Пари не сме взели, кълнат се отцепниците от РЗС

Матов и Колев с блестящ синхрон на версиите си
Обновена: 21 яну 2011 14:55 | 21 яну 2011 13:15,
149
Пари не сме взели, кълнат се отцепниците от РЗС
"Мокрото парти" провокирало Колев и Матов да се отцепят от РЗС. Снимка: Булфото

Дарин Матов, независим депутат: „Никой не ми е предлагал пари, никой не ме е убеждавал, никой не ме е притискал. По никакъв начин никой не ми е и намеквал за някакви финикийски знаци. И аз, за да бъда конкретен, казах вчера, че ще се явя на детектор на лъжата – ако трябва в България или в чужбина, за да се провери дали съм получавал”.

Димитър Колев, независим депутат: „Никога не са ми предлагали пари, никой не ме е натискал, сам съм си взел решението. Казах ви, че има напрежение, тлееше от месеци. За тези думи, които казвам, мога да се подложа на детектор на лъжата – дали е в България, дали е в някоя друга страна членка на ЕС”.

Точно с тези няколко фрази двамата депутати отцепници от РЗС, които вчера два пъти се изправиха и казаха „за” Бойко Борисов, отговориха на един и същ въпрос – взели ли сте пари.

Матов и Колев се присъединиха към по-голямата група на независимите депутати в парламента и направиха другата група на независими (от РЗС) – Малцинство.

Още по темата
20 яну 2011 18:16
1173

И Матов, и Колев твърдят, че от месеци са недоволни, но си мълчали. Чашата обаче преляла след вчерашното „мокро парти” в парламента, реализирано от депутата Емил Василев.

„Аз смятам, че в момента в България никой няма полза от скандалите, които се вихрят. На нас ни трябват позитивни събития, които да обединят нацията ни”, каза Дарин Матов.

„Не можем да бъдем яростна, бясна опозиция и да участваме в компроматна война, без да посочваме алтернатива на Борисов. Аз точно казах каква е алтернативата – служебен кабинет на Първанов”, аргументира действията си Колев.

Той допълни, че е пратен в парламента от перничани. Като техен представител не можел да участва в „улични безредици”.

Трибуната на парламента, според него, била място, на което хората ставали известни.

„А не да се използва за заливане с вода и такива неща. В такова нещо не мога да участвам, извън моето амплоа е”, убеждаваше Колев.

Според него в партията трябва да бъде потърсена отговорност на огромния спад на доверие. От 4,1%, с които РЗС влезли в парламента, стигнали до 0,4%, а през последните дни пак имало малко повишение, но до 1,4%.

Димитър Колев все пак не си позволи да поиска публично оставката на Яне Янев. Дарин Матов също каза, че ще запази добрите си отношения с него, както и с всички свои бивши колеги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
2
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Дарин Матов е един достоен, умен и чувствителен човек. Истината за всичко, което се случва не е толкова прозрачна и елементарна, колкото ни се иска да е. Някой ден всичко излиза наяве,затова не бързайте да съдите хората по това, което е на повърхността. Дъното на историята е много дълбоко...
133
1
 
1
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЯНЕ ЕДИНСТВЕН ОТ ДЕСНИТЕ НЕПРЕДЕДЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ГЛАСУВА ПРОТИВ.НА ВОТА И НА ПАРТИИТЕ И НА ДЕПУТАТИТЕ ИМ ПАДНАХА МАСКИТЕ.
132
1
 
1
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Към това може да се добави, че в политиката нищо не става случайно. След време, когато тези двамата престанат да бъдат депутати, ще бъде интересно да се види на кави топли службици ще ги настанят.
131
0
 
1
 
! Отговори
George11 преди 13 години
Аз смятам, че в момента в България никой няма полза от скандалите, които се вихрят. На нас ни трябват позитивни събития, които да обединят нацията ни, каза Дарин Матов. Не можем да бъдем яростна, бясна опозиция и да участваме в компроматна война, без да посочваме алтернатива на Борисов. Аз точно казах каква е алтернативата служебен кабинет на Първанов, аргументира действи ята си Колев. Какво повече да добавим към тези изказвания?
130
0
 
1
 
! Отговори
George11 преди 13 години
РЗС възникна като партия, контролирана от ДАНС и се захранва с компромати и СРС-та, "изтеглени" от тази институция. Този вариант със СРС-тата е почерпен от преди 15-20 години, когато БСП и СДС, а впоследствие люспите от СДС се зам еряха с компромати. Мисля,че пресата от 2 седмици се пресити с новини от Ян ев и Галерия,така че медиите силно намалиха "дажбата". Може би Я.Янев трябва да смени "профила" на политиката на РЗС, иначе ще си останат само тримата с адвокат Василев и доц.Семов.
129
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отцепниците: "Не бяхме ние, даже и Бойко каза, че Станишев ни с.ра в гащите...."
128
4
 
