Цветанов: Нереформирана съдебна система!

Дали ни харесва или не – това е волята на съда, отсече той
14 юни 2010 19:06, Красимир Ангелов
292
Цветанов: Нереформирана съдебна система!
Снимка: БГНЕС

"Това е нереформираната съдебна система".

Така вътрешният министър Цветан Цветанов коментира решението на Софийския градски съд да обяви за невинни братята Красимир и Николай Маринови, известни като братята Маргини.

Дали ни харесва или не – това е волята на съда, отбеляза Цветанов.

Той не пожела да коментира дали оправдателната присъда е резултат от недостатъчно събрани доказателства по делото, което се точи от 2005 година.

“Трябва да бъдем все пак с надежда, че в предстоящите дела, които ще се гледат, ще има осъдителни присъди", изрази надежда Цветанов.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Софийският градски съд обяви за невинни братята Маргини по всички повдигнати срещу тях обвинения - подготовката и планирането на три убийства (ген. Любен Гоцев и покойните вече Никола Дамянов и Иван Тодоров – Доктора - бел. ред.), ръководене и организиране на въоръжена престъпна група, както и за притежанието на незаконно оръжие.

По-рано през деня съдът пусна под домашен арест Големия Маргин, след като адвокатите му представиха съдебно-медицинска експертиза.

От нея стана ясно, че той страда от тежка дископатия, за която е необходима оперативна намеса, а и от хемороиди, които вече били лекувани.

Пускането му на свобода обаче бе по друго дело - за организирането на престъпна мрежа за разпространение на наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
0
 
0
 
! Отговори
black_tea преди 13 години
Много е лесно да се биеш в гърдите и да викаш пред камерата колко много работа вършиш. Само дето и студент първи курс по наказателно право е наясно, че с предявените "доказателства" не може да се повдигне обвинение, а после съдът е виновен, че месец преди акцията обявяваш кой ти е мушка. Но опитай се го обясниш това на баба Пена от Долни Чифлик, която се възмущава: "Ех, ето - Цветанов, момчето, си върши съвестно работата, а тези корумпирани съдии пускат престъпнците..".
268
0
 
0
 
! Отговори
rave преди 13 години
gospodina ti siderov purvo da oprai jena si,,posle Lufthanza..a na sledva6tite izbori 6e mu"dadem" vuzmojnost da opravi bulgari sled kato e opravil li4nite si finansi
267
0
 
0
 
! Отговори
inar преди 13 години
Ministura na vutre6nite raboti 6to ne govori za tva deto e u4il?!
266
0
 
0
 
! Отговори
rave преди 13 години
Abe kaput, Dqnkov 6to ne pita IV.KOSTOV kvo e u4il?
265
0
 
0
 
! Отговори
inar преди 13 години
Eto q reformiranata polliciq:95% ot aktovete im ne izdurjat v suda, qsno za6to! Sega vseki selqnin stanalkatadjiq moje i te globqva s fi6. za da ne moje da bude objalvan..! 6toto bilo administrativno nakazanie!!Za edno i su6to naru6enie globite sa razli4ni!!^to ne kajete tova pravilno li e?Ako si v suda nqma da e taka..eto vi nedomislicite sutvoreni ot pensionerite v kat
264
0
 
0
 
! Отговори
inar преди 13 години
Tq rabotata e mnoo prosta.. Koito iska da revormira suda..ne da komentira iz presata..A vmesto ministur na vutre6noto ministerstvo da be6e stanl Ministur na pravosudieto..I da reformira!!
263
0
 
1
 
! Отговори
STOP преди 13 години
Не може 20 години да оглавяваш групиривка и накрая да ти осъдят шофьора, секретарката и асистента, а ти да си невиинен. Абсурдите в България. Не може 5 г. нашите много добри, претенциозни медици да не могат да те излекуват. Не може този съд да се прави на незнам, не съм чул, не съм видял и не разбирам.
262
0
 
2
 
! Отговори
Е Цветанов, тъпо. преди 13 години
"за притежанието на незаконно оръжие"Е това пък толкова ли е трудно да се докаже. И за него ли няма доказателства?Е Цветанов, това е тъпо.
261
1
 
8
 
! Отговори
Хей преди 13 години
....КОЙ ДА Я РЕФОРМИРА БЕ ЦВЕТАНОВ....НАЛИ ГЕРБ ИЗЛЕЗЕ И СПЕЧЕЛИ ВЛАСТТА.....РЕФОРМИРАЙТЕ Я НАЙ СЕТНЕ....ИЛИ ВЪЛНАТА ВИ ПРЕЧИ..???????
260
2
 
