Ще ви дърпат ушите, заигра се Корнелия Нинова

Червената депутатка скастри Дянков за имотите на Цветанов
Обновена: 21 яну 2011 20:30 | 21 яну 2011 20:25,
118
Ще ви дърпат ушите, заигра се Корнелия Нинова
Снимка: Булфото

"Не изпълнявате указанията на премиера, ще ви дърпат ушите".

Така депутатката от „Коалиция за България” Корнелия Нинова се присмя на финансовия министър Симеон Дянков, който с две изречения й отговори на въпрос за проверката на НАП на имотите на вицепремиера Цветан Цветанов.

Още по темата
Дянков каза само, че данъчните продължават работата си, а когато има резултат – Нинова щяла да го научи.

„Какво е това нещо – три месеца тече проверка на едно физическо лице. При това – на третия ден Красимир Стефанов излезе и каза: "Направихме проверка, няма никакъв проблем”. В същото време днес още няма резултат. Да не би пък да е възникнал проблем и да се чудите как да го покриете?”, попита Нинова.

Тя се обърна към Симеон Дянков: „Персонално за вас, направо ми е мъчно. Вие да сте принуден тук, пред парламента и пред обществото, да търсите начин да измиете очите на основния си враг в правителството, с който се борите кой, как и какво да вземе от контрабандата. Съжалявам ви”.

Малко по-късно Дянков получи същия въпрос от репортерите в кулоара на Народното събрание – защо се бави проверката на Цветан Цветанов.

Според финансовия министър срокът за подобна работа бил „три-четири месеца”. Отговорът се стори задоволителен на Дянков, който реши да спре интереса по темата с думите „следващ въпрос”.

Подобна беше неговата реакция и на въпроса дали записът на разговора му с Ваньо Танов е автентичен. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 13 години
Другарката Нинова е хубава но тези качества са необходими за една друга професия.Как е възможно иначе умни хора да са толкова много облъчени от остаряла комунистическа идеология.Сега куцо,кьораво,сакато е вдигнато на крак срещу Бойко,защото когато загубят и президентските избори няма кой да ги защитава от кражбите дето са правили.Язък че Костов съвсем издаде,а толкова му вярвахме някога
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хубава и умна жена. Ех де да имаше повечко такива като нея. Кой знае колко се облизвате като я гледате, но нали сте противници на БСП И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИ ХАРЕСВА.
101
0
 
0
 
! Отговори
+++++++++++++++++ преди 13 години
22.01.11Бивш агент от ДАНС: Разговорите на Бойко Борисов не са манипулираниРазговорите на Бойко Борисов, които се появиха в публичното пространство, не са манипулирани по съдържание. Това заяви на запис в Шоуто на Слави в петък късно вечерта Росен Миленов. Той се представи като бивш служител на ДАНС и дългогодишен кадър на Гранична полиция, НСБОП и МВР. Миленов твърди, че м. г. напуснал ДАНС, защото бил несъгласен с методите на Цветан Цветанов за дискредитиране на неудобни политически противници.Досега от записите, които изнесоха от в. Галерия, един е с участието на премиера Бойко Борисов. В него той казва на шефа на агенция Митници Ваньо Танов да спре проверката в акцизен склад на бившия собственик на Леденика Михаил Михов- Мишо бирата.Бившият агент твърди също, че премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов излъгаха публично българския народ, а сега са на път да излъжати нашите европейски и атлантически партньори по отношение на оповестените СРС. Миленов искал да бъде изслушан в комисията за контрол на СРС в парламента, защото информацията, с която разполага, е класифицирана.Пред Нюз.бг шефът на комисията Явор Нотев обяви, че Миленов не ги е търсил, и са готови да го изслушат, но първо трябвало да проверят дали наистина и кога е работил в ДАНС.
100
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вазов
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая е отдавна бита карта, още след скандала с Българтабак, когото я изгониха от зам. директорското място за злоупотреби и присвояване на огромни суми. И сега в нова амплоа, абе нагла та дрънка, как пък не могат червените да извадят поне един свестен политик, ами все шкарт: един бил ***, друг крадец, трети лъжец, четвърти родоотстъпник, абе каква е тая партия, кой я е проклел толкова - само злини да носи на страната ни.
98
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тя е само за садо-мазо изпълнения,там ще е много убедителна.
97
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Редно е червените привърженици да оценят постижението на правителството за няма и 2 години на власт.Вие изкарахте че управлението на Станишев е най-доброто до сега.Всъщност какво направи то:Спрени еврофондове,забатачена магистрала Люлин с 20 анекса за поскъване на строителството,саботиране изграждането на завода за *** в София,0 км строителство по Тракия,рушвета на Доган от 1.5 млн.Ами всички тези неща са управени сега.Е кое е лошото на Герб тогава.
96
3
 
