Дянков: Гордея се с този бюджет

Финансист №1 имал подкрепата на цялото правителство
Обновена: 11 ное 2010 18:25 | 11 ное 2010 18:24,
110
Дянков: Гордея се с този бюджет
Снимка: БГНЕС

„Разумът надделя и Бюджет 2011 – бюджет на стабилността, вече мина на първо четене. Гордея се с този бюджет“, заяви финансовият министър Симеон Дянков в кулоарите на НС.

Той се похвали, че в бюджета за 2011 г. има половин милиард лева повече за здравеопазване.

„Това е най-големият бюджет за здравеопазване в цялата история на България. В него се отделят повече пари и за инвестиции в инфраструктура, която ще изтегли икономиката напред“, изтъкна още финансовият министър.

Относно критиките на опозицията, че представителите на кабинета не са взели участие в дебатите по бюджета, Дянков коментира:

„Правителството вече си беше свършило работата в многото разговори, дебати, преди бюджетът да влезе в МС и да се приеме. Сега беше работа на депутатите. Работим заедно с тях и ще работим между първо и второ четене. Имам подкрепата на цялото правителство”.

„Работа на опозицията е да критикува, работата на управляващите е да си вършат работата и да я вършат така, че целият народ да е по-добре с този бюджет”, допълни Дянков.

Бюджетът за 2011 г. беше приет от НС само с гласовете на ГЕРБ и "Атака". 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: бюджет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
0
 
! Отговори
Депутат преди 13 години
Шашавото си е шашаво и такова си остава до гроб - ти го плюеш, а то мисли:-росица ми пада.
104
0
 
0
 
! Отговори
Re преди 13 години
Защото тогава много хора взимаха кредити и се харчеше повече от произведеното. Е това не го разбирате и си правите грешните изводи за по-доброто състояние. А освен това са намалели и приходите от емигрантите. Просто е за разбиране, ама зависи дали слушате и мислите или само вЕрвате на станишевите сподвижници.
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В новия бюджет за подслушвателна дейност се отделят 110 млн.лв, а за култура - 85 млн.лв.
102
0
 
0
 
! Отговори
От мен преди 13 години
Лошото е ,че от ББ нищо не зависи. Неможе да мръдне този американски парашутист. Не е случайност идването му В България. Задачата му е да съсипе икономиката съвсем.
101
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 13 години
От какво си доволен Дянков, от добрия бюджет ли?При Орешарски имаше пари за всички. Не се бий в гърдите, че това е най добрия бюджет. Къде ти са социалните придобивки, къде е грижата ти за народа. С увеличаване на цени и замразяване на доходи не става. Като си толкова умен, защо не измислиш хапчета, като глътнем по едно и цял месец да не мислим за ядене.Ама каквото и да ти кажат на теб не ти пука. Ти си спуснат с парашут да съсипеш всичко, що е останало. Време е да си ходиш.
100
1
 
1
 
! Отговори
пепи55 преди 13 години
Ама вие какво искате ?! Да каже, че не е добър бюджета ли? Ама нашия верен индикатор е джоба.
99
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама тая розова вратовръзчица много му тича а
98
2
 
8
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Не мога да проумея как човек при това министър ще се гордее с падението си . Поне да си замълчи защото актулизацията му догодина ще е съпроводена с оставката му.
97
2
 
5
 
! Отговори
КУРТИ преди 13 години
ЧАК ПЪК ДА СЕ ГОРДЕЕШ ,А ПО ЛЕКО флик ,ставаш смешен пак
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Големи сме специалисти по всичко! Само се оплакваме, искаме някой друг да ни свърши работата! Погледнете обективно! Българинът разбира най-много от футбол и политика, а и в двете сме гола вода, ама дава акъл как би трябвало да станат работите. Жалка картинка...
95
1
 
11
 
! Отговори
kapo преди 13 години
Ами Орешарски разпределяше и по-малко пари, а всички бяха доволни. И излишък оставаше.
94
11
 
5
 
! Отговори
Политолог преди 13 години
Червените крадливи *** пак са оакали сайта. Докога, бе, другари???
93
6
 
