Първанов: Бойко, бъди мъж със самочувствие!

Президентът не очаква политическа дестабилизация у нас
1 окт 2010 15:36,
297
Първанов: Бойко, бъди мъж със самочувствие!
Снимка: БГНЕС

"Няма основания да очакваме политическа дестабилизация, за да ми се наложи да правя служебен кабинет". Това заяви президентът Георги Първанов в Роман по повод репликата на премиера, че ще си подаде оставката, ако има масови стачки.

"Стачки има в цяла Европа, а въпросът с оставката на министър-председателя въобще не стои, но бих го посъветвал да не изпуска такива реплики", каза държавният глава.

"Бих му препоръчал малко повече характер и самочувствие, защото този момент на криза изисква наистина мъжко поведение", допълни държавният глава.

Той оцени като пробив в кадровата политика на Бойко Борисов оставката на Анна-Мария Борисова, защото втори министър на този ресор не успява да се справи с възложените му задачи.

„Но най-важното – това е знак за погрешна финансова политика, за недобре приоритетно подредена бюджетна политика. Защото и вълшебник да сложим на мястото на здравния министър, той няма да се справи, ако няма солидния тил на едно осигурено здравеопазване”, заяви той.

Още по темата

Георги Първанов заяви, че е напълно съгласен със синдикатите  и Българския лекарски съюз, според които "ключът" е във финансирането.

„ Ако не се намери това решение, не само здравната реформа е обречена, но може да се стигне до крах на самата здравна политика“, каза Георги Първанов.
   
„Не съм убеден, че излизаме от кризата“, коментира още държавният глава статистиката, че брутният вътрешен продукт се е увеличил с  0,5 на сто през последния месец.

Според него най-вероятно става  дума за смяна на методиката при отчитане на показателите,
защото не се забелязват видими промени в производството и в икономиката на страната.

Георги Първанов отбеляза, че не би трябвало да се подхранват  излишни илюзии.

Според него кризата продължава не само у нас,но и в Европа. Той добави, че се забелязва дори нова вълна на рецесия в някои европейски страни и би трябвало да се извлече необходимата за нас поука от този факт.

За първи път Георги Първанов отговори категорично, че няма да прави президентска партия, тъй като, по думите му, в България партиите са достатъчно.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
2
 
! Отговори
Гражданин за ЕРБ преди 13 години
Първанов: "Бойко, бъди мъж със самочувствие!"Как да бъде мъж Бойко, като рейтинга му все пада. Как да има самочувствие като никой от заобикалящите го незнае къде е изхода от кризата (за читателя на Винету, е ясно че не знае).Горкия Бойко.
240
0
 
1
 
! Отговори
от форумите преди 13 години
Трябва и по някакъв начин и да се забрани на червените плюещи *** да се доближават до компютри с интернет ,защото те замърсяват всичко до което се докоснат ! Съзнанието им е дотолкова замъглено от липсата на качествен материал в главата ,че на моменти ,даже писанията им граничат с лудост!
239
1
 
2
 
! Отговори
човек преди 13 години
герб вече води предизборна политика . сега стиска милиард и двеста милиона резерв на здравната каса и като наближат изборите , ще развърже кесията , щото повечето хора са късопаметни . очевидно е , че бойко няма капацитет за премиер и се е загледал в поста на първанов , който пък не може да се катдидатира вече . президента освен интелект , трябва да има и вънщонст ,е бойко има вънщностна и поведение на мутра ,няма да коментирам интелекта .но ни чака шоу .
238
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Do 271abe milicionere, sega e Boiko na Vlast. Razhodite na Parvanov sa izvestni. Ne badi tolkova plitkoumen...
237
1
 
2
 
! Отговори
any преди 13 години
Само да напомня на тези, които не помнят даже какво са яли вчера, че "солиден тил на осигурено здравеопазване" не се прави за една година. Къде е тила от последните 20 години предимно соц.-управление. Ами от социализма? Като се има предвид, че Първанов е историк, това е изключително цинично от негова страна. Но какво да се прави - като не останаха други аргументи в цялата световна история... ще се мъчи да бий на "мъжко самочувствие". :D
236
3
 
13
 
! Отговори
До тарикат Гоце преди 13 години
Гоце като се махнеш ще разберем колко медала си раздал и колко народна пара си профукал за сафарита И това ми било президент
235
7
 
6
 
! Отговори
Цецко преди 13 години
Евала на Първанката! Има опасност следващият президент да бъде много смачкан...
234
4
 
12
 
! Отговори
ian преди 13 години
да си гледа любовниците, че малко му остана
233
2
 
16
 
! Отговори
гого преди 13 години
Първанка бъди мъж с самочувствие недей да ревеш след като те махнат от кабинета
232
2
 
11
 
! Отговори
.................... преди 13 години
"Присмял се гърбав на щърбав". От кого съвет ще взема Б.Б. Смешно !
231
1
 
6
 
! Отговори
мале мале преди 13 години
хиххихихи а къде е твоето мъжко самочувствие.когато си президент трябва ама много премерено трябва да си мериш думичките ,за такова нещо в Япония щяха да го свалят от власт на секундата нямаше да го търпят и 5 минути .Директно си прави гаргара на чужд гръб.Гледах интервюто даже и саркастичната усмивка с която завърши ,нямам думи ама да внимава щото утре пак ще оставят президенството без пари хахахаххаа
230
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
първанката-гоце е нагъл крадец.оставка.и тези от герб оставка.политиците оставете ни обикновените хора на спокойствие .взехте ни живота толкова сте алчни всички.
229
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много сте смешни с искане за оставка на ББ--е как за една година искате да оправи батаците ,трупани с десетилетия?Не видяхте ли хеликоптера какво показа?Ето къде изтичат парите.Някои от тези дето живеят там могат да платят външния дълг на БГ,но са си го прибрали за тях....Нямало за здравеопазване--ами само един от тези да се бръкне и ще сме ОК.
228
2
 