6
 
! Отговори
Teobromina преди 13 години
*** Нинова-ако сама се чуе какви ги дрънка-трябва да си тегли куршума. Кой й вярва на нея-от злоба, че не може да се докопа до милионите-ще се самонарани: и зъбите вече й се клатат от това течение на "бръщолевене без ум и спир"! Курнелио-спри се ***-за смях не ставаш вече. На празна зала-след вота- и куче не лае. Само ти и още 1-2 *** - сам сами си говорят, а и не се чуват-камо ли да се разбират!!! Кога ли младите у нас ще ви развъртят-вас празнодумците, от Народното събрание-Фръцлите!
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
грозна си *** скрйй са
94
3
 
7
 
! Отговори
иванчо глупака преди 13 години
знаем ги комунистите по върховете как крадат моите родители бяха честни и бедни и затова и аз съм такъв бедняк ,МРАЗЯ ГИ ТИЯ *** ДА ПУКНАТ ДАНО
93
1
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация, дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване" и попълване на полицията и службите с честни хора... Няколко пъти7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!!!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници... когато има политическа воля за налагане на сигурност, пък били те и бивши истински комунисти...!!! Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров...- Това е начинът...!!!...Банда след банда..., капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори да е бивш комунист, дори да е бил агент на ДС, дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи...
92
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
.....Ама е 10000 пъти по готина от *** Фидосова .....
91
0
 
0
 
! Отговори
До 101 преди 13 години
Пич бъди кратък, нямам време, трябва да се бачка, не на всеки му плащат за разпространение на клюки.
90
0
 
3
 
! Отговори
koceboce преди 13 години
"заигра се Корнелия Нинова" xaxaxaxaxaxa
89
1
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Кой велик наш поет бе казалНатиска бе силен, отпора бе лютКакво прави впечатление около политика Ал.Петров(политическите, икономическите, полицейските и криминалните му слуги), знаковото Убийство на А.Еминов, Мафията и Триглавия Октопод...?- От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!- Естествено, че А.Еминов, не беше агент на ДАНС или НСС..., защото ако беше, Чистача на Мафията и ДПС в службите А.Петров, одавна да го е изчистил А.Еминов беше убит веднага след срещата на тогавашния министър на МВР - Миков, с началника на Службата за борба с наркотиците на САЩ - ***, по негова молба и в САЩ. Посещението на Миков в централата на ***, слага край на прочистването от агентурата на ***, около А.Доганов, със самоубийството на А Емин...- Само че Американските "Спец служби" са много злопаметни... Когато става дума за убийство на техен агент... са Много, ама много злопаметни...! - Сега научихме, че преди 1989г. А.П., е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името муВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва в едно Мафията в България - ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации, естествено и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Триглавия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е истинското му име
88
4
 
4
 
! Отговори
антигоце преди 13 години
Ама *** е тая крадла....
87
0
 
2
 
! Отговори
harakiri преди 13 години
до 98:коректно е да се каже същото за герб, когато някой от "специалистите" им почне да говори за синя, червена, жълта... далавера. да, спокойно може да се каже, че крадецът вика дръжте крадеца. знам, истината боли.
86
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Корнелия Нинова,Мая Манолова и Антон Кутев са правени по калъп комунистически,крадливи,нахални,демагози.Крадеца вика дръж те крадеца,комуномафиоти.
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОРНЕЛИЯ НИНОВА-изритана,като зам.министър,след скандала с топлофикация и я направиха изп.директор на БУЛГАРТАБАК и окраде каквото е останало.Мъца и е 20 г. шеф на митница-шушомигов.Окрал е милиони от държавата.И сега тая ще ми говори за морал,дърта пръчка.
84
4
 
14
 
! Отговори
George11 преди 13 години
БСП имат една група,която може да се оприличи по поведението си и начина на водене на разговорите в медиите на"гамените" на столетницата- А.Кутев, М.Манолова, К.Нинова,К.Добрев, Ил.Йотова; в НС при вота за доверие на кабинета Борисов към тях се присъедини и депутатът Др. Стойнев. Държат се грубо, предизвикателно, засичат опонента по време на разговор и не му дават да се изказва, говорят явни неистини с тон, нетърпящ възражения. Мисля,че с това си поведение само отблъскват по-културната прослойка хора, независимо от политическите им възгледи. Конкретно за Нинова бегли, та дори бедни икономически познания, липса на чувство за собствено достойнство и морал. Може да ти говори неистини, та дори глупости, без да й мигне окото