След вота сме сигурни, радостна е Цачева

"Стана ясно кой ни подкрепя и кой иска да търгува с нас"
Обновена: 21 яну 2011 16:33 | 21 яну 2011 16:32,
93
След вота сме сигурни, радостна е Цачева
Снимка: Булфото

След получения вот на доверие ще има сигурност за парламентарното мнозинство и за управлението на кабинета, което ще му даде възможност да изпълнява своите приоритети. Това каза председателят на парламента Цецка Цачева в Плевен.

Тя прогнозира, че най-вероятно компроматните атаки ще продължат, но това не било важно за управляващите.

"Важно е, че еднопартийно правителство на малцинството с лидер, който има решимостта и волята да поиска вот на доверие, го получи", каза Цачева.

Още по темата
20 яну 2011 18:16
1173

Според нея у нас има "безпомощна опозиция и нищо добро не чака България, ако бъде предизвикана управленска криза, но до това няма да се стигне".

След вота стана ясно кои ни подкрепят категорично и кои се опитват да търгуват с нас, като поставят условия, подчерта председателят на Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А като че ли преди вота не беше сигурна. Ай стига бе.....
82
2
 
3
 
! Отговори
ЕМ ПИ ЕМ ПЯ Рисърч преди 13 години
Вчера беше тренировка за ББ. Докато онез импотентници се наумуват, той си прокара вота и сега рахат -локум няколко месеца. Спечели време в което трябва да прочисти държавата от верни на позитано чиновници за да не го съботират............с *** може да се оправиш само със собствените им методи - интриги, доноси и репресии
81
1
 
1
 
! Отговори
цветков преди 13 години
а...../от снимката/,колко много му-...ри,имало в н.с.ауууууууу....
80
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
na snimkata Ceca zaobikolena ot milicionerite koito glasuvaha 4e odobriavat korupciata na GERB
79
2
 
0
 
! Отговори
zakonyt za korupciat преди 13 години
Zakonytr za zapazvane na korupciata glasi:korupciata ne se gubi nito syzdava, tia samo se prehvyrlia ot edni igra4i na drugi s koeto podtvrjdava zakona za zapazvane na energiata.Korupciata moje da e politi4eska, ikonomi4eska i policeiska, ima i po malki korupcii koito sa sledstvie ot master korupciite, kato korupcia wyw wynshno ministrestwo, Obrazobvanieto i zdraveopazvaneto
78
0
 
2
 
! Отговори
баба гицка преди 13 години
от кво си радостна ***?!?
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я, глей, даскалицата как е настръхнала като таралеж клед баня
76
2
 
3
 
! Отговори
darcas преди 13 години
наесен на президентските и общинските избори ББ трябва да получи истинския вот на доверие от хората, но със сигурност няма да му хареса. Трябва много звучен шамар да получи, че да му писнат ушите.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Глупавото Цеце се радва на пировата победа на ГЕРБ. Но лавината е тръгнала и ще помете всички гербери.
74
3
 
9
 
! Отговори
Банда преди 13 години
Тези,които сега управляват държавата не са престъпници с бели якички,като управлявалите преди тях.Тези са обикновени гангстери,долна класа от престъпния свят,но забогатели и купили си власт.
73
7
 
2
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Повече БСП и ДС *** история във властта няма да има. Това избирателите единодушно го изразихме, ще го изразим пак на парламентарните избори. Слабоумниците от БСП и ДС се опитват постоянно да ни карат да го правим, но получават по един дебел отз*д. Според тях това е начина да броят дали е спряло да ни бъде интересно какво се случва, дали сме готови да ги премажем пак и пак... Няма да се върнат във властта, не и в този живот.
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАК МОГЕ ДА СЕ ВЯРВА НА яНКА?кОГАТО ВЪВ ВРЪЗКА С ЗАПИС НА ЗАПОВЕД за 500000 лв,дадена на Кирил Гоцев,тогава ген.директор на БНТ от Красимир Гергов.Янето се превърна в основен обвенител с/у Гергов.Подава 2 сигнала до Гл прокурор и комисията за борба с корупцията в НС.После изведнъж замлъкна и почна да се явява в БТВ-телевизията на ГЕРГОВ.Колко пари взе?Ти си вътре в играта и затова мускариш ГЕРБ,защото не са с твоите покровители от комуномафиотите на БСП и РЗС.Обърни се и виж насрания си г..,н
71
1
 
7
 
! Отговори
от песен преди 13 години
комунисти, стругари , гимнастици, мекеретета от дс, заедно с наивниците и дъртите моми в един и същи строй
70
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
samo GERB
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На Янка не мога да и вярвам.Защо?Защото той е станал съвсем млад доносник ,***,с псевдоним ХЛАПЕТО.И като цветарка мина през различни партии.Сега е кукла на конци в ръцете на мафията.А колко жалък беше вчера със своя съпартийник с мутринската физиономия.Аз не му вярвам,а който иска да му вярва.Никога няма да подкрепя к9омуномафиотски структури,като НСП-РЗС,начело с ПРЕЗИДЕНТ НА РЪБЪ.
68
1
 
5
 
! Отговори
666 преди 13 години
Винаги сме били така въртигъзовци и страхливи хапльовци!Даже когато сме правили въстания сме се крили в последния момент и шепата народ която излезе бързо е била смачквана.Не напразно сме били поробени пет века!
67
2
 
0
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
66
0
 
4
 
! Отговори
Сатира и Забава преди 13 години
Смятането се учи основно до трети клас, май.В Парламента го учат цял живот.
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
SRAMUVAM SE OT VAS!!!!!PLATENI DRASKA4I!!!I VAS BI TRQBVALO DA VI E SRAM,NO VIE MISLITE SAMO ZA SEBE SI NA DRUGITE MAINATA IM,E AZ SAM OT TIQ DETO MISLQT 4E PREZ POSLEDNITE 20G.6EPA XORA OKRADOXA BADE6TETO IME4TITE MI I ZA PARVI PAT SAM DOVOLEN OT TOVA KOETO VIZDAM,OSTAVA SAMO DA SE OPITAM DA POMOGNA S NE6TO,I ZTE GO NAPRAVQ ZA VSI4KI NE SAMO ZA SEBE SI!!!!!!!!1
64
12
 
4
 
! Отговори
Янев 2 преди 13 години
Възсвалявам партията любима, която мен ми е покровила. Само ГЕРБ. А народа от БРЕГ да ни гледа.