Алексей иска извинение от Волен и едни 1 млн. лв.

В противен случай бившата барета завежда дело за клевета
15 фев 2011 20:17,
283
Алексей иска извинение от Волен и едни 1 млн. лв.
Петров се кани да съди Сидеров. Снимка: Булфото

Алексей Петров поиска извинение от Волен Сидеров заради клевета и обезщетение от над 1 млн. лева.

Бившата барета е изпратил писмо до лидера на „Атака“, адресирано чрез нотариус.

Поводът е участие на Сидеров в предаването „На четири очи” по Нова телевизия от 2 май 2010 г.

Там той е коментирал връзки на Петров с израелското посолство на тема проституция.

Според бившата барета тези изявления разгласяват позорни обстоятелства за него, които не са верни и които могат да се квалифицират като престъпления (сводничество или съучастие в измама).

В писмото Петров обяснява, че заради тези изказвания негови бизнес партньори са се отказали да сключат договор с него и така е пропуснал да спечели 1 млн. лв.

Още по темата

В документа Петров призовава лидера на Атака да му поднесе публично своите извинения от същата трибуна, от която го е оклеветил, да му заплати обезщетение за нанесени вреди в размер на 1 100 000 лв., които да бъдат преведени във фонд за подпомагане на онкоболни.

Ако Сидеров не изпълни тези искания, Петров ще търси решение на въпроса по съдебен ред, се посочва още в писмото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
0
 
2
 
! Отговори
bztzonikyx преди 13 години
QUeBre <a href="yotordlvnhsb/">yotordlvnhsb</a>, [url=ircdagdbcreu/]ircdagdbcreu[/url], [link=aupximlhcefp/]aupximlhcefp[/link], swhvbwzuydyj/
259
0
 
2
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 13 години
До 255 - А бе нещо палачинката се обърна,а? Прочети - "Оставката на Йовчев ще е радост за кръговете на "Октопода". Май Болен с неговата партийка стана излишен?
258
0
 
2
 
! Отговори
Безпристрастен преди 13 години
До 262Слушай храбрецо.Чия кръв ще лееш ? В името на какво искаш леене на кръв? Ако ти защитаваш Сидеров ,то значи , че и ти си ненормалник като него.Той и всички негови симпатизанти сте едни "салатни "патриоти ,че се срамувам от понятието патриотизъм.Не си играйте с огъня.Ще изгорите България.
257
0
 
3
 
! Отговори
до 262 преди 13 години
Тоя па,я се успокой,бе!Какъв политик е тоя *** фашизиран Сидеров????Един *** съди друг-онкоболните печелят!И на никой няма да му кипнат л....та заради тоя ***,не се притеснявай.Може би само на заблудените *** и скинарчетата ***.А кръв ще се лее само от разпраните ви фашистки дупенца!
256
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОВА АКО СТАНЕ ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ В СЪДЕБНАТА ПАЛАТАЧАК ТАГАВА НА БЪЛГАРИНА ЩЕ МУ КИПНАТ Л..НАТА!НИЕ СМЕ МНОГО ТЪРПЕЛИВИ НО ТОЗИ РЕЗАК И ЛЕВ Т...К НА КРАДЕЦА *** ДА ОСЪДИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ЧЕ ВИРТУАЛНО ИЗГУБИЛ МИЛИОН ЗАРАДИ НАПАДКИ ПО ВЕСТНИЦИ И ТЕЛЕВИЗИИЕЕЕ ДОГАНОВИТЕ МИЛИОНИ СЪДИИТЕ ЗАКРИЛЯТ С ВСИЧКИ СИЛИ ТОВА ЩЕ ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА И ТЕЗИ ДЕТО ГИ НАЗНАЧИХА С БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ И СЪДИИСКИТЕ ТОГИ ЩЕ ЛЕТЯТ В НЕБЕСАТА
255
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма лошо един опасен мафиот да осъди опасен психично болен рецидивист. Аз съм за. Няма да заема нито страната на Яне/Сей, нито на Болен/Доган, нито на Боко/СИК/СИ, нито на Гоце/Гей.
254
3
 
