ВМРО си вдигна "къща" пред Министерския съвет

От партията протестират срещу незаконните ромски гета
Обновена: 21 фев 2011 16:05 | 21 фев 2011 15:54,
173

Снимка: Булфото

ВМРО издигна постройка от "цигански тип" в центъра на София. Талашитената колиба беше разположена точно срещу сградата на Министерския съвет в столицата.

Целта на ВМРО е да се покаже, че всеки, който пожелае, може да строи, където си иска – след като властта не пречи на ромите да правят това безнаказано.

От партията се заканиха, че ако полицията я премахне, ще съдят държавата.

Акцията е против ромското гето в столичния квартал "Орландовци", за което ВМРО отдавна настоява да бъде премахнато.

Още по темата

"Има едно решение за Баталова воденица, което, както знаете, е едно доста тежко и проблемно гето. Има решение на Европейски съд по правата на човека да не се спазват решенията на българския съд, който е казал да се махне това гето, докато не се намери на тези хора къде да живеят. И ние така ще искаме, докато не ни намерят къде да живеем, това ще си стои тук", обясни зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Постройката е оборудвана с походно легло, електромер, стол, маса, тоалетна чиния, има простор за пране и дори телевизор. Войводите вдигнаха днес подобна барака и в центъра на Варна. 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: ВМРОгетопостройка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
1
 
! Отговори
Поразяващата ръка преди 13 години
ВМРО добре са го замислили!Поздравления! Да вземат да вържат за бараката и един дръглив кон, да докарат и 2-3 въшливи кучета. А, щях да забравя-на един забит между плочките кол да закрепят сателитна антена-няма *** бордей без такъв атрибут!
171
0
 
1
 
! Отговори
Робинзон преди 13 години
Всички *** да се изхвърлят от столицата и по възможност да се насочват за преселване в арабските страни! В краен случай *** да се настаняват в резервати/както в САЩ/ в слабо населени райони у нас и да са със силно ограничени права за напускането им.За сметка на това да се разширят правата им да полагат физически труд и да бъдат обучавани в определени, необходими на обществото професии. Нарушителите да се наказват строго,а при рецидив да се кастрират и екзекутират...
170
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само така ВМРО и на следващите избори съм с Вас.
169
0
 
3
 
! Отговори
nqkoi преди 13 години
bravo
168
0
 
1
 
! Отговори
"предприемач&qu преди 13 години
Търся *** и турци :общи работници,зидаро-куфражисти и арматуристи за строеж на 10 хотела. Ще им плащам редовно,без да ги лъжа,майтап няма!
167
1
 
1
 
! Отговори
до 166 преди 13 години
Браво бате ! Ама пак ли на черно ще работим и няма да ни плащате нито здр.осигуровки,нито пенсионни,нито заплати?
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
там ли е още къщата?
165
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Социална политика през мотика. Социалното министерство да разработи бизнес стратегия за трудова заетост на трайно безработни и слабоклалифицирани работници ( оранжерии за зеленчуци, цветя, зеленчукови градини, ферми, напоителни системи и т.н., изобщо нискоквалифициран ръчен труд в полза на обществото, което плаща парит), да назначи мениджъри (заинтересовани финансово от успехите) и след изработване на определени дни труд ( с норма ) и децата всеки ден на училище, тогава помощи (честно заслужени)
164
0
 
2
 
! Отговори
ММ преди 13 години
"ИДЕИТЕ" НА ВМРО,СА"ИДЕИ"НА НОВОТО ЛИЦЕ НА ЧЕНГЕТАТА!КОГАТО СЕ ПРОВАЛЯТ В УПРАВЛЕНИЕТО САМИ,ИЛИ СЪС СВОИТЕ КЛОНИНГИ,ВИНАГИ,НА ПРЕДЕН ПЛАН ИЗЛИЗАТ ВСЕ НОВИ И НОВИ КЛОНИНГИ,КОИТО ИМАТ ЗА ЗАДАЧА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ"ЗА ДРУГИ",ДА "ОМАЯТ"(ПРЕДИМНО С ПОПУЛИЗЪМ)ЕЛЕКТОРАТА,ИДА О8СТАНАТ ПАК НА ВЛАСТ!СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ ЩЕ НИ ОБЯСНЯВАТ,КАК ВСИЧКО БИЛО ЗАБАТАЧЕНО ОТ ПРЕДИШНИТЕ,ТА ЗАТОВА,ТЕ НЯМАЛО ДА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ БЪРЗО ТОВА,КОЕТО СА ОБЕЩАЛИ!!??ОСЛЕ,НА СЦЕНАТА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ДРУГИ КЛОНИНГИ...И ТАКА,ДО КРАЯ НА..
163
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Напълно се присъединявам към идеята на ВМРО.Всичко останало превръща част от българските граждани незаслужено привилегировани.Преди две години гледах в Турция как с мощни булдозери сринаха едно доста голямо *** гето в Истамбул.Там изглежда законите са еднакви за всички,а у нас всеки разчита на скъпоценните им гласове и как да санкционираш избирателите си !?
162
0
 
