кръв , какво да се прави ! Турците за 500 г. не можаха да ви отучат от кражбите , такива се били и такива ще си останете. Пък и друго , по време на робството за 2 жълтици брат брата е предавал, така че щом си плати,съдът ще го оправдае.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ, ПРОМЕНЕТЕ ТОЗИ ЧЛЕН ОТ НК, КОЙТО ДАВА ПРАВО НА ТЪЙ НАРЕЧЕНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ И ПРИСЪДИ/ ЕВЕНТУАЛНО / ПОД МИНИМУМА, ЗАЩОТО ХОРАТА ЗАПОЧВАТ ДА ГУБЯТ ДОВЕРИЕ ВЪВ ВАС. СЪБУДЕТЕ МИНИСТЪРКАТА ПОПОВА, ЗАЩОТО ТЯ ЯВНО СПИ ЗИМЕН СЪН. ИМАТЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ДА ИЗГОНИТЕ КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ И ДА ПРОМЕНИТЕ СИСТЕМАТА. НИЩО НЕ ВИ ОПРАВДАВА ВЕЧЕ.....
3
1
 
11
 
! Отговори
Иванчо преди 13 години
"Независимата съдебна система" пак ще го регистрира и ще го освободи. В най-злокобния вариант за бандита - ще го "осъди" на пробация.
2
1
 
19
 
! Отговори
И кво от това ? преди 13 години
Е, и ?Този ако е лапнал 1,5 млн. лева наистина, ще го осъдят, ама друг път ! Пък и да го осъдят за пред хората и Европата, ще лежи, ама друг път ! Пък и да лежи, то неговото няма да е затвор, защото с толкова пари ще си купи затвора заедно с началника му и надзирателите в него ... (: (: (:След няколко месеца ще чуем, че са го пуснали под гаранция или пък, че е оправдан поради липса на доказателства.Бедна и правова държава ! Е па такова животно нема ! Ако греша, дайте поне един пример, моля !
1
1
 
19
 
! Отговори
бай Петко преди 13 години
Тоз вече има пари ,ще напълни гушката на някой магистрат и ще го пуснат...Е това може да се очаква от българския съд...