Дончева: Борисов се къпе в любовта на бившата ДС

Бившите служби са свързани с възкачването му на престола, смята тя
Обновена: 16 дек 2010 11:06 | 16 дек 2010 11:06,
172
Дончева: Борисов се къпе в любовта на бившата ДС
Снимка: БГНЕС

"Бойко Борисов много обича да се къпе в народната любов и мисля, в любовта на бившата ДС, която е пряко свързана с неговото възкачване на "престола".

Николай Младенов ще има проблеми с това нещо и Бойко Борисов няма да му застане зад гърба". Това каза лидерът на Движение 21 Татяна Дончева пред Нова телевизия.

"Работата на силовите групировки в България, тяхното създаване и основните им фигури са работата на бившата ДС. Бойко Борисов дори като такъв е свързан с тези процеси, свързан е по линията на ДС с това, че охраняваше Симеон Сакскобургготски и Тодор Живков, защото тези хора не са охранявани от хората, които те са преценили, просто така. Бойко Борисов е свързан с парите по отношение на бившата ДС – и с парите, които са в СИБанк, и т.н. Но не се бойте – времето ще нареди пъзела", каза Дончева.

Още по темата

"БСП също не може и не бива да бъде партия на бившата ДС, а тя прави всичко възможно 20 г. да бъде възприемана така", смята още тя.

Според нея не може целият кабинет на Георги Първанов да бъде от агенти на бившата ДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сякаш тези доносници са ни ги пратили от небето,и те са от комунистическата ***.Впрочем,90% от парламентарната група на Герб са комунистически ***............само дето Бойко не е
163
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
4erwena izvadka ot intervjuto. ima6e i drugi geroj -5-kov, KAL-fin i tn
162
0
 
2
 
! Отговори
а преди 13 години
Мая Христова е заемала мениджърски позиции в редица проекти на Световната банка, Европейската банка за възстановяване и развитие, програма ФАР и други, свързани с насърчаване развитието на енергийните технологии и енергийна ефективност, преструктурирането на сектора, изготвяне на анализи, прогнози и консултации за Националната електрическа компания, Държавната комисия за енергийно регулиране, "Топлофикация - София", мини "Марица - Изток" и т.н.
161
0
 
3
 
! Отговори
an преди 13 години
6TOM E GOTIN, SIGURNO SI MU PRAVIL/A/ SVIRAKA.
160
0
 
5
 
! Отговори
an преди 13 години
ISTINATA E SAMO EDNA. DECATA NA BIV6ITE 4ENGETA OT DS, KOMANDVAT 21 GODINI MUTRESTANIQ. KOI OBOKNOVEN 4OVEK, KOITO NEE OT HORATA NA DS, MOJE DA SE DOBERE DO VLASTA? O6TE NE SEE RODIL TAKAV. 21 GODINIO NI UPRAVLQVAT 4ENGETATA, I DECATA NA TEZI 4ENGETA. KOITO NEE SAGLASEN S MEN, DA MI PI6E MINUS.
159
1
 
5
 
! Отговори
как вървят тиквите ? преди 13 години
Бойко, как вървят тиквите на пазара?
158
2
 
4
 
! Отговори
kadrovika преди 13 години
KAKVO SE PRAVI BORISOV NA "VODA NE NAPITA"? TA TOI BE6E AGENT NA DS KATO OFICER OT POJARNATA. RUKOVODE6E GO OPERATIVEN RABOTNIK KRASIMIR KRUSTEV SOFIISKO GRADSKO UPRAVLENIE - MVR. NO KATO GLAVEN SEKRETAR SI IZ4ISTI DOSIETO. DON4EVA E MNOGO PRAVA V EDNO, KRADECA VIKA DRUJTE KRADECA. KAKUV E BA6TATA NA CVETELINA BORISLAVOVA? NE BE LI I TOI OT DS? VSI4KO TOVA E ZA OTVLI4ANE A VNIMANIETO OT UJASNOTO SUSTIQNIE NA DURJAVATA.VMESTOI IKONOMIKA IMAME SKANDALI A TE NE PULNQT HAZNATA. GLASUVAITE ZA GERB!
157
1
 
3
 
! Отговори
а преди 13 години
Всъщност Борисов разполага с достъп до немислими за мен информационни масиви, стига да иска би могъл да провери ... Все пак кадровите решения не са мои ... И предполагам, че никога няма да са ... Редно е той да се интересува повече. Може би следваше да проучи в кои точно проекти "за преструктуриране в енергетиката" е участвал, какви по точно консултантски сделки и т.н. Не знам, аз само си мисля, че нищо не е от днес ...
156
0
 
