Защитен свидетел срещу Маргините се отметна от показания срещу Баретата

Велин Добрев иззад паравана: Искаха да кажа, че Демби се отчита на Златко
Обновена: 18 окт 2010 11:31 | 1 окт 2010 17:16,
32
Защитен свидетел срещу Маргините се отметна от показания срещу Баретата
Снимка: БГНЕС

Защитени свидетел по делото „Маргините“, който дойде в съда, за да даде показания и срещу Златомир Иванов – Баретата, се отказа от думите си, казани в досъдебната фаза на процеса.

Велин Добрев, известен още като Вили Моториста, днес бе разпитан, скрит зад параван. А из Съдебната палата се разнесе слух, че параванът вероятно е вкаран в залата, защото Добрев е претърпял пластична операция на лицето и така външният му вид бил сменен.

Още по темата

Пред съда Велин Добрев заяви, че се отрича от показанията си пред следовател, защото бил притискан да заяви, че Димитър Вучев – Демби, се е отчитал на Баретата за продадения хероин.

„Близо половин час ме караха да кажа, че Златомир Иванов покровителства Димитър Вучев, и най-накрая казах да напишат каквото искат“, каза днес свидетелят.

Добрев каза, че Демби е ръководил собствена организирана група за разпространение на дрога, която условно наричали „Фирмата“ (така досега свидетелите назоваваха наркогрупата на Баретата – бел. ред.).

Не знаел Демби да е бил свързан с Баретата, бил е свидетел на няколко срещи между двамата на басейна „Спартак“, но не знае какво са си говорили на тези срещи. Не е виждал и Вучев да дава пари на Баретата.

Добрев каза, че Демби и соченият за дясна ръка на Златко Баретата – Мартин Станков – Рашо, са си разпределили стока от Турция, която са продавали.

Двамата отговаряли за различни райони в София, които били идентични с териториите на съответните полицейски управления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Велин Добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
1
 
! Отговори
ivan преди 13 години
TOZI ZLATKO E GOLQM MAJKAR ISKAM DA RABOTQ ZA NEGO LI4NA OHRANA DANO GO PUSNAT I PAK 6TE PITAM DA PO4NA
27
0
 
1
 
! Отговори
нло преди 13 години
Още ще има от тия който са поставени лица от мвр срещу неудобните. дори и да са използвали срс при наличие на про решетка -екран на мно.
26
2
 
8
 
! Отговори
anitta преди 13 години
А СЕГА ГО ОСЪДЕТЕ ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ... ДА ВИДИМ ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ СЕ ПРАВИ ЛИ НА ИНТЕРЕСЕН? В ЗАТВОРА, ЕФЕКТИВНО- ТАМ НЕ Е ИНТЕРЕСНО..
25
0
 
4
 
! Отговори
............ преди 13 години
Що за смехория,в България защита изобщо няма, а да не говорим за свидетел.Тотална разруха витае навсякъде.Защитен свидетел - смешки с грешки......
24
0
 
1
 
! Отговори
Пишо преди 13 години
Повечето от вас сте гледали филма с Ал Пачино "Адвокат на дявола" това е и олицетворение на нашата държавица което доказва че имаме невероятно добри адвокати като 1н дебел мазник дето защитава само мутрафони и то много успешно
23
5
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
14ти, ще ти кажа кога най-сетне ще има край - като избесим тия западни *** като тебе дето все ни навират европата в очите. точно европа е люлката на тая толерастко - хуманистка изродена система, точно европа изобрети човешките права и останалите токсични глупости. първо трябва да избесим европофилите като тебе, а тия златковци и барети са фасулска работа.
22
0
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
хехе, добре че Т-лимфоцитите не провеждат процес със свидетели над всяка бактерия, а просто ги избиват без съд и присъда.
21
3
 
3
 
! Отговори
Дон Кихот преди 13 години
Ти познаваш ли лично Баретата, КК?Работил ли си с него лично?Напиши?Или си просто един от тълпата неудовлетворени и комплексирани анонимни смелчаци от форумите, които плюят всеки и всичко.
20
5
 
2
 
! Отговори
DESPERADO преди 13 години
Zlatko si e gazar mnogo pati sam go vijdal na jivo v Kazanlak .
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
nqma kak, durjavata tova sa MUTRITE, razberete go tova veche
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко е цирк.Златко не го познавам но съм гледал няколко интервюта с него и си казва нещата точно и ясно .Изглежда ми мъжкар.Докато к...тие политици се договарят с хора като него да им се отчита но сега властта е друга и трябва да има малко цирк и да се наместят нови непознати (чисти) имена и виждаш ли Бойко ги смачка и вече няма наркотици и групировки..
17
2
 
1
 
! Отговори
gergana преди 13 години
Poredniat sydeben farst i skalypen proces s edni i syshti zashtiteni svideteli -dejerni i sigurno na zaplata pri kokinov
16
3
 
27
 
! Отговори
свидетел от йехова преди 13 години
"Защитеният свидетел Велин Добрев" - много кратък виц
15
4
 
26
 
! Отговори
kk преди 13 години
Е... сега този "защитен" свидетел да го осъдят за лъжесвидетелстване и да го осъдят на най-тежката мярка!Баретата заслужава да изгние в затвора!Това е един от най-безскруполните бандити!!!БАНДИТ!Това е точната дума за него!!!
14
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Егати и държавата!!! не може да смачка няколко мутри и доказани престъпници!!!Тези до сега в някоя европейска държава изобщо нямаше да се смеят така в залата, ами щяха да се моят като деца да им дадат само 20г.
13
4
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
кога най после ще имат край цирковете като този в съдебните зали в България срещу хора мислещи че са недосегаеми от темида? и съдии ли да си внесем от Европа?
12
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който и да дойде на власт,Златко си е Златко - той си продава дрогата. Е ся например Златко ще продава за ГЕРБ.
11
6
 
23
 
! Отговори
lambo преди 13 години
Щом се е отрекъл от показанията си, ЯСНО КОЛКО Е БИЛ ЗАЩИТЕН ...
10
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова ли не можете да помните,Златко го арестуваха още по времето на БСП и тогава наредиха този анонимен и защитет свидетел. Грам памет нямате. Забравихте вече и стотиците публично разгласени кражби на червените и дпс .....колко заменки,колко хотели,колко обществени поръчки ги даваха по телевизията.....как така българина обича да забравя идея си нямам,,,,,,
9
17
 
30
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 13 години
Далаверката върви на пълни обороти - СИ-Банк ще стане още по-богата, а здравноосигурените българи - още по-бедни. Да ви е честито, наивници!