4
 
! Отговори
Ганчо преди 13 години
Човека си призна ,че толкова си може.Ако някой се е заблуждавал,че тоя има управленски капацитет сега нека слуша какво казва човека.
227
6
 
2
 
! Отговори
one 4enge story преди 13 години
Дон Цеци не е в часссъ!Недоверчивото вотче е подадедно заради здравите батаци в здравеопазването. Трима топ мед администратори бяха изританаи по най различни причини, а за четвъртият бата Бойко казва че му бил хвърлил меракът преди 10 месеца. Мерак за какво? Като има булка и мерак ще има! Защо ни докара милала баба Яга от некаква си разпределителна бензиностанция....Та Цецко не е в час защото стаа хортувка за мед, а он че ми казва за МВРето успехите.За МВРето никой не бута бате Цецо, Там той е железн. га фанал га пущили, га пак фанал, абе има движение из криминалните среди. Още повече че бате Цецко ни каза, че топ бандюгите били 300 на бройййй. Ха са да видиме на ден по един да беше фатал като се почнеше от 01 Януари- са щехме да имаме поне два месеца цела държава без нито един бандит от групата на 300те.И да отбележиме, батко Цецко ефективно е закопчал само приятелят на Бойко и още двама други , които са приятели на некой друг. Демееек цел един процент от бандитите за които бате Цецо ни каза че са преброени, знаат се кои са, той ги знае, или познава, ??? кво а леле небе , обратно всички бандити знаят кой е бате Цецо и затова си хората праа бандюлици бандюлици та бандюлици та му бегат с фераритата из правите завои а он ги изчева на последнио завой, га ги пуснат у дупката, та брже он оди с багеро да ги изкопа дорде не ДНКато на утрепаният от килър убиец не е ферментирало????Бате Цеци, бате Цеци, хубаво е че ГЕРБ имал и положителни резултатаи, ама вотчетоп е за здравите отрицателни резултати в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, а то не зависи от това дали си мушнал в каушът едва един %, едва един процент от тези обявени бандити , които познавали Цецо, да не каеме че он ги познава. И гей народе, бате Цецко е похарчил народна пара за да смачка 1% от бандитите и в същото време той води в класацията на влюбените българи. еми ако са питали останали 297 бандита , абе пичове, абе хурки, аресвате ли дон Цецко, обичате ли го, ще гласувате ли за него- целата бандитскла маса в БГ до един се кълне че като погледнели как Цецо се справя с работата, че го обичат, че му се радват и че с него могат да стигнат далеко в своето развитие...плаче ми се, гнус ме е, отратителна пиярщина която се елепнала по страниците и на най долните порнографии, а да не споменаваме талавизията с излъчването на сериалът "Тримата *** от приказката за 300тате бандита и Али Цеци"
226
4
 
9
 
! Отговори
1 преди 13 години
Бойко да си подава оставката щото нищо не направи.Народа мизерства, а той ми седнал с приятела си акции да прави и да ни харчат паричките.Първанов пък не му прави чест изказвания от този род.Предвид поста, който заема не му отива.Народа е достатъчно умен за да си направи равносметката за управлението на държавата.Бих ви посъветвала следното..Бъдете мъже и двамата и се дръжте като такива!
225
4
 
7
 
! Отговори
Сънчо преди 13 години
Мили деца, тази вечер приказката е за баба Яга и нейната мъка от липсата на мъжественост сред чадата й. Те са известни като "червени прашки". Комплексираните прашки винаги най-много плюят и набеждават в собствените си грехове надарените опоненти. Които са им неподвластни, разбира се, нито достижими, дори насън, за скромните възможности на прашките. Мили деца, на прашките можем само да състрадаваме. Но никой не може да им помогне. Вече.
224
2
 
6
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Възможна е все още оставка на премиера и така трябва да стане, ако цяла Европа продължава, а тя сигурно ще, да е в стачки срещу нелогичното и незаслужено обедняване на редовия европеец от рецесията. Отпочне ли второ действие на рецесията, това е краят на тишината, прилично казано, в ЕС. Европа почва преориентация, но в никакъв случай надясно. Решението ще се търси някъде по средата и по вляво. Бесепарите не желаят властта СЕГА. Що? Нека те са СЕГА, а Борисов така и така е ПОСЛЕ ПАК.
223
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво бе. Боко изхарчи резерва за глупости, срина образованието и здравеопазването, подписа договори за 5-6-7 години напред и дига ръцете - "Толкова мога, подавам оставка". Ми да, то като вече няма откъде да харчиш като луд как ще можеш? О, чакай, още не си изтеглил милиарди заеми от Световната Банка, бившето работно място на Дянков. Като ги изтеглиш и изхарчиш тогава ще подадеш оставка. То след това, който и да дойде на власт... сещайте се.
222
6
 
9
 
! Отговори
Ванко преди 13 години
Моля не обиждайте простите, педофилите и селяните като ги сравнявате с Параванов!