3
 
! Отговори
а преди 13 години
Е, аз също ... не съм и биограф, но така с периферното зрение виждам ...
155
0
 
3
 
! Отговори
kukoto преди 13 години
Щом твърдиш нещо би трябвало да знаеш. Аз също не съм кадровник на Герб но нямам време да се ровя за "личности" като Мая!
154
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Дамата която не се притеснява от тишината в спалнята си има притеснения за Бойко Борисов.И както винаги нейните прогнози и твърдения не се сбъдват - пак ще бъде разочарована.Някаква ревност изпитва май - така или иначе и двамата с Бойко се къпят в любовта на ДС но май към Бойко любовта прелива а това е проблем за Танчето.Първанов, Борисов и кой ли още са пред нея.
153
1
 
3
 
! Отговори
а преди 13 години
Ще ти стане, ако се позаровиш в инфото ... Аз не съм кадровикът на ГЕРБ, той по - добре от мене би трябвало да знае ... Ако не знае, то ...
152
0
 
3
 
! Отговори
roki преди 13 години
darjavna sigurnost koiato po socialistichesko vreme presledvashe disidentite a te sa borci za svoboda i choveshki prava sega pak upravliava balgaria.osnovnata chast ot ds e v gerb.---donosnik---toi misleshe se za golemec,a vsashtnost be edin glupec.sas svoite principi sega,da smae iskashe sveta.no cherna kotka patia mu mina,za smiah toi stana v horskite usta.podloga beshe toi dobra,nagajdashe se i propia.navsiakade kraji sluhti,naroda si da natopi.za glavna slujbica skimti,palzi i lazi po ochi d
151
0
 
6
 
! Отговори
а преди 13 години
За да се случи бленуваната от българите промяна, трябва да стане чудо и във властта да попадне някои случаен, някой изпуснат, някой необременен, но това е много малко вероятно, нито нашите, нито чуждите ще го допуснат през цедката, та до там, че да е определящ...
150
1
 
3
 
! Отговори
kukoto do 151 преди 13 години
Какъв стар кадър е Мая Христова,че нещо не става ясно?
149
0
 
3
 
! Отговори
extr3m1st преди 13 години
Абе к'ва родолюбива цел.. в днешно време, всичко е пари..въпроса е, тия пари дето ги стискат, да спрат да ги стискат.. да ги пуснат, да се завъртят в икономиката...те пак при тях ще се върнат, не е ли така? Само че "вълка сит и агнето цяло" Щото хората, като са доволни, като имат прилична работа и не се чудят постоянно как да свързват двата края, няма да им пука толкова много, кой и по колко краде...ама сега...те си стискат парите и власта, а народа кучета го яли...
148
0
 
4
 
! Отговори
а преди 13 години
Така вече 20 години завъртат порочната спирала и после пак се връщат на власт, за да я отстъпят "другиму" (пак за малко). Това е вече доказано (не се нуждае от доказване, демек), че Борисов напуска МВР, защото е отказал да се деполитизира, а тогава познай на коя партия е бил член?!
147
0
 
6
 
! Отговори
а преди 13 години
Доколкото го познавам е възможно да се обърне срещу "създателите си", но знам, че няма да е с "родолюбива цел", а дрои по - користна от тяхната ... Това, което се опитвам да кажа е, че може после да се нуждаем от "спасител", който да ни избави и от този "спасител". Пак ще се върна към мъдрия български народ: "Ела зло, че без тебе по - зло ..."
146
0
 
6
 
! Отговори
а преди 13 години
Това, което се опитвам да кажа е, че промяната, която чакаме пак няма да се случи, не и през този мандат ... Мъдрия български народ го е казал по - кратко: "Пременил се Илия, пак в тия!" Това, което се случва е далече от "промяна", по - скоро е мимикрия (имитация на промяна и малко финно пренастройване на струните). Така смятам.
145
1
 
2
 
! Отговори
extr3m1st преди 13 години
Всъщност, всеки знае, че Бойка не е случаен в БГ! Но знаеш ли .. аз се надявам, че се обърнал срещу своите създатели, защото - да! Шанс да ГЕРБ да е създадена от въпросните "кукловоди" е голям, но аз в крайна сметка се надявам, че рано или късно, ще стъпят накриво и рано или късно, някое от създанията им (НДСВ, ДПС и т.н.) ще се обърне срещу тях и НАЙ-НАКРАЯ, ще ги изрита от власта! А дали ще е за добро или за лошо - няма да разберем днес, нито утре... и след година няма да е...