Метъл доминация

Новият албум на Iron Maiden – The Final Frontier дебютира на върха на класациите в над 20 държави
2 сеп 2010 11:20,
6
Метъл доминация
Обложка: Анимато Мюзик/ EMI

The Final Frontier на Iron Maiden дебютира директно като на номер 1 в Обединеното кралство и още 20 държави до момента, включително България.

Първата седмица на 15-ия студиен албум на групата доказва, че Iron Maiden са повече от заслужили статуса си на една от най-големите и влиятелни съвременни рок банди по целия свят.

Iron Maiden е записан в Compass Point Studios на Бахамите по-рано тази година, а малко преди премиерата му бандата издаде парчето El Dorado за безплатен даунлоуд в деня на старта на тяхното северноамериканско турне, за да надъхат още повече феновете си. Последва видеото към едноименното парче The Final Frontier, продуцирано от Darkside Animation Films (“Изгубени в космоса,” “Гладиатор”) и две иновативни компютърни игри бяха създадени, за да придружат премиерата на албума.

30 години след епичния дебютен албум и над 80 милиона продадени копия албуми – Iron Maiden явно успяват не само да поддържат темпото, но и да са все по-динамични и устремени към нови върхове в кариерата си.

Наскоро завърши и най-успешното им северноамериканско турне, което видяха над 350,000 фенове на 25 концерта, последва успех и в Европа с хедлайн шоута на серия големи фестивали, включително Sonisphere събития във Великобритания, Швеция и Финландия, както и няколко техни самостоятелни шоута пред стотици хиляди фенове.

Групата отново ще е на път през 2011 с концерти в Австралия.

The Final Frontier на Iron Maiden е на българския пазар от Анимато Мюзик, със специалната медийна подкрепа на Mp3.bg.

Виж траклист на албума!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
24
 
! Отговори
Ники-Варна 1969г. преди 13 години
За пореден път моята любима банда Айрън Мейдън доказа,че е може би една от най-великите класически хеви метъл групи за всички времена. Просто магията на 80 те продължава да живее в тях и милионите им почитатели по света.Аз като техен фен от 25 г. се старая да си купувам всички техни дискове в оригинал,без дори и да се замислям да ги тегля пиратски. Това за мен е чест да притежавам оригиналните им албуми.
5
2
 
23
 
! Отговори
zoo york преди 13 години
Strahoten album, no ne sum i ochakval neshto drugo.
4
1
 
28
 
! Отговори
stilko_picha преди 13 години
Най-добрата метъл банда.
3
1
 
25
 
! Отговори
Dickinson преди 13 години
Страхотен албум!!! Съвсем нормално заема първата позиция в толкова страни, а и факта че в Билборд в Щатите е стигнал 4-то място говори че американците поумняват.
2
1
 
21
 
! Отговори
az преди 13 години
Iron Maiden The Final Frontierq---- Пак правописна грешка от журналистите .
1
1
 
39
 
! Отговори
Хелзо преди 13 години
Ето видяхте ли? НАД 20 ДЪРЖАВИ а вашата *** чалгия никога не е напускала селата. Тотален разгром, и победа. Чалгата е мъртва по рождение. Като сте толкова велики състезавайте се с тях, най - великата група. Aces High My Brothers We Will Be Victorious.