8
 
! Отговори
венци преди 13 години
Във всички форуми си има платени комунистчета който се опитват да ни плакнат с техните помии БКП=БСП(алекси,гоце и др. ***)всички да отиват в нафталина да ги забравим и това е
253
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А БЕ БЪЛГАРИ,НЕВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ЗАТЪВАМЕ И ПАК ТОО БОЙКО...ПФФФ
252
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРОСТИ БЪЛГАРЧЕТАТ СМЕ ,ВЯРВАЙТЕ НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ТАКА ЩЕ ВИ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ,В МОМЕНТА СЕ ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ (ГЕРБ,ДПС,АТАКА) БОЙКО ЩЕ ВИ ИЗПИЕ МОЗЪЦИТЕ....ХАХААХХАХААХ.АЗ НАПУСКАМ БЪЛГАРИЯ
251
2
 
6
 
! Отговори
555 преди 13 години
Тракторчето се нуждае спешно от основен ремонт.Оферти се приемат в централата на РВС - на вниманието на другаря Янко.
250
6
 
9
 
! Отговори
kghkghh преди 13 години
Първанов пусна тази муцуна, за да мъти водата на Борисов. На кого не му е ясно ? Обяснявам популярно: Първанов пусна от арест помака "Алексей" за да мята лай..та си срещу Бойко и Цветанов. Първанов е главата на мафията. Не сте ли го разбрали ? Първанов "Гоце" (с ироничната си усмивчица, с която иска да покаже, че е над всички) е "CAPO DI MAFIA" в България. Най-гадната червена мафия, която ни закопа.
249
2
 
14
 
! Отговори
прагматичен преди 13 години
Хубавото на Атака е ,че направиха ск и иван костов излишни.Иначе ванката щеше да поставя условия и да извива ръце,а това той добре го умее.
248
4
 
8
 
! Отговори
DN. преди 13 години
KNIGITE NA SIDEROV SA DOSLOVNO PREPISANI OT RUSKI PRAVOSLAVNI SAITOVE.
247
1
 
3
 
! Отговори
dzift преди 13 години
abe hora kvo gi komentirate tiq bokluci Dogan *** v gyrba vsi4ki do edin politizi grajdani i priba pak kolosalni sumi ot edin proekt.S teq pari deto se *** sega vseki v bg 6te 6e da e milioner ...... lo6oto e 6tom takiva potoci pari ne se spirat na4i evropa igrai s nas i politicite ni tam ..... na praviha na maimuni pak i6te ni pravqt
246
7
 
12
 
! Отговори
избиретел преди 13 години
Сидеров президент.Тои е луд човек бе хора.И вие ли сте луди като него.Самият тои незнае и не разбира какви ги бръщолеви.Човек с ниска културар.Един хитрец без никакви задръжки.Не харесвам Борисов само заради съюза му с него.Луд човек.
245
1
 
11
 
! Отговори
69625 преди 13 години
Що? Има партии, които вече ще си купуват секционни комисии, не отделни гласове. По-евтино им излиза.
244
1
 
4
 
! Отговори
... преди 13 години
kaji mi pone edna partiq koqto ne kupuva glasove
243
1
 
12
 
! Отговори
иван преди 13 години
Водач! На народа! Ами той и Янето е водач. Абе момче пий си сутрин хапчетата !
242
2
 
4
 
! Отговори
от 245 преди 13 години
Пишеики долният текс знаех, че неизбежно ще събера много минусчета, факт е че аудиторията на този пост е Гербаджийска - но това още повече ме кефи , Другари !!!
241
6
 
18
 
! Отговори
левскар преди 13 години
Най-големият хамелеон в политиката е Волен Сидеров плю плю Борисов и ГЕРБ сега първи приятел,всеки знае че в АТАКА се продават депутатски места и номинации в листите е г-н Сидеров виден български закрилнико помниш ли когато беше в Мултигруп PR,я кажи колко пъти отвори врата на Ахмед Доган а ?Я кажи докато беше в "Демокрация "колко хвалеше Иван Костов,а я кажи с колко пари завлече ТВ СКАТ,а?Ей ти си мошеник в точният момента сега за жълти стотинки слугуваш и на ГЕРБ аре малко достойнство......