Брус Уилис – не спасител, а злодей

Силвестър Сталоун е предложил на Брус Уилис главната злодейска роля в продължението на "Непобедимите"
31 авг 2010 14:10,
10
Брус Уилис – не спасител, а злодей

Силвестър Сталоун е предложил на Брус Уилис да играе главната роля на злодея в продължението на „Непобедимите“ (The Expendables).

Това съобщи самият режисьор в своя микроблог. Отговорът на Уилис обаче е все още неизвестен.

В първия филм, който събра всички големи екшън звезди на американското кино и съответно – големите приходи от боксофиса в последните седмици – Уилис изпълняваше епизодична роля.

Той игра агент на Специалните служби на САЩ, който наема екипа от супервойници за невъзможна мисия в малка островна държава, разтърсвана от диктатурата на местен генерал и безмилостен американски наркобос.

Кратката поява на Уилис беше в иронично-драматичен епизод с участието и на Арнолд Шварценегер.

Напоследък Сталоун – режисьор и изпълнител на главната роля в „Непобедимите“ – е особено активен блогър. Той често прави запитвания към феновете си за продължението на екшъна, а в последните дни изрази и учудване от факта, че 42% от зрителите му са жени.

„Непобедимите“ излезе на екран в средата на август и едва миналата седмица отстъпи първото място по приходи на хоръра "Последният екзорсизъм" и криминалната драма "Обирджии".

Печалбата от над 85 милиона долара само в Америка до момента, естествено, доведе до усилена подготовка за продължение, а феновете на жанра нямат търпение да видят кои от позабравените мускулести герои ще се включат в него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
1
 
! Отговори
terry преди 13 години
Рядко и изключително *** филм, но явно зад океана си харесват подобни простотии.... предполагам че е сниман за няколко часа.За такива филми трябва да направят специални киносалони :)
8
0
 
1
 
! Отговори
Крум преди 13 години
Абе мими, и аз се разочаровах да ти кажа. Също така много съм разочарован - защото в повечето филми с Арни, Слай, Джайсън, Ли, Мики, и Брус, апа за Долф да неговориме, АЗ ТЪРСЯ ЛИ ТЪРСЯ СМИСЪЛА, АМА ТОЙ СЕ НЕЕ НЕЩО ЗАСТЪПЕН КАКТО ТРЕЕ, СА ЧЕЕМЕМ ДА МУ ПИШЕМ НА СЛАЙ МАЛКО ПОВЕЧЕ СМИСЪЛ ДА ВКАРВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО.
7
0
 
3
 
! Отговори
Редколега преди 13 години
Абе вие от днес.бг, че не можете да пишете и да редактирате е ясно, ама поне преглеждайте новините си за елементарни грешки. Кой ви излъга, че The Expendables се превежда като "непобедимите". Ама мнооооо сте далеч от курника. Дори не чувате петела, дет се вика. Правилният превод е ЗАМЕНИМИТЕ, ама някой пак е спал като е копи-пействал.
6
1
 
3
 
! Отговори
Зиг преди 13 години
До 4 - нали и аз това казвам.. :)
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Филмът, може да се каже, е посветен на екшъните от 80-те и 90-те - много стрелба, много кръв, много справедливост, и малко смисъл. Ако обичате такива филми (аз лично ги обожавам) - ще ви хареса. Ако не ги обичате - ами не очаквайте много.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аве брато в екшън филми какъв ти дълбок смисъл какви 5 лева... :)
3
1
 
11
 
! Отговори
Зиг преди 13 години
Е, ако някой очаква да намери особено дълбок смисъл в този филм - няма да стане. Все пак всички сме гледали екшъни и този не е особена изненада в това отношение. Но лично аз не съжалявам, че го гледах. Имаше доста забавни сцени, а и беше истинско удоволствие за мен да видя всичките тези гуд олд бойз в един филм! :)
2
7
 
5
 
! Отговори
СуперПотребител преди 13 години
Напротив , филма е уникален и много добре направен.Нямат смисъл тъпотии като аватар и генезис , тоя филм е невероятен с най-добрите артисти и много добри ефекти.Препоръчвам го на всички.
1
10
 
6
 
! Отговори
Maria преди 13 години
Филмът е скучен! Много кръв и ефекти и никакъв смисъл!