ДС пипалата са навсякъде. Отсечете ги, зове Командира

"Битката ще е тежка, но Бойко не трябва да отстъпва на Гоце"
Обновена: 20 дек 2010 15:14 | 17 дек 2010 09:23,
503
ДС пипалата са навсякъде. Отсечете ги, зове Командира
Снимка: БГНЕС

"Тежка ще е битката на премиера и на външния министър със защитника на бившите служители на Държавна сигурност, доносника на ДС, президента на страната - "Гоце".

Още по темата
Това обяви пред bTV лидерът на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван Костов.

"Комисията по досиетата си свърши работата в рамките на нейните правомощия. Волята, която полагат министър-председателят и министърът на външните работи да решат въпроса е повече от похвална", каза още Командира.

"Президентът е заинтересован и за тантото", каза той в отговор на въпрос дали ще се стигне до ситуация танто за танто – премиерът се разделя с Божидар Димитров, а президентът подписва указа за освобождаване на посланиците.

"Предстои тежка битка и аз пожелавам на Бойко да не отстъпва този път", добави лидерът на ДСБ.

ДС като котва ни държи към миналото

"Трябва да бъде прочистена и енергетиката, тъй като там има много защитници на интересите на чужда държава. Изобщо трябва да се изчисти държавата", призова бившият премиер на страната.

Според него, ако това стане, България ще излезе на съвсем друг път за развитие.

"Ще се откъснем от нещо, което като котва ни държи към миналото", заяви Костов.

Той припомни предложенията на ДСБ за промени в Закона за администрацията, да бъде въведена радикална лустрация, което обаче бе отменено от Конституционния съд.

"Общата логика е, че навсякъде в администрацията бившият репресивен апарат е разположил свои служители", допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още по темата: Бойко БорисовГоце
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
469
4
 
17
 
! Отговори
bg преди 13 години
NAI -NAI GOLEMIJA KRADEZ GARGANEL KRIV4O
468
7
 
21
 
! Отговори
В.Димитров-Ейси преди 13 години
Приятели,ето Ви на разположение един добър ,ама наистина много добър материал свързан с ПРЕСТЪПНИКА и ДОЛНОПРОБНИЯ ЛЪЖЕЦ Иван Костов*
467
3
 
21
 
! Отговори
д456 преди 13 години
ИВАНЕ НИКАДЕ НЕ ВИДЯХ ,, НИЕ ЩЕ ПОМОГНЕМ,, САМО ИСКАМЕ И ТРЯБВА, СТИГА СЪС ТОВА ИНТРИГАНТСТВО , взимаите се във ръце че ще стане късно,
466
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tozi kostov e nay golemiya kradets v bg po narodnost e vlah (***)
465
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
костов като типичен *** седи от страни и само налива масло в огъня където си мерят *** борисов и първанката , неговата логика е стара като света -,, докато се карат кучетата , котката си прави каквото иска ,, така че разделяй и владей все още за него е най голямата цел и той за момента добре се справя
464
7
 
29
 
! Отговори
САМО ЛУСТРАЦИЯ .... преди 13 години
....ЗА ЧЕРВЕНИТЕ *** В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И ПО ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИ !ИЗГОНЕТЕ ,КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** И АГЕНТИТЕ НА ДС ОТ ДИПЛОМАЦИЯТА И ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА!КОСТОВ --ПРЕЗИДЕНТ!САМО ТАКА СЕ ИЗЛИЗА .....ОТ "***" !!!!!!!!!!!!!!!!!!
463
11
 
21
 
! Отговори
Разобличителя преди 13 години
Костов,теб хората те разбраха що за подлец си.Ти беше основният участник в планът "Ран-ът",който има за цел унищожаване на България.Защо не кажеш колко са дълги пипалата на масоните в страната ни а?Нека да отсечем тях а? Това ти никога не можеш да го кажеш, защото веднага ще се сбогуваш с политическата си кариера.
462
2
 
26
 
! Отговори
Не факти,а лъжи преди 13 години
Вчера пак попаднах на някакъв,говорещ за Костов.Имаше цяло нагласено интервю с Дачков.Познатите неща-Луканов,ГРУ,тнт.Плюеше Костов,а заставаше зад думите на Бонев,Парамов.Това последното ми се стори показателно за някои неща.Никой досега не е имал доказателства за Костов-нито за "кражбите",нито за Луканов,още по-малко за ГРУ,КГБ или МОСАД!Просто преподвърждаваме думите на Колю Парамов и др ДС агенти!И всички казват-НЯМАМЕ доказателства,"изгоряха"-но вие,ТРЯБВА да ни вярвате!Вярвай на ДС!
461
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
1-2-3 чаши и ще ви мине
460
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Десети ноември беше просто един цирк, който нищо не промени. Преди всичко беше на БКП и сега всичко е на БКП.
459
3
 
