Без нова кандидатура за шеф на военното разузнаване

Аню Ангелов остава непреклонен за началника на "Военна информация"
1 сеп 2010 09:48,
31
Без нова кандидатура за шеф на военното разузнаване
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Аню Ангелов не е предлагал нова кандидатура за шеф на военното разузнаване.

Това съобщи Ангелов при откриването на учебната година във Военна академия "Г. С. Раковски".

Така комодор Валентин Гагашев остава единственото предложение за ръководител на служба "Военна информация” въпреки скандала около назначаването.

В началото на август правителството предложи комодор Гагашев за шеф на военното разузнаване.

Президентът Георги Първанов обаче заяви, че е научил за кандидатурата от медиите и не е давал съгласие в предвидената процедура.

Преди седмица президентът освободи от служба директора на служба "Военна информация" Пламен Студенков, но не издаде указа за назначаване на негов приемник.

Сега временно изпълняващ длъжността е заместникът на Студенков – ген. Детелин Мажгуров.

Засега президентът и военният министър демонстрират непреклонност по въпроса кой да оглави военното разузнаване.

Още по темата

По повод информацията, че евентуално ще бъде освободен от поста, министър Аню Ангелов заяви, че отказва да коментира "вестникарски статии".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гоце е една червена *** пълна до ръба с ако. дори прелива и на позитано 20 почва да тече по стълбищата.
27
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРЕ БРЕ БРЕ ЧЕРВЕНО МУ МАСТИЛО ЧЕРВЕНО МУ ПИСАЛО ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЕНОДУПЦИГОЦЕ АГЕНТ ЛИ Е ?АГЕНТ!ГОЦЕ БЕШЕ ЛИ ПРОТИВ НАТО?БЕШЕ!ГОЦЕ СЕГА ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АРМИЯ ОТ НАТО ЛИ Е ?ГЛАВНОКОМАНДВАЩ!Е ТЕ ТОВА Е ЦИРК!СТИГА СТЕ КАЗВАЛИ НА ЧЕРНОТО БЯЛО!МОЖЕ ДА СТЕ ПЛАТЕНИ ЧЕРВЕНОПИСЦИ ,НО ИСТИНАТА Е ИСТИНА !ВЯРНА ЧЕ СРАМНА РАБОТА НЯМА !ЛЕКА И ДОХОДНА ПИСАРЧЕТА!
26
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
комунистите да внимават със супата да не се опарят... какво им остава? да духат силно и дълбоко.
25
0
 
32
 
! Отговори
zalkoto преди 13 години
spestete tozi post pa i drugite be taka i taka samo pari polu4avat i ni6to ne praviat na balg. 4ervena armia ne i triabva na kakvoto sme deredze nikoi niama da ni napadne i zakakvo li? koe li ni e nared? da ne sme bogati na polezni izkopaemi ili nafta ili gaz? edno more imahme i nego go sasipaha (kraibrezieto), sega i planinite kato sasipat sveta 6te ni saobikalia a ne zavladiava
24
1
 
31
 
! Отговори
До 21 преди 13 години
Генерала се казваше Гъзобаров.
23
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
агент Гоце си е пътник при всички случаи. един политически труп. като голямата част от кадрите на Позитано 20. приказват много, но вече кой ли ги слуша...
22
3
 
39
 
! Отговори
капо преди 13 години
Аню, оставка, издънко такава!
21
11
 
39
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Време е агентите на КГБ да си ходят,включително и агент Гоце
20
1
 
39
 
! Отговори
5225 преди 13 години
Няма ли хора с Български имена бе какви са тия Гагашевци ,Мажгуровци и други,какви са тия фамилии такива смотани?На времето имаше един Генерал ДУПЕНОВ К-р на втора армия нойто си смени фамилията за да не го вземат на подбив.
19
4
 
36
 
! Отговори
norm преди 13 години
Горанчо,много се активизира нещо,а не трябва,защото всяко твое последващо писание издава духовната ти простота,и не само това.За твое сведение,армията на деветдесетмилионна Германия наброява 180000 и има планове да бъде сведена до 130000.България по население е 12-13 пъти по-малка,защо тогава данъкоплатците да хранят ненужно голяма армия и най-вече от кого тя ще ни пази,след като сме и членове на НАТО.Извинявай,забравих че НАТО е не само недолюбвано,но и мразено от такива като теб.
18
6
 
37
 
! Отговори
фими преди 13 години
Гербарчоси,усмърдяхте Родината ми,гадна *** и пройдохи от всички партийки събрани на едно място-клоаката на България сте вие,а този *** на снимката няма смисъл и да се коментира-не се хабете!!!
17
5
 
35
 
! Отговори
Агню Ангелов преди 13 години
Във връзка с преструктуриране на служба "Военна информация" и преструктурирането и в служба "Военна дезинформация" предлагам за началник на новосформираната служба комодор Валентин Гагашев.
16
7
 
39
 
! Отговори
горан преди 13 години
Прасе е много меко казано. Това е недъгъв гном, който умее да руши готовото. Тези са за съд. Това, което правят е предателство с/у българските интереси. Тези са национални предатели и гнусни престъпници. Армията на 26 хил. души!!!!! Ми то смешно ве. Светът се въоръжава, защото не се вижда светло бъдеще, а нашите ни смъкват гащите и отварят задната врата. Лошото е, че простолюдието им се възхищава на тези разсипници. Оглупя и народа. Не си взе поука с царя. *** и боко ще ни резне ***.
15
5
 
39
 
! Отговори
Аню свинята преди 13 години
Това прасе не мога да го гледам!
14
5
 
43
 
! Отговори
горан преди 13 години
Ей този жабок унищожава армията, която е гарант за съществуването на БГ. Икономически ни унищожиха, а сега и армията. Ми кажете лека й пръст на България с тези предатели - Боко, Цецо, Аню и Дянков - недораслия ***.
13
6
 
39
 
! Отговори
горан преди 13 години
*** е руска ***. Аз съм за България, а не за руски или хамерикански интереси. Ти си същата ***, като управляващите. Те такива, като теб, се "навеждат" най-лесно. Да ви е честит боко.
12
2
 
36
 
! Отговори
Чичо преди 13 години
Голям цирк - какъв министър на отбраната, какъв главнокомандващ! Та ние нямаме армия, както се казва "началник на водопад". И ако бяхме във военно-временно положение пак ли щяха да си мерят пи*ките?
11
2
 
38
 
! Отговори
! преди 13 години
е то не остана армия, та и разузнаване не трябва.
10
7
 
39
 
! Отговори
Войн преди 13 години
Този пияндурник да се маха, че само цапа медийния ефир. Баси и *** гаден.
9
7
 
38
 
! Отговори
Soldier преди 13 години
Ето поредното руско ***, "войн" на комунизма и азиатщината. Що не отидеш да воюваш в Северна Корея бе, щото такива като тебе и в Русия вече ги няма. *** папляч дето иска да унищожи България и да я върне в Азия. Твоето време и на твоя Гоце свърши, обаче. Вие сте мумии, като тази на Ленин на Червения ви площад!