Петима от задържаните при акция "Килърите" остават в ареста

Прокуратурата: Янко Попов е поръчител на убийството на Галев
26 юли 2010 23:06,
24
Петима от задържаните при акция "Килърите" остават в ареста
Снимка: БГНЕС

Петима от задържаните при акцията "Килърите" остават в ареста – това реши Софийският окръжен съд.

Петър Стоянов, Янко Попов, Васил Костов, Методи Иванов и Георги Петков са обвинени за убийството на бизнесмена Юри Галев.

Петимата бяха сред 20-те души, задържани при специализираната полицейска операция "Килърите" на 23 юли.

Съдът счете, че са налице и трите предпоставки за налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража" - обосновано предположение за авторство и опасност задържаните да се укрият или да извършат друго престъпление.

Още по темата

Председателят на съдебния състав каза, че не споделя тезата на защитата, че в обвинителния акт са допуснати неточности.

Според прокуратурата, Янко Попов е поръчител на убийството на бизнесмена Юри Галев, Петър Стоянов и Васил Костов са организаторите му, а прекият извършител е Георги Петков.

При задържането на Методи Иванов в дома му е открит автомат "Калашников", с който, според разследващите, е извършено покушението.

Решението подлежи на обжалване или протест пред Софийския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Тоя в средата изглежда адски секси
20
0
 
2
 
! Отговори
haha преди 13 години
не знам колко са виновни или колко са невинни.лошо е ,че съдът го определя и има вероятност да не е обективен.ама се питам колко трябва да си *** да пазиш оръжие дето е ползвано и да говориш по тел. за поръчване на разстрел.а ,че ако са виновни/невинни до доказване на противното/,да си сърбат супата.
19
0
 
0
 
! Отговори
радо преди 13 години
кой ще плати за този селчо на Сретен Йосич,тебат парииии
18
3
 
4
 
! Отговори
шерт преди 13 години
скалъпено е,ама другия път.Как не пипнаха някой друг...тично те ли?Горките невинни.Това са нагли хладнокръвни убийци-дано не ги пуснат обаче.
17
1
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 13 години
Точно и на мен това ми направи впечатление.Как един убиец ще държи в тях атомат с който е убит човек.Това оръжие моментално се унищожава след покушение.И на мен доста съмнително ми изглежда.Или убиеца трябва да е най-простият в този бранш или скалъпено обвинение за пореден път на Цецко и ко.
16
4
 
4
 
! Отговори
безимен преди 13 години
Който убива - го убиват!Тая банда изродени първобитни *** трябва да ги вкарат в трудово-изправителна рота да копаят и носят камъни за да си използват огромните мускули и дадат своя принос към обществото. По 10 часа на ден под строг режим. Или както биха постъпили в други страни ДА БЪДАТ ПРЕБИТИ ПУБЛИЧНО С КАМЪНИ. Или обесени на площада за назидание. Всичките до един.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за 3 дена 75% от арестуваните освободени, ако продължават така на 4ти август всичките килъри ще се пекат на морето с някоя елитна манекенка като истински герои и още по желани bad boys. :)
14
2
 
7
 
! Отговори
личен лекар преди 13 години
пускайте ги и 5-мата имат здравословни проблеми. до 3 дни трябва да са вънка.
13
2
 
5
 
! Отговори
Цочко преди 13 години
Като те гледам теб (номер 13) няма що да ви прави властта на ***. Вие сте си ***. Когато ловят престъпниците имало нещо гнило, като не ги ловят пак било лошо. Е кво искат тикви като тебе
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе нещо не ми се връзва..,Няма нормален килър ,който след извършване на убийство да остави оръжието на престъплението в дома си.Има нещо съмнително и тук.Много шум когато ги хващат и нито дума,когато ги пускат,след няколко месеца
11
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Измислици и глупости са това, властта просто иска да си измие ръцете с някого или ако не е това - да имитира дейност. Само ни правят на ***, престъпността се разраства и е срастнала с управляващите.
10
14
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
kato padne reitinga na boiko toi otnovo si go ka4va s negovite izmisleni akcii
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да си внесем съдии,да видите как доказателствата ще им стигат?!
8
4
 
36
 
! Отговори
IND преди 13 години
Европа постоянно ни натякваше, че за 20г. няма нито едно разкрито от десетките поръчкови убийства в подземния свят и ето - полицията започна да работи а някои само реват
7
4
 
24
 
! Отговори
дааа преди 13 години
Чакаме сега присъдите от съдиите на Гоце и Красьо. Ако ,разбира се,не се разболеят трайно до края на процеса.. Май Бат Бойко трябва да подхване и с тоягата по съдии и корумпирани доктори.
6
1
 
4
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
ABE KAKVO OBJALVANE BE XORA,AZ MISLQ 4E 6E GI BESQT TE IM DAVAT PRAVO NA OBJALVANE.TIQ XORA ZA PRITEJANIE NA NEZAKONNO ORAJIE,AVTAMATI GRANOTOMETI,VZRIVNI BOEPRIPASI TRQBVA DA GI OKO6ARQTPONE 15-GOD. A ZA YBISTVATA OTDELNO.NO KAKTO VINAGI V BALGARIQ SADIITE SA NAI MILOZLIVI , MOJE DA GI OSADQT YSLOVNO.
5
2
 
66
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Едно добро дело направиха поне "килърите". Галев не можеше да си развява байряка по хотелите с автомати и да стреля пред хората седнали да вечерят и да се гаври с тях и да се прави на недостижим. Пък и полицаите негови хора и при огледа в хотел "Рила" събрали 157гилзи в ресторанта от автомата му "Калашников" и не го арестували, защото установили че автомата бил ИГРАЧКА. Тавана на ресторанта го направил на решето с "играчката" си. Представете си,че сте вечеряли там с жена ви в този момет на гавра
4
30
 
35
 
! Отговори
йхгфйк преди 13 години
МНОГО СМЕШНО ,НЕ МОЖЕ ТОЛКОВА ДОБРИ УБИЙЦИ ДА СИ ГОВОРЯТ ПО РЕГИСТРИРАНИ КАРТИ И ПО ТЕЛЕФОНИ ЗА УБИЙСТВА ВСИЧКО Е ПРЕКАЛЕНО СМЕШНО И ТЪПО МОЖЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ДЕЦАТА С ТЕЗИ ФАКТИ ДРУГАРИ ПОРЪЧКОВИ ЖУРНАЛИСТИ.
3
8
 
12
 
! Отговори
TAISAN преди 13 години
STHE GI PUSNAT OT NOVO G-N ZVETANOV,MAI NIAMA TOZI PAT,DOBRE SVARSHENA RABOTA USPEHI, I MNOGO ZDRAVE ...
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
zaradi imot na borovec