7
 
! Отговори
ьяаь преди 13 години
Тоя като го видя и ми става лошо Стига вече са ни управлявали хора с малко акъл Т
259
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей *** спукан, ти *** ли си се родил, или си от ГЕРБ? Всъщност това са равнозначни неща, но лошото е, че твоите идоли - ББ, ЦЦ и подобните на тях си повярваха, че са божествени, а не струват пукната пара. А клепоухия *** на снимката - Боковата табуретка да вземе първо да оправи шавливата си съпруга (всъщност напълно я разбирам и и съчувствам - как се живее с такъв импотант), след това *** си министерство (не беше такова, но под неговото мъдро ръководство какво да бъде).
258
3
 
6
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
Трябва да се прави разлика между службите и ДС , защото и сега в БГ има служби, които си вършат работата и не са част от ДС !Например, през 2008 г. Костов и Атанасов / ДСБ / повдигнаха въпроса за производството на амфетамини в Дупница, но Гоце и Румен П. мълчаха и нищо не казаха по този въпрос ... И до ден днешен Гоце и Румен П. мълчат за амфетамините и нищо не казват ... Странно е това тяхно мълчание, нали ?
257
5
 
3
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
Остана сега да направят един СПА център в Сирищник, за да има къде да релаксират маргините, после трактора, ' златната ' барета, дупнишките братя и още знайни и незнайни ' воини ' на ДС !А може и Сирищник да стане някоя туристическа дестинация ...
256
5
 
4
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
Дянков много добре посъветва Гоце да говори за това, което е учил, а именно - история на БКП ...Т. нар. народен съд си е продукт на БКП и ДС, защото е създаден когато те са дирижирали всичко в държавата ...Така че, всичко е ясно с т. нар. независими и некорумпирани съдии у нас от т. нар. народен съд !Лошото е, че Гоце мълчи и нищо не казва ! Очевидно и сега се бори със съвестта си !?
255
4
 
2
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
За нас от значим обществен интерес остава да видим какво Путин ще подари на Гоце за РД или по - скоро дали няма да му отнеме големия шлем !Ако Путин отнеме големия шлем на Гоце, това ще е един добър знак, че нещо в държавата ще се промени в позитивна посока !ЦРУ, ФБР и МИ - 6 вече дадоха напълно своята подкрепа към Борисов и Цветанов в борбата им срещу мафията и одобриха създаването на съд АНТИМАФИЯ у нас !Остава да видим дали Путин ще разжалва Гоце ...
254
1
 
5
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
Всички вече разбрахме защо Борисов и Цветанов искат да се създаде съд АНТИМАФИЯ !Т. нар. НАРОДЕН СЪД у нас, който е създаден с благословията на ДС, не върши НИКАКВА работа !
253
3
 
3
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
Кога е създадена ДС у нас ?Сталин бил ли е на власт в СССР ?Ако Сталин е бил на власт, то няма как нашата ДС не е свързана по един или друг начин със Сталин, нали ?Всъщност Сталин колко руснаци изтрепа след войната ? 6 млн ?Т. нар. съд у нас. който уж съди Маргините и подобни, не се ли наричаше НАРОДЕН СЪД ? Същият този съд колко смъртни присъди е издал след 09.09.1944 г. ?Нека т. нар. историци от бсп, вкл. и Гоце, да отговорят на тези въпроси !За останалото всеки сам може да се досети относто това що е то ДС и какви ги е мъдрила у нас !?Едно е ясно ! - Гоце и Сергей ще мълчат и няма да отговорят на тези въпроси ...Защо ли ? - Гоце си е кадър на ДС, а Сергей е син на кадър от ДС ...Мълчание, мълчание, мълчание ...А уж Гоце и Сергей били историци !? - Ха - ха !*** мълчат тогава и само тогава, когато им се задават неудобни въпроси ...
252
1
 
4
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
Сергей нали много обича да прави медийни изяви !?Защо сега мълчи и не каже за онази бележка, която му даде Цвятко Цветков , в която пише : ' Това са наши момчета ' ?
251
1
 
3
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
Самият факт, че Цвятко Цветков казва на Сергей : ' Това са наши момчета ' , дава отговор на всички въпроси !Маргините са си момчета на ДС ...Гоце не беше ли и той от ДС ?А къде са доказателствата на Румен П. докато беше министър на вътрешните работи ?Румен П. не е ли и той човек на Гоце ?Сергей и той мълчи ... Защо ли ?Пълно мълчание ...Останалото е ясно и само не разбирам защо още ни смятат за будали в тази държава ?А т. нар. журналисти толкова ли не могат да съберат две и две или повечето от тях слугуват на мафията и ДС ?
250
0
 
2
 
! Отговори
r.umen. преди 13 години
Остана сега да направят един СПА център в Сирищник, за да има къде да релаксират маргините, после трактора, ' златната ' барета, дупнишките братя и още знайни и незнайни ' воини ' на ДС !А може и Сирищник да стане някоя туристическа дестинация ...