11
 
! Отговори
БКП преди 13 години
Е КАК ДА РАЗБЕРЕШ ЗАЩО БОКО ТИКВАТА ИЗВЕСТЕН И КАТО,ЛЕНТАТА,СНИМКАТА,БАТМАНА ,НО НАИ-ВЕЧЕ КАТО ПРЕМИЕРА,ДЪРЖИ ТОЯ НЕДОРАЗВИТ *** ДЯНКОВ НА ВЛАСТ,НЕ ТОИ А ДЯНКОВ ДЪРЖИ НЕГО НА ВЛАСТ ИЛИ ПО ТОЧНО САЩ И ДРУГАРИТЕ ИМ ДЪРЖАТ ДЯНКОВ,А БОКО Е РЕКЛАМАТА ЗА ТАКИВА *** КАТО ТЕБ И БЮЛЕТИНАТА ТИ НА ИЗБОРИТЕ.РАЗБРА ЛИ СЕГА КОИ Е ШЕФ И КОИ СНИМКАДЖИЯТА.ТЕЯ ДВАМАТА СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО СА ГИ ТУРНАЛИ ДА ПОРОБЯТ БГ.ЩЕ НИ Е..Т ДО ГРОБ.МНОГО СКОРО НИЕ ЩЕ ВИ Е..М ГеиРБЕРИ ДО ГРОБ.САИТАТ МАЛИ Е НЕУТРАЛЕН.....
92
5
 
9
 
! Отговори
БГ преди 13 години
ДО N: 35 "ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ" Е ГОСПОДА ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ ИМА НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО И ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ВАШЕТО 15 МЕСЕЧНО УПРАВЛЕНИЕ. ЕТО БИВШИ "ВЕРВАЩИ" ЗАПОЧВАТ ДА МИСЛЯТ И ДА НЕ ВЯРВАТ.И ТОВА НЕВЯРВАНЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧВА ЕКСПОНЕНЦИАЛ- НО С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО.КАТАЛИЗАТОР НА ПРОЦЕСА ЩЕ БЪДЕ И НАСТЪПВА- ЩАТА ЗИМА И ПРЕДСТОЯЩАТА ДВУЦИФРЕНА ИНФЛАЦИЯ. ДА ГОСПОДА ЛЕДОВЕТЕ СЕ ПУКАТ !!!!!!!! ЛОШИ НОВИНИ ЗА гоце Со. НЕМА "ВЕРВАЩИ"! С КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪП- НИЦИ И КРАДЦИ гоцето ЩЕ ВЪЗРАЖДА БЪЛГАРИЯ.....
91
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Егати бюджета:) Ръст на брутния вътрешен продукт-приходите за бюджета почти същите:) Май са заложили и некадърността на контролните органи и предвидената контрабанда от гербаджиите:)))
90
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** НЕЩАСТЕН ЗА КАКЪВ БЮДЖЕТ МИ ГОВОРИШ, ЕБАХТА МАЙКАТА НА БЪЛГАРИЯ С БОЙКО ТИКВАТА, Я ВЗЕМИ СЕ СКРИИ!
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Приятели, братя.Нека Всички да се обединим под една идея.Нека изметем клептокрацията в България.Нека сами да променим бъдещето си.Гражданско Движение Хан АспарухОчаквайте го тези дни.Всеки без значение, е добре дошъл.Истинска Демокрация, а не Клептокрация !
88
3
 
12
 
! Отговори
Аре малко по... преди 13 години
Що си мислите, че държавата може да направи бюджет, от който всички да са на кеф? Има примерно разчет за БВП 60 млрд. лв. и ролята на правителството е да го разпредели балансирано. Може ли да разпредели 70 млрд. та да има повече доволни? Сигурно ако отпечатат 10 млрд., но без покритие, т.е. инфлация -това ли искате? Колко от вас разсъждават, че разхода е в границите на прихода, а не на желанието? С някой коментари приличате на ***, които искат да не работят, ама да имат жилище, пари и т.н.
87
3
 
20
 
! Отговори
Кабак Сурат преди 13 години
Аз пък днес цял ден рязах ленти и ходих по полуобекти.От догодина на цели обекти.
86
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
България -- рай за финансисти като Дянков--положението вместо да става по лошо,направо става нетърпимо !!!