5
 
! Отговори
Do 158 преди 13 години
тези минуси ти ги дават , защото истината боли.
161
0
 
2
 
! Отговори
SDF преди 13 години
В градинката на НДК в близост до Южния парк също има *** катун. Дори *** през лятото правят пикници там и естествено всичко потъва в ***.
160
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВМРО започват бавно и сигурно да ме привличат като гласоподавател!
159
5
 
3
 
! Отговори
проблема ще ..... преди 13 години
бъде решен до около 30 г.Турция ще инвестира в България,ще се създадат работни места от лоялни бизнесмени както за турците в Бг.,така и за ***!Ще се стимулира увеличаването на раждаемостта,най-вече на турците в Бг.И най-хубавото е ,че хората ще са сигурни ,че заплатите им ще се плащат!
158
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВМРО са единствената организация в България, състояща се от кадърни хора с ясни цели, те са единствените, които явно разбират как държавата ни малко по-малко умира, а *** стават все повече и повече. Не, че някой от управляващите ще ги забележи - идеята е да привлекат обикновения човек и да отворят очите на хората. Когато НИЕ сме едно цяло и когато НИЕ видим опасността, се надявам нещо в душите ни да се пропука и да осъзнаем, че НИЕ сме народа на Кубрат, а не роби!
157
14
 
4
 
! Отговори
до 133 преди 13 години
Правилно, защо си нямат жилища или квартири?!И защо "не работят"?!Ами малко ли работеха и работят по строежите на черно и не им се плащаше и все още ги лъжат!Малко ли български строителни "предприемачи" станаха мулти милионери от гърба на ***?!Но за тези неща си затваряте очите,нали!После ,защо *** ви биели,не си плащали!Ами за да си платят квартирата,трябва да получат заплати!За да са здр.осигурени,трябва да работят легално!А вие ги карате да работят на черно и ги лъжете!
156
1
 
18
 
! Отговори
a4ko преди 13 години
Мамама им *** да *** по ми е йал за мравка отколкото за ***
155
22
 
2
 
! Отговори
Бати шефа преди 13 години
Па да се бехте издокАрали като клошари бре, каквито ст си и всъшност.Жива подигравка на природата сте. Поне да си бехте докАрали некой мангалин от факултето. Та нали Джамбазки живее в Овча Купел, овчата му глАва слънчасала. Поне да замирише на ***, и да е по автентгично. Много по достоверно щеше да бъде, отколкото така да се излагате уважаеми ми МВРО клошари,
154
3
 
4
 
! Отговори
Neon Knight преди 13 години
Mark, аз на сегашното преброяване се писах "***" плюс това влязох в "Евророма"-та на дон Цеци и сега съм шапка на тояга - ни ток, ни вода, ни парно, ни данъци плащам и никой не смее да ме барне за нищо - а` някой ме е погледнал накриво, а` Страсбург!!! :-D Поздрави и на следващото преброяване не пропускай шанса си!!!!!!!
153
0
 
31
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Защо тоя "европейски съд" не отиде да пищи на Берлускони? Италианците направо ПОДПАЛВАТ хъхряшките гета, там не оставят *** да се задържат на едно място повече от десетина дена, нямат граждански права тия гнусотии, въобще не ги броят за хора? Или на Саркози да се разквичат или на унгарци и словенци, дето заграждат *** гета с триметрови стени и въобще не пускат *** да излизат навън?Отговорът е ***, защото в нормалните страни въобще не обръщат внимание на мангалозащитниците.