20
 
! Отговори
Панев преди 13 години
Не ни занимавайте с глупости господа политици. Проблемите ни са други.
458
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не би втория да е другия Първанов, дето ББ го направи шеф на НЕК и той като президента е от някакво незнайно пернишко село и сигурно са рода.
457
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Атанасов разказа, че съществува секретен договор между България и Съветския съюз, според койтобългарската страна се задължава да изпраща всеки новоназначен офицер на едногодишен курс в специалните служби на Русия.Това означава, че всеки наш офицер е минавал през Съветския съюз, там им се правят досиетата. В последствие те участват в обезпечителни операции на съветските специални служби, каза Атанасов. Той обаче е убеден, че никога няма да стане ясно кои от осветените сега посланици са били вербуван от КГБ.Атанасов припомни скандала от 2004 г. когато малко след като бяхме приети в НАТО,Брюксел даде отказ на номинирания от България посланик в пакта Емил Вълев.След проверката се установи, че този човек е бил агент на американския отдел на Държавна сигурност, каза бившият шеф на НСС и допълни: Този човек сега е външнополитически секретар на Първанов.Атанасов беше категоричен, чеДържавна сигурност продължава да действа и една от най-големите й победи е че е успяла да овладее най-високия пост на държавата чрез Първанов.
456
7
 
23
 
! Отговори
ГАРГАМУЛ..... преди 13 години
Най първо трябва да се изрита в.г.з. главният интригант на Републиката, ГАРГАМУЛ.....
455
8
 
21
 
! Отговори
главният интригант преди 13 години
Най първо трябва да се изрита главният интригант на Републиката, ГАРГАМУЛ.....
454
15
 
30
 
! Отговори
ПИНОЧЕТ преди 13 години
Най-умния политик в България!КОСТОВ - ПРЕЗИДЕНТ! Това ще бъде,колкото и да плюете!Да пребъде СИНЯТА КОАЛИЦИЯ! АМИН! ДАЙ БОЖЕ!
453
0
 
29
 
! Отговори
Голяма тайна ! преди 13 години
Има едни много древен бизнес, от които се правят големи пари. Бизнеса е стар, но правилата му са почти едни и същи вече хиляди години.Колкото е по-*** народът, толкова по-големи с печалбите на биснесмените.Понякога народът е наричан - избиратели, а бизнесмените - политици...........сетихте се кой е бизнеса, нали ?
452
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На следващите избори Костов няма да бъде в парламента... и е време да бъде съден. Нека обясни всичко за планът Ран -Ът, за приватизационите сделки и унищожаването на икономиката ни по западна поръчка...Рано или късно чадъра над него ще зе затвори и ...точно от това го е страх, сега е в позиция на въжеиграч. Свърши мръсната работа с небивал ентусиазъм...За предателите - продажници няма давност, няма забрава, няма прошка.
451
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костоващината не е само скудоумие - това е диагноза. Няма човек с грам пипе в кратуната, който да славослови безкористно най-големия икономически престъпник в българската история. Пфу!
450
2
 
27
 
! Отговори
BIG AL преди 13 години
След като преди 2-3 години беше смачкана тезата на ДС - мутрите , че "служили" на България !!??/ , започнаха да а пробутват "новата" си демагогия - че имало "добри" /шпиони/ и 'лоши" от ДС / тези от 6-то и доносниците /..Даже с нов "нюанс- на Гоце- че с тяхна помощ сме влезли в НАТО и ЕС !!??...))Както писах не веднъж , борбата им е ЛИЧНА - на две-три- глутници , от ЕДНА и СЪЩА пасмина..Червените *** .." Законът бил лош, защото НЕ правел разлика, между двете глутници ..)) ЗАЩО бил приет такъв закон ? и прочие ..Последната "теза' на ДС - мутри, от едната глутница ...Имаме си работа с един посредствен популист , демагог и лъжец - от техното- червеното котило ..Може всички да сме грешни , неопитни и допускали грешки , но ТЕЗИ - са типове..Мошеници и ..долни червени ***...Прочитане на целия коментар ...ФАКТ...