1
 
! Отговори
Бс преди 13 години
Странно как само в тоя сайт има толкова много мишки и разни очаяни *** да оплюват ГЕРБ и АТАКА, докато същевременно подкрепата на народа към тях е 2 пъти по висока от на всички други партии взети заедно.За всеки с малко мозък е ясно,че ГЕРБ ще е големият победител на идните избори,колкото и да се впрягате.
127
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
6.Котараците на Бойко,карат наи скъпите коли-единят е с най-новото ферари-бяло,а другият със наи-новото ферари но червено.7.Всички държавни пари минават през на Бойко банката -СИ БОЙКО БАНК8.ЗА всичко е виновен Станишев.
126
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ-терор,милиционерщина,популизъм.Основни правила:1.Всеки се подслушва и се тероризира и рекетира.2.Всеки ,който каже нещо против герб-в затвора.3.Ако някой преви престъпления и контрабанда,за него закона не важи ,ако е приятел и плаща на Бойко,тези който не са в тази графа-затвор.4.Ако се проверява фабрика за бира на приятел на Бойко,той се обажда и всички проверяващи спират проверките и се включват в контрабандата.5.Всички големи проекти се печетят от Бойковите котараци
125
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре са инструктирани от Бойко и милиционерчетата му гъзолизчета,само че да ги бяха инструктирали да отговарят различно на въпроса взехте ли пари ,явно са били заедно на инструктажа какво да говорят при малумните ченгета
124
1
 
1
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Проучванията не са верни! Много са му 0.4% на РЗС! За тях ще има да се бори, но те ще му стигнат само за път до кофите.
123
1
 
3
 
! Отговори
Гостъ преди 13 години
Да , НО парите бяха разменени между .... и тях !!!
122
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До преди 2 седмици г-н Матов в личен разговор се кълнеше , че никога няма да напусне РЗС- само ако заплашат дъщерите му. Или това е станало или 150 000 лв. Той беше един от тези ,които се наредиха за безплатни телефончета. Да им е честит на ГЕРБ
121
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На Колев , не са му предлагали пари - обещали са му пост. Обществена тайна е неистовото му желание за кмет на Перник.На местните избори за награда ще бъде кандидат на ГЕРБ за кмет на Перник.
120
0
 
1
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
=
119
4
 
3
 
! Отговори
Стария преди 13 години
Отговорете на следния въпрос: Има ли нужда нашето общество от хора опозиция, депутати, журналисти, интелектуалци и др., които да разкриват далаверите на управляващите? Или няма т.е. да си ядем салатата и да си пием ракията, пък властващите да си играят играта скрито и безнаказано. Така беше при ТЖ. Защо тези хора, които разкриват кирливите ризи на ограбващите ни, ние по-скоро сме склонни да ги оплюваме. Ако няма такива щяхме ли да разберем, че ЦЦ има 6 имота, че АИ като бивш полицай е успял да заграби търговския пазар на Люлин, че ВТ е каран да пие бира, която той не обича, че хората са подслушвани с повод и без повод и т.н. За някои от коментиращите ББ е батман, за други ЯЯ е ***, ЦЦ е бореца срещу октопода, СС е гей и тази позиция е основата на тяхното отношение. Кое е по- важно, кой какъв е в личния си живот/ макар и това да е от значение/, а кой какво прави за обществото, за тези, които са го избрали или за всички българи. Моля този, които ме подкрепя да постави минус, защото така ще стане ясно,че е прочел текста.
118
6
 
6
 
! Отговори
до 123 преди 13 години
Абе вие в младежката организация на БСП не свършвахте ли "работа" в 16,00?
117
4
 
2
 
! Отговори
до Хасан преди 13 години
Хасане Хасанеее, *** беше *** си остана. Кога ли ще видиш цялата картина като си само един кон с капаци.
116
3
 
9
 
! Отговори
ДО 114 преди 13 години
знаеш ли какво означава ГЕРБ сега ще узнаеш как я тълтува народа а имено ГЕРБ-ГРУПИРОВКА ЕДИНСТВЕНО за РАЗГРАБВАНЕ на БЪЛГАРИЯ точно и ясно .Всичко останало е демагогия и лъжа
115
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
знаеШ ли какво означава ГЕРБ сега ще узнаеШ как я тълтува народа а имено ГЕРБ-ГРУПИРОВКА ЕДИНСТВЕНО за РАЗГРАБВАНЕ на БЪЛГАРИЯ точно и ясно .Всичко останало е демагогия